sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Lady simpanssit rakkaus kielletty hedelmä


Pilfered hedelmät röyhkeästi kynittyinä mukaan viljelijän katse voi olla salainen, varastettuja rakastaa, ainakin villi mies simpanssien ja heidän vaimoistaan, Brittiläiset tutkijat sanovat.

Wild Chimps Länsi-Afrikassa hyppysellinen hedelmiä paikallisilla tiloilla tehdä vaikutuksen nainen Chimps, ja se tuntuu maksaa pois, sanoi tohtori Kimberley Hockings yliopiston Stirling n Psykologian laitos.

"Aikuinen mies, joka jaetaan eniten tämän naisen mukana enemmän consortships hänen kanssaan ja sai enemmän tallirenki häneltä kuin muut aikuisilla miehillä, vaikka alfa-uros", sanoi Hockings, jonka tutkimus näkyy Public Library of Science lehdessä PLoS One.

"Tällainen rohkea käyttäytyminen voidaan katsoa houkutteleva piirre" Hockings sanoi.

Hän ja kollegansa opiskeli sato-iskuja, joita luonnonvaraiset mies simpanssit ja Länsi-Afrikkalainen kylä Bossou ja Guinea. Tutkimus on ainoa merkittävä esimerkki tavanomaisesta jakamista kasvi elintarvikkeiden Chimps jotka eivät liity, tutkijat sanoivat.

Suosi hedelmiä tyypillisesti papaija, joka on suuri ja helppo jakaa, mutta appelsiineja ja ananasta myös teki.

Hockings sanoi joilla toivottavaa ruoka voi kiinnittää myönteistä huomiota yksilön ja auttaa luomaan tai sementtiä aikuinen mies simpanssi n suhteita.

Aikuisten miesten todennäköisimmin jakaa tällaiset elintarvikkeet saatu alttiina paikkoihin ja että paikallisten ihmisten.

"Crop-ryhmäveneillä aikuisilla miehillä voi olla mainonnan kyvykkyys muille ryhmän jäsenille", hän sanoi.

Hockings sanoi miehiä oli merkkejä niiden riskikäyttäytymiseen oli hermoja repivä, mitä osoittaa karkea itse raapimista käyttäytymismalli liittyy suuria siirtoja varren, jotka viittaavat ahdistusta. Rough itsensä raapiminen pitoisuudet olivat yli neljä kertaa korkeampi, kun aikuinen mies pelimerkkejä oli ja söi viljelty ruoka verrattuna Vildare. Kuitenkin varastettu elintarvikkeet jaettiin paljon useammin kuin luonnonvaraiset kasvi elintarvikkeet.

Speed Dating For An Older Set


Online Dating For Men - Rehellisyys on sellainen yksinäinen Word!


Koska Billy Joel laulu kertoo "Rehellisyys on sellainen yksinäinen sana" soittaa kaikki hyvin, kun se tulee online dating. Uskokaa tai älkää, rehellisyys on todella avain menestykseen online dating maailma. Ota hetki ja mieti sitä. Loppujen lopuksi, kun päätät romahtaminen online dating maailmassa, sinun tavoitteena on löytää tyttö, että voit tuntea mukavaksi ja rakentaa suhdetta, toivottavasti johtavat pitkään, kestävä rakkaus. Kuitenkin sinun pitäisi myös muistaa, että tyttö toisessa päässä on samat tavoitteet ja etsii samoja ominaisuuksia, että olet. Se toimii molempiin suuntiin. Onnistua online dating peli, sinun täytyy ensin olla rehellinen itsellesi ja tavoitteet. Et ole tutkiva online dating profiileja "ystävä" haet romanssia, joka voisi johtaa pysyvään, rakastava suhde, eikö?
Lue lisää

Everything You Know About Online Dating Fotos Is Wrong