maanantai 15. elokuuta 2011

Miten säilyttää nainen


Tässä on muutamia neuvoja pitämään nainen, kiitos ystäväni Phil - paras naistenmies sinä tai minä koskaan tiedä!

Hän sanoo sinun täytyy aina pitää jotain takaisin, ja aina jättää jotain jopa mielikuvitustaan ​​pitää hänet uteliaisuutta elossa. Useimmat meistä kaverit ovat melko sama, mutta naiset eivät tiedä sitä, ja uteliaisuus on yksi parhaita aseita.

Toinen asia jonka hän sanoi oli, että sinun täytyy tehdä hänen ikävä sinua. Kaikki täällä tietää niukkuuden ja ei kyetä maksamaan, mutta jotta niukkuus olisi tehokas sinun pitää olla varma yhdestä asiasta - kun hän ei viettää kanssasi on aivan uskomatonta, ja epäilemättä parasta aikaa hän olisi voinut kanssa ketään.

Nyt en sano sinun täytyy viedä hänet uusiin paikkoihin ja näyttää hänelle uusia asioita. Se auttaa, mutta se ei ole välttämätöntä. En voi mennä ostoskeskukseen Phil ja on upein kertaa. Sinun täytyy pystyä luomaan mahtava, mieleenpainuva kokemus kaikille, kaikkialla, varsinkin kun on tosi kyseessä.

Lisäksi hän voi koskaan olla ensisijainen tavoite elämässäsi. Aina pisti toinen jotain, oli se sitten oman perheen, uran, ystävät riippumatta. Mutta jätä pieni pala toivoa hänen mielessään, että hän voisi tulla # 1.

Plus, hän sanoo sinun täytyy saada hänet laittaa työn tekemisen kanssa hengailua teitä, jotta hänen arvo sinulle. Tee hänet tulemaan ja hakemaan sinut, jotta hän käyttää rahaa teitä, jotta hän soittaa ja sinä suosii, jne. Kun hän tekee asioita sinulle se perustelee omaa tunteita sinulle ja anna niiden kasvaa.

Tämä on erinomainen neuvoja mitä tahansa vaiheessa suhdetta olet tuumaa