lauantai 22. tammikuuta 2011

Nainen Hugs 765 Ihmiset tunnissa


Provo, Utah - polvillaan lapsille ja venyttely omaksua pitempi ihmisiä, opiskelija uskoo voipuun € ™ s halasi tiensä ennätysten kirjoihin.

Jordan Pearce, 18, sanoi hän halasi 765 henkilöä vähemmän kuin tunti lauantaina ja aikoo lähettää tulokset Guinness World Records.

â € OEI tuntuu IA € ™ m taivaassa, â € Pearce sanoi viimeisen halauksen lauantaina.

Halaa kesti kuukauden suunnittelua. Pearce ja hänen perheensä joutuivat anomaan Guinness World Records kanssa yksityiskohtaisia suunnitelmia. Tapahtuma oli valvoo kaksi johtavaa yhteisön jäsenille ja joita tiedotusvälineet.

Käräjätuomari Lynn Davis ja valtion senaattori Curt Bramble lasketaan halaukset, joka vaaditaan aseiden ja kädet kiedottu henkilö.

â € OEI on tulossa melko välkehtivä, â € Pearce sanoi halaaminen â € "ja hikoilu â €" kuumassa auringossa.

Uusi ennätys ei hyväksytä ennen Guinness saa valokuvia, videoita ja kirjallisia todistajanlausuntoja. Ennätys on 612 halauksia tunnissa, Daily Herald of Provo raportoitu.

Yksi mies kaatunut drinkin Pearce. Pieni tyttö kieltäytyi päästämästä irti hänen sininen tikkari ja pieni poika potki ja huusi, ei halua halata muukalainen, sanomalehti sanoi.


keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Onko se ok valehtele aika?


San Francisco - Singles alkaa uusi vuosi ratkaista löytää rakkaus voi olla varoa vääriä sydämestä.

Neljäsosa singleä mielestämme on hyväksyttävää kertoa pieni valkoinen valhe kun dating online, mukaan hiljattain tekemän tutkimuksen Engage.com, Internetin ensimmäinen online suhdetta syntypaikalla singlet yhteydessä luonnollisesti kutsumalla heidän yhteisön perheen ja ystävien pelata Matchmaker (TM ) heille.

Engage.com "Tavat ja käyttäytyminen" tutkimus yli 600 naimattomat aikuiset osoittavat, että 24 prosenttia vastaajista uskoo, että kaikki oikeus valehdella, kun dating online, enemmän miehiä kuin naisia (30 prosenttia vs. 19 prosenttia) kaikista vastaajista on sitä mieltä valheiden ovat sopiva.

Mukaan kyselyyn vastanneista, tulo (21 prosenttia) on tärkein aihe, että singleä eli se on ok kertoa pieni valkoinen valhe noin vuonna online dating profiili, jonka jälkeen paino / kehon tyyppi (16 prosenttia) ja ikä (14 prosenttia). Ilmoitti halu suhteeseen ja korkeus olivat yhtä mainitsema 12 prosenttia singleä.

"Rehellisyys voi olla ihanteellinen, mutta monet online daters näyttävät mielestäni on tarpeen ja hyväksyttävää ilmaista vähän White Lies", sanoi Joelle Kaufman, johtaja kokemusta Engage.com. "Esimerkiksi me tiedämme naiset yleensä tuntea painetta on nuorempi kun dating online, mutta Engage.com tutkimus osoittaa, että miehet voivat tuntea jopa enemmän paineita valehtelemaan ikänsä. Käyttäjiä perinteisten online dating sivustoja valittavat siitä, ettei rehellisyys sisällä profiileja. Engage.com, maailman johtava yhteisö perustuu online matchmaking-palvelu tarjoaa yhden enemmän aitouden kautta luonnollisesti sisäänrakennettu järjestelmä sosiaalisen valvonnan ja tasapainon, joka houkuttelee hyväkäytöksinen daters ja niiden ystäviä, jotka Play Matchmaker heille. "

Treffit Manners

Kysyttäessä "Miten kuvailisit vuodelta tavat?" 82 prosenttia yhden sanoi listalla itse hyvä erinomainen. Ja singleä ajatella omia vuodelta käytöstavat ovat paremmat kuin tapojen ihmiset ne päivämäärän vain 66 prosenttia vastaajista sanoi luokan tapoja niiden päivämäärien erinomaisesta.

Sinkut kysyttiin myös hyväksyä viestinnän pelisäännöt. Kolmekymmentä prosenttia kyselyyn vastanneista (joiden joukossa hieman enemmän naisia kuin miehiä - 32 prosenttia ja 29 prosenttia vastaavasti) sanoi, että oli ongelmaton blogin päivämäärät tai romanttisia suhteita. Lisäksi lähes 20 prosenttia singleä sanoi, että oli hyväksyttävää keskustella yksityiskohdista teidän suhde hajoamisen Web-pohjaisten myyntipisteiden, kuten MySpace tai YouTube.

Yli kahdeksan 10 vastaajista kuitenkin sanoi, että se oli sopimatonta hajoamiseen jonkun kanssa sähköpostitse, chat, chat tai tekstiviesti. Vain yhdeksän prosenttia yhden myönnä ottaa erottaa tyttöystävä tai poikaystävä käyttäen näitä samoja kanavia.

Tutkimus osoittaa myös, että lähes neljäsosa sinkkuja katsomallasi sanoa "rakastan sinua" ensimmäisen kerran sähköpostin, chat, chat-tai kutoma, mutta vain 11 prosenttia sanoi, että he ovat koskaan tehneet. Miehiä (29 prosenttia) kuin naisista (19 prosenttia) sanoi, todetaan rakastaa jotakuta toista ensimmäisen kerran on hyväksyttävää tehdä teknisiä välineitä.

Virtuaalitreffailun Käytännöt: Mitä Okei

Yli puolet (53 prosenttia) singleä tuntuu, että on hyväksyttävää olla vastaamatta sähköpostiviestejä singleä joista he eivät ole kiinnostuneita, ja naiset ovat todennäköisemmin kuin miehet, että usko. Seuraavassa on muita online dating käytännöt singleä hyväksyttävistä:

- Käyttäjätunnuksen vaihtaminen jotta joku (40 prosenttia) - Yksi rivi sähköpostia, kuten "kerro lisää" (31 prosenttia) - Lähettäminen samaa sähköpostiosoitetta lukuisia mahdollisuuksia (19 prosenttia)

Mitä vähemmän siedettävä online dating käytäntöjä?

- Käyttämällä out-of-date kuvia (11 prosenttia) - ottaa valokuvia retusoi (12 prosenttia) - Huolinta yksityinen pitää yhteyttä ystäviisi (10 prosenttia)

Engage.com Vinkkejä löytää Love New Year

- Värvää ystäväsi ja perheenjäsenet pelata naimakauppojen: Kerro läheisillesi että olet etsimässä löytää rakkauden ja rekrytoida henkilöitä, jotka ovat lähimpänä sinua auttaa - ne ovat omiaan auttamaan laatu esittely mahdollinen rakkaus etua.

- Katso ja nähdä mukava asetukset: Singles pitäisi osallistua tapahtumiin ja tilaisuuksia, jotka mahdollistavat esittäytyminen ja kokouksia rento, matalapaine-ympäristössä (esim. uudenvuoden juhlat).

- Päivämäärä haluat olla päivätty: Ole rehellinen itsestäsi ja odottavat sitä myös itse te päivämäärä. Käytännössä hyviä tapoja ja käyttäytyä kuin haluat tulla kohdelluksi. Harkittaessa jonkun vilpittömyys, anna vaistosi opastaa sinua, ja seurata oletukseni ja gut tunteita.

Ymmärtäminen Naiset: Lopulliset opas kokous, Treffit ja Polkumyynti tarvittaessa

Opettaja saa kiinni lahjusten From Fifthgraders


maanantai 17. tammikuuta 2011

Kohdista Yourself With Your Inner Luonto True Dating menestykseen


"Jokainen elävä olento on jatkuvasti etsimään laajentumisen elämänsä, koska elämä, on pelkkää elävien, pitää lisätä itse." Tiede rikastumisen Wallace Wattles

Tänään haluaisin puhua mukauttamaan itsesi kanssa sisäinen luonto. Toisin sanoen, niin kauan kuin olet elossa, sinun tulee noudattaa tiettyjä ominaisuuksia elämän. Tämä kiteytyy jonka metafora tekstin, jossa ylläoleva lainaus on otettu, kuinka siemen kerran istuttaa, itävät huomioon kasvi-ja tuottaa satoja siemeniä aikana se on elämää. Toisin sanoen, elämä on se luonteeltaan "lisää itse. Lähtökohtana on, että 1 siementen huoneilmaan 100: n itsensä ja tehdä itsensä linjassa elämä on luonnollisesti voit lisätä itse.

Toisin kuin kasvit meillä kyky luoda siitä mielikuva fyysiseen todellisuuteen. Joten elävät emme vain ole kapasiteettia luoda lisääntymällä vaan myös kautta henkinen luominen. Tämä henkinen luominen voidaan soveltaa itse itsensä kehittämiseen. Eli tavallaan olemalla elossa se on teidän luonteen kasvaa ja kehittyä ja tulla paremmaksi ja paremmaksi. Myöntää, että perus todellisuus itsestäsi voi muuttaa koko minäkuva yhteen "kasvaa".

Jos me lähestymistapa dating ja suhteet olematta tilassa "kasvaa" ja sitten pitkän aikavälin menestys on epätodennäköistä. Esimerkiksi, jos eivät kasva henkilö niin luultavasti houkuttelee sama toiselle henkilölle ja saat jotenkin tylsä suhde. (Vaikka monet ihmiset tyytyä tällaiseen tilanteeseen). Jos et ole kasvussa ja tavata jonkun, joka on, he joutuvat jättämään sinua ja päinvastoin.

Jos asenne on kasvun ja laajentumisen aina avoin ja positiivinen (tietyllä tavalla) sitten lopulta houkutella henkilö ja seurustelu tällainen henkilö hauskaa ja jännittävää.

Tämä myös antaa perustan suhde, joka kasvaa - mikä terve ja tyydyttävä.

"Halu rikkaudet on yksinkertaisesti mahdu suurempaa elämää etsivät täyttäminen; jokainen toive on ponnistus uusia, mahdollisuus tulla toimeen. On valta ulottuu näkyä joka aiheuttaa halun. Se, mikä saa sinut haluamaan lisää rahaa sama kuin se, joka tekee kasvi kasvaa. Se on elämää, etsii täydellisempää ilme! "

Tämä pikku kohdassa ilmaistaan ajatus, että elämä pyrkii lisäämään itsensä ja kasvamaan - ja rikkaus tarvitaan todella kokea elämää - niin rikastumisesta on välttämätön osa teidän kasvua. Yksinkertaisesti ottaa halu olla rikas olet näyttämällä on kyky tehdä niin. Koska jos sinulla ei ole mahdollisuutta sinulla ei olisi vastaavaa halu.

Samoin, jos sinulla on halu hauskaa dating, hyvä suhde, tai kokouksen kuuma henkilö vastakkaista sukupuolta, niin sinulla on myös mahdollisuus ja kyky saada mitä haluat. Tällä kuvatun Wallace Wattles, halu ei ole - se ei voinut - jos sinulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa, että halu.

Wallace kertoo tarinan siitä, kuinka hän näki pienen pojan saada turhautuneita, kun yrittää soittaa pianoa. Hän pyytää tätä lasta, miksi hän oli niin flustered ja sai vastauksen, että musiikki lapsi tuntui ollut tulossa ulos piano oikein? eli hän oli jo kyky tuntea ja kuulla musiikkia hän halusi pelata. Hän vain ei ollut vielä kehittynyt näppäryyttä musiikin ja sormien voi pelata sitä. Hän voi kuitenkin oppia ja pelata hyvin. Halu todistaa sen.

Jos lähestyt kokous ja seurustelu asenne ja usko siihen, että löydät mitä haluat ja olla kiitollinen, mitä olet päästä ennen kuin edes saada sitä. Tämän olet valmis ryhtymään toimiin, jotta sinun halu todellisuutta niin sinulla ei ole muuta mahdollisuutta menestyä.

Huom: kasvu periaatteena dating ja suhde toimii vain jos haluat "tosielämässä, ei pelkkä ilo aistillinen tyydytys," Todellinen elämä kuuluu hoitaa oman psyykkinen, fyysinen ja henkinen toiminnot kulttuurin ja omaan kehitykseen. Jos kaikki haet on sukupuoli, esimerkiksi luo mielikuvaa löytää henkilö, joka haluaa samaa kuin sinä. Se mitä löydät. Tämä on parempi tapa viettely seksiä vain kuin manipuloida joku saada mitä haluat.

Ukraine Style