lauantai 1. lokakuuta 2011

Muutamia asioita olen oppinut


Sinun täytyy olla jotain meneillään sinulle.

Sinulla on oltava ainakin yksi seuraavista: vankka harrastus, joka haastaa sinut fyysisesti ja henkisesti, musikaalisuus, että nautit, hyvää työtä, hyvä merkittävä koulussa, joka heijastaa todellista elämän kunnianhimoa, Super karismaattinen persoonallisuus jne. Jotain. Jos olet mitään, te houkutella mitään.

Kaikki nämä asiat on tultava sisältäpäin sinua. Se on teidän ydin persoonallisuus. Et voi olla tietty harrastus koska luulet se houkuttelee tyttöjä. Et valitse merkittävä koulussa koska luulet tytöt tekee vaikutuksen. Sinun ei vaikuta lähtevä persoonallisuus vain poimia tytöt. Sinun täytyy olla joku / jotain.

Sinun on kuin itseäsi. Sinun on kuin oma yritys. Sen ei pitäisi asian oikein paljon, jos olet yksin. Sinun pitäisi pystyä viihdyttää itseäsi ja olla tyytyväinen omaan harrastukseen.

Samalla että olet tyytyväinen olla yksin, vähäisessä määrin sinun tulee kuin muiden seurassa. Mies on tarkoitus olla hieman yksinäinen susi, mutta osaa seurustella.

Vähemmän tunteet näytät, sitä parempi. Pidä aina jotain varalla. Aina on vähän mysteeri. Aina hieman arvaamaton. Kokemuksen opit olevan salaperäinen ilman outo tai odottamattomat ilman epävakaa tai häilyväinen.

Sinun ei pitäisi jatkaa naisia. Jos sinulla on mielentila, jota harjoittavat naiset, tai yrittävät päästä erityisesti naisen housut, menetät.

Pikemminkin sinun pitäisi olla asenne, että nainen tulee valua elämääsi, hän on makaava huijaaminen sydäntäsärkevä kesytetään, ja hän valehdella, huijata ja rikkoa sydämesi kunnes toisin todistetaan. Huomaa sana todistettu.

Naiset eivät ymmärrä ne makaavat. Nainen voi hajottaa kanssasi, olla kävely ulos ovesta hänen uusi poikaystävä, katsoa neliön silmiin ja sanoa "Minä todella rakastan sinua" ja monet ihmiset eivät vain usko häntä, mutta loput turvallinen siinä uskossa, että hän palaamme niihin.

Uudelleen, sinun ei pitäisi jatkaa naisia. Kun hän (kuka hän on) löytää sinut houkutteleva, hän jatkaa sinulle, mutta henkilö ei voi jatkaa jotain, ellei se ole vetäytymässä. Sinun täytyy näkyä perääntymään.

Advance hieman, sitten perääntyä. Kun nainen näkee sinut ja pitää siitä mitä hän näkee, hyvin usein koska et näytä huomata hänet, hän löytää tapa tavata. Hän löytää tapa puhua. Hän löytää tapa saada elämääsi. Nainen nyky-yhteiskunnassa pyrkii.

Sinun pitäisi harkita jokainen nainen näet mahdollisena, ja ottaa ne kaikki rento päivinä. Tee se sääntöjä.

Tiettyyn aikaan / paikkaan / toimintaa päivämäärät arki-iltana. Suudelma lähellä toinen päivämäärä. Ole salaperäinen. Ole herrasmies, speltti lempeä-MAN. Opi hienovarainen taktiikka tehdä kaikki oikein liikkuu, vielä jäljellä emotionaalisesti tasainen. Ole mitään odotettavaa. Jos nainen näkee sinut, ja pitää siitä mitä hän näkee, hän kuvitella olevansa parisuhteessa / seksiä / avioliitto pian riitä.

Kokemus on paras opettaja. Ainoa "virhe" on se, josta opit mitään, mutta sinun täytyy tehdä nämä virheet.

Oikoteitä ei ole, sinun täytyy maksaa veroja, sinun täytyy tehdä elämän virheitä. Onneksi teillä on tämän sivuston ja mitä "menetelmä" Haluatko auttaa sinua oppimaan noista virheistä. Mutta jälleen kerran, ei ole todellisia oikoteitä, sinun täytyy tehdä virheitä.

Sinun täytyy nolaavat itse ainakin kerran, ehkä useampikin elämässäsi. Sinun täytyy olla sydämesi vakavasti rikki ainakin kerran elämässä, ehkä enemmän. Sinun on päivämäärä monia naisia. Sinun on päivämäärä hyvin monia naisia. Sinun täytyy yrittää olla tasainen, sinun täytyy yrittää olla "pelaaja", sinun täytyy yrittää saada hänet aloittamaan prosessi yrittää sinut kiinni. Jos hän ei, sinun on kaadettava hänet ja siirtyä eteenpäin hyvin nopeasti.

Useimmat miehet Nykymaailmassa on chumps.

Hollywood-elokuvia, kirjallisuutta, taidetta, mediaa, kaikki tulee työskentelemään sinua vastaan. Jos teet sen oikein, ystäväsi soittaa sinulle naisen vihaaja tai sanoa, että olet liian vaativa. Jos rikot se pois naisen, koska hän on itsekeskeinen b * tch, mutta hän näyttää Kylie Minogue, he sanovat olet pähkinöitä. Jos teet sen oikein naiset aluksi tuntua halveksia teitä.

Mutta jos teet sen oikein, naiset on pieni ääni sisällä, että piques heidän uteliaisuutensa ja löytää vastustamaton huolimatta itse. Ja he jatkaa sinulle. Mutta he myös testata sinua herkeämättä, onko koneesi on vain teko.

Turvaton miesten päivämäärä kauniita naisia ​​lähinnä vaikutuksen heidän ystävilleen. Turvaton miehet haluavat pokaalin naisten pääasiassa tehdä itse näyttää paremmalta. Turvaton miehet haluavat ajaa kuuma urheiluautoja tehdä vaikutuksen heidän ystävänsä tai poimia poikasia. Turvaton miehet haluavat swoopy moottoripyörät tehdä vaikutuksen heidän ystävänsä tai poimia poikasia.

Real miehet Toisaalta, päivämäärä naisia, jotka ovat hyviä kumppaneita, jotka todella ottaa ne käyttöön, koska he kiinnostava ja houkutteleva. Ulkonäkö on hyvin tärkeä, mutta ei tärkein.

Real miehet ovat urheiluautoja, koska he nauttivat puuhastelun heidän kanssaan viikonloppuisin sen lisäksi, että hauskaa naisen kanssa. Real miehet ovat swoopy moottoripyöriä, koska ne kuuluvat Motorcycle Club, mukavaa työskennellä heitä tai rodun niitä lisäksi silloin tällöin antaa tytön Joyride.

Paras tyttö sinulle on sellainen, joka voisi olla nimeltään "söpö" kunnon kehon ja yleensä iloinen persoona - ja olla avoin hänen saapumistaan ​​elämääsi. Monet kaverit ovat niin innokkaalta etsivät että upea timantti, he eivät näe kori helmiä klo jaloillaan.

Terveellisin ajattelutapa, että sinulla on se, että kauniimpi tyttö, sitä huonompi hän on vain niin että et sokaista kun joku ihana mutta vähemmän hohdokas tulee pitkin.

Joskus näet geeky lukion valokuvia ihmisistä, kuten Paris Hilton, tai Tara Reid, ja tämä tulisi koulutuksessa sinulle. Kaunein nainen tänään voisi näyttää rupikonna huomenna, ja päinvastoin.

Jos tyttö koskaan "disses" sinua, soita hänelle heti. Ole tahdikas mutta anna hänen tietää olet juuri kuullut tai nähnyt jotain, että et pidä ja se ei suvaita. Jos hän jatkaa, dump häntä.

Jos olet ajo autossa, vedä yli, ja kysyä jos hän haluaa päästä pois nyt. Älä missään tapauksessa sietää Dissing, pelejä, laita-alamäkiä tai vastaavalla. Jos hän ab * tch ja kävelee pois, koska et soittanut hänelle sitä, kaikki parempi sinulle. Olet eroon hänestä.

Jos hän vain koettelee sinua, hän voi kävellä pois, mutta hän tulee takaisin. Kummassakin tapauksessa sinun täytyy antaa hänen mennä ja älä katso taaksesi. Jos hän lähtee, hyvä. Jos hän ei tule takaisin, hän tulee olemaan vielä enemmän arvostan teitä. Joko niin, puolustaa itseäsi, ja kummassakin tapauksessa pitkällä aikavälillä voitat.

Kaikkina aikoina, naisen täytyy uskoa, että voit kävellä pois suhteesta eikä katsoa taaksepäin. Hänen täytyy uskoa, että välität suhde alle häntä.

Jos olet suhdetta juuri nyt ja sinun nainen ajattelee Hänellä sinulle lyhyt curlies, sinun täytyy dumpata häntä ja saada uusi tyttö. On välttämätöntä aloittaa oikein muuten se ei koskaan sinun hyväksesi. Joka välittää vähemmän, on eniten valtaa. Aina.

Palatakseni edelliseen työpaikkoja tai tyttöystävä on menettämässä ehdotus.

Tyttö unelmiesi saa tyttö Oletko haaveillut. "Rakkautta ensi silmäyksellä" on vaarallinen.

Tyttö unelmiesi jatkaa sinulle ja ei tule erehtykö, vaikka aluksi tuntui kiinnostunut.

Oikea tyttö sinulle pian todistaa helppo puhua. Hän yllättää kuinka kiinnostunut sinusta hän todella voi olla. Se vähitellen, hyvin vähitellen valjeta, että sinulla ei tarvitse olla paras käyttäytymistä koko ajan.

Jos kaikki tämä tuntuu liian paljon muistat, et ole siellä vielä, mutta lohduttaa se, että olet oikealla tiellä, olet vierailulla oikea sivusto, lukeminen oikea materiaali ja ovat yksinkertaisesti prosessissa . Se on prosessi.


Voinko suudella sinua?


Tämä pieni liikkumavara on tullut yksi suosikkini tapoja todella ruuvi naisen pää. Periaatteessa se menee näin: olet treffeille ja voit kertoa teille molemmille oli hauskaa ja nauttivat toistensa seurasta. Nyt illalla (tai iltapäivällä tai mitä tahansa) on lopuillaan ja molemmat olette että "hyvästi suudelma ennakointi vyöhyke", joka varmasti kaikki tietävät ja pelkää aivan yhtä paljon kuin minä.

Lopuksi voit pysähtyä sen eteen oven ja, onko sinulla päätyä kävellä hänen ylös ajotieltä tai vain oleskelevat autolla kysy häneltä että pelätyimmissä Kysymys: "Voinko suudella sinua?"

Johon hänellä on kaksi vaihtoehtoa vastausta. Ja jos hän todella oli hauskaa kanssasi hän käyttää eniten myönteinen. Hän tulee hymy coyly ja sano "Yes" pehmeästi kuin vain tädit. Nyt sanot: "Hyvä on sitten. Tulen varmasti tehdä, että jonain päivänä." Ravista kädessään tai vain hymyillä ja vinkki, mutta saavat matkalla heti voit.

Takaan, että äiti on jäänyt jäljelle siellä suunsa roikkuu auki ihmetellen, mitä helvettiä juuri tapahtui. Ja tulevina päivinä hän aikoo todella aloittaa kutina siitä suudelma sinulta. Milloin hän ei näe sinua enää, pelkkä ennakointi milloin, missä ja miten se suudelma tulee tapahtumaan kirjaimellisesti ajaa hänen pähkinöitä ... koska hän tietää haluat suudella häntä ja että se on tulossa ennemmin tai myöhemmin. Mutta hän ei voi koskaan tietää vastaukset milloin, missä ja miten koska olet koskaan anna hänelle pienintäkään vihjettä. Ja te tulette kuin mikään on ylöspäin pienintäkään. Teeskennellä olet unohtanut tapaus edes tapahtunut.

Kun vihdoin päätät antaa hänelle että pussata, tee se (mutta yrittää selvittää, jos hän on sillä tuulella, se; kertoimet hän tulee). Älä missään tapauksessa olet kysyä uudestaan! Olet jo kysyi ja hän jo sanoi kyllä, muistatko? Siitä tulee pirun hyvä suudelma, uskokaa minua.

Tämä on aina toiminut ihmeitä minulle. Annoin ulos että suudelman yhden tytön jälkeen juuri ajautumassa häntä kadulla ja päädyimme viettämään loppupäivän (ja useimmat seuraavana aamuna) yhdessä. Kun toinen olin huvipuistossa ja pirun Ferris Wheel takalukkoon ja olimme jumissa roikkuvat ilmassa viisitoista minuuttia. Annoin hänelle pienen Peck ja olemme periaatteessa päätyi tekemään jauhaa siellä kunnes aloimme jälleen liikkeelle.

Ja toinen tyttö todella yritti painia että suudelma minusta ulos heti kun olen vetänyt "Jonakin päivänä" line hänen. Jotenkin sain häneltä pois. Mutta kun suutelin häntä meidän toinen päivä klo punaisen liikennevalon lähdettyään ravintolassa, hän käski minun unohtaa elokuva ja tulevat kotiin hänen kanssaan.