keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Miksi Dating Is Like Jääkaappi Shopping


Ariane Marder

Kyllä, se on totta. Tosielämän man (40 vuoden elinikä vyöllä, ei vähemmän) sanoi, että dating on periaatteessa kuin menisi Walmart ja vertaamalla jääkaappi.

Sanoisin suoralta kädeltä, että mainittu kaveri on minun sh * t luettelosta. Ja kun kuulet tarinan, sinulla todennäköisesti sitä mieltä, että hän ansaitsee kaksi peukalot alaspäin.

Ystäväni on seurustellut kaveri viime vuonna ja puoli. Hän näytti hyvältä ja todella hänen. Hän jopa toi esille avioliiton ja kertoi hänelle hän oli valmis asettumaan. Mutta viime aikoina, hän on ottaa aikuisten versio muurahaisia ​​housuihinsa ja toisen arvaamaan suhteen.

Eräänä iltana, kun hän palasi college jälleennäkeminen, hän sanoi, "olen ajatellut. En koskaan uskonut päätyä jonkun kanssa, joka ei ollut Ivy League. "(Blogger huomautus: EW!) Sitten hän meni sitoutua metafora-itsemurhan:" En ole tyyppinen henkilö ostaa ensimmäisen jääkaapin Ymmärrän. Olen ostoksia ympäri ja vertailla ennen sitoutumistaan. "

Oikeasti, jätkä, ei tyttö haluaa olla verrattuna kodinkone-EVER! Ja jos sinulla on Sub-Zero, miksi maailmassa haluaisit jotain muuta?!