tiistai 11. toukokuuta 2010

Speed Dating senioreille


Nancy Trejos
Washington Post Staff Writer
Torstai, 22 helmikuu 2007, B05

Rakkaus Evelyn Sturza elämän kuoli kaksi vuotta sitten.

Sittemmin hän on ajatellut juuri mitään dating. "En ollut sillä tuulella", hän sanoi.

Eilen, hän puki punainen housupuku että ripustettu löyhästi, koska hän oli juuri menettänyt 12 puntaa ole-sokeria, ei-hiilihydraatteja ruokavalioon. Hän kiinnitetty nimilappu hänen pusero. Sitten hän istui pöydän Rockville Senior Center ja odotin kaikkien aikojen ensimmäisen nopeus dating tapauksessa ihmisille 60 ja vanhemmat aloittamaan. "Kai se on aika", hän sanoi.

Aika Sturza osuma dating kohtaus uudelleen, mitä hän ei tehnyt, sillä hän tapasi miehensä 1950. He tapasivat sokkotreffit olivat naimisissa 52 vuotta ja hänellä oli kaksi tytärtä. Seurustelu on muuttunut täysin sen jälkeen. Nykyään on olemassa paljon enemmän tapoja mennessä ja tavata ihmisiä, järjestäjät eilisen tapahtuman sanoi.

"Kannalta tämä ei ole romanssi," Lorraine Schack koordinaattori vanhempi sosiaalipalveluja kaupungin Rockville, sanoi tapahtumaa. "Se on vain tuttavuus."

Gay Dorn, 76, oli kiinnostunut saada ystäviä. Hän on paljon ystäviä District, jossa hän viettää runsaasti aikaa vapaaehtoistoimintaan, mutta harvat kaupungissa hän asuu kotona "Kaikki ystäväni jotka asuivat Rockville ovat kuolleet", hän sanoi.

Frank Braisted, 77, toivoi hieman enemmän kuin ystävyyttä. Leski 10 vuotta, hän yritti uudestaan dating kohtaus pyytämällä pois yhteistyötä työntekijöiden kirpputorilta Rockville. "Olin ollut pyytänyt heitä ulos lounaalle, ja ne oli syytä olla minun kanssani, hän sanoi.

He kannustivat häntä menemään nopeus-dating tapahtuman sijaan. Hänellä oli rusetti, harmaa villapaita liivi ja bleiseri. "Ajattelin parempi pukeutua", hän sanoi.

Sturza, jotka kieltäytyivät ikä, sanoi hän ei etsittävä toinen aviomies. Hän sanoi on mukava eläkkeelle hänen ansioita matkatoimisto, johtaja antiikki näyttää ja osakemarkkinoiden harrastaja. Hän haluaa vain että joku pitää hänen seurassaan. Joku on aivot. Joku täynnä seikkailua. Ja joku, joka ei ole liian halvalla. "Hän on paljon energiaa ja henkeä seikkailu ja nauttia elämästä", hän sanoi.

Schack, moderaattori, soitti kelloa. 14 miestä ja 15 naista oli neljä minuuttia keskustelemaan toistensa mahdollinen kumppani ennen kuin siirrytään seuraavaan. Heillä oli lista keskustelun aiheita. Mistä sait kasvamaan? Mikä on sinun suosikki elokuva? Mikä on paras matka olet joskus ottanut?

Sturza istui vastapäätä äskettäin eläkkeelle 71-vuotias mies, jonka nimi hintalappu löytäneet Dan. "Etsin nimenomaan ihmisiä, kuten minäkin, ovat klassisen musiikin kummajaisia", sanoi Dan, joka ei halunnut kertoa toimittaja sukunimi.

"Pidän klassisesta musiikista, mutta en ole friikki. Pidän kaikenlaista musiikkia" Sturza vastasi.

"Olen myös etsii ihmisiä, jotka eivät odota minulta kaikki liput tai ateriat", hän sanoi.

"Haluatko saada osansa? Tämä on järkevää", hän sanoi.

Kello soi jälleen.

"Comme-ci, comme?", Hän sanoi Dan. "Hän teki selväksi, hän ei halua jalka laskun."

Eräässä toisessa taulukossa, Doug King, 87, istui edessä Wilma Morgan, 79.

Hänellä oli punainen solmio valkoiset sydämet, ja punainen villapaita.

Hänellä oli punainen mekko, yhteensovitus punainen pumput ja kulta nilkkaremmi.

Hän kertoi hän oli kotoisin Bronxista. Hän sanoi käyneensä New Yorkissa.

Hän kertoi olleensa talousarvio analyytikko liittohallitus. "Olen jokapaikanhöylä", hän sanoi hihittää.

Hän ei halki hymyillen.

"Haluatko tanssia?" hän kysyi, tällä kertaa hymyillen.

"Pidän tanssimisesta, niin", hän sanoi. "Paitsi nyt."

Hän osoitti keppiä. Hän katsoi pettynyt.

"Se tulee saada paremmin", hän vakuutti. "Se on vain tartunnan", hän sanoi hänen vasen jalka.

Hän alkoi etsiä ympäri. Kello soi. Ne kaikki siirretään seuraavalle henkilölle.