maanantai 20. kesäkuuta 2011

NYC Pari Hail Cab For 2400-Mile Ride


(AP) Betty ja Bob Matas ovat eläkkeellä ja ovat siirtymässä Arizona, mutta kuten monet newyorkilaiset He eivät aja, ja he eivät halua kissojen matkustaa tällä tavalla matkustajakoneen ruumassa.

Heidän ratkaisu: "Hei, cabbie."

He tapasivat taksikuski Douglas Guldeniz kun he tervehtivät hänen ohjaamo jälkeen ostosten useita viikkoja sitten.

He saivat puhuivat tulevista liikkua, ja "me sanoimme" Haluatko tulla? ", Sanoi Bob Matas, 72, entinen audio ja video insinööri mainostoimistoille. "Ja hän sanoi" Tottakai. "

Se oli aluksi gag, Matas sanoi, mutta he puhuivat yli seuranneen viikon aikana siitä tuli todellisuutta.

He aikovat jättää tiistaina 2400 kilometrin matka Sedona, Ariz, jossa Guldeniz ajoi keltainen SUV ohjaamon 10 tuntia päivässä kiinteä maksu on $ 3000 plus kaasu, ateriat ja majoituksen.

He saavat tauon. Standardi, mitataan hinta olisi noin 5000 dollari _ kumpaankin suuntaan, mukaan David Pollack, johtaja komitean Taxi turvallisuus, kuljettajien ryhmään. Mutta kaupungin Taxi ja Limousine komission sääntöjen suoraan kuljettajille ja matkustajille neuvotella tasainen hinnan matkoja kaupungin ulkopuolelle ja muutamia esikaupunkialueilla.

Se on myös hyvä juttu Guldeniz.

"Tämä työ ei ole helppoa, ja haluan tehdä jotain erilaista", sanoi Guldeniz, 45, joka on ajanut taksia kaksi vuotta. "Haluan olla hyviä muistoja."

Matases ratsastaa rennossa mukavasti Guldeniz n SUV kun heidän kissat ratsastaa takaisin heidän matkansa tapauksissa. Liikkuja tulee matkan omaisuutensa.

"Se on vähän epätavallinen, mutta se on hauskaa," sanoi Betty Matas, 71, eläkkeellä Executive hallinnollinen avustaja.

Copyright 2007 Associated Press.

Nespokojený klient žaluje Seznamovací služba