tiistai 15. toukokuuta 2012

Älä Be Disappearing Date


Oletko kuullut häviämässä tasalla? Joka sopii erinomaisesti joitakin illallisia ja jälkeen tunnin hauskaa, ja sitten - pöh! - Hän on poissa? My happy hours tapahtumat on kulutettu tämän saman tarinan.

En tiedä mitä tapahtui, ystäväni kertovat minulle, yksi toisensa jälkeen, mikä sydäntäni särkee heidän rinnallaan, sillä vahingoittaa tippuu alas heidän vetiset silmät. Miksi hän lopettaa soittaa? Mikä meni pieleen?

Minä kerron teille, mikä meni pieleen: kaveri on ääliö.

Mutta vakavammin, hän on huono puhuja. Ja on helpompi välttää hankalat keskustelun kuin kohdata se, helpompaa unohtaa se kuin selvittää, miksi se on ohi.

Suoraan sanottuna, olen nähnyt paljon tyttöystäväni pelata samaa peliä. Olen kerran viettänyt tunnin puhelimessa kaverin kanssa yrittää vakuuttaa hänet ainakin tekstiä kaveri, että et ole kiinnostunut, kun hän oli valmis kirjoittamaan köyhälle pois kokonaan ilman kirjallisesti (tai puhu) ollenkaan.

Mitä tapahtuu vuonna dating maailmassa, se tulee hyväksyä vain kadota? Miksi se, että kun se on helpompaa kuin koskaan saada yhteyttä jonkun kanssa - ja niin mukavat matka - että ihmiset ovat valinneet pois kokonaan?

Näyttää siltä, ​​että meidän aikanamme epävirallista - sellainen, jossa olemme muuttaneet vuodelta kursaileva asioista poikien kanssa koulusta rento hangouts ihmisten kanssa me tuskin tiedämme, olemme menettäneet kaiken mitta yhteisten kohteliaasti. Jäykkä viivat piirretty vanhanaikaisesti dating tulli on uudelleen laadittu, jolloin sulkeminen jonnekin sulking jalkakäytävällä.

Kysyin, että saman ystäväni miksi hän oli niin halukas teeskennellä, että päivämäärät koskaan tapahtunut - ja että kaveri koskaan ollut olemassa. Hän sanoi yksinkertaisesti, että hän ei usko hän oli hänelle velkaa mitään. "Sinä et ymmärrä", hän kertoi. "Olet aina ollut suhteita ihmisten kanssa, että välität. Treffit on erilainen. "

Joten ystäväni oli piste, mutta jäi tärkein. Tosin minun dating kokemus on vähän epätyypillinen - Olen ollut lähes katkeamattomalla vakavia suhteita kun olin 17 - mutta onko tiedät kaveri hyvin tai vain tapasi hänet kerran, tärkeintä on, että olemme kaikki vain ihmisten tunteita, ja emmekä halua niitä tunteita satuttaa. Ja jos tunteemme on loukkaantunut tapauksessa, ei me mieluummin tulla pettymään suoraan eikä jätetä ei-kenenkään-maa hämmentävää, sanaton hylkäämisen?

Kukaan ei halua epätoivoisesti kelata ja kuunnella, hidastettuna, jokainen sana ja kosketus - ahne tällä hetkellä, että asettaa tämä orastava (tai jo kukkiva) suhdetta sivuraiteelle. Ehkä minun ei olisi pitänyt mainita "toista" ravintolaan? Ehkä hän vihasi meidän suudelma? Kelat nauhan pyörre mennessä, kukin kehystävät kysymysmerkkejä.

Älkää ymmärtäkö minua väärin, en kannata julma rehellisyys täällä. Varmasti on olemassa eriasteisia asianmukaisen viestinnän. Parting tapoja jälkeen mukavalta illallisen päivämäärää takaa tavallinen ilmaus välinpitämättömyyttä tulevaisuudessa, ei enempää. Mutta päivä - tai monta - joka liittyy emotionaalista tai fyysistä läheisyyttä vaativat keskustelut luonteeltaan erilainen.

Minun on vaikea käärimistä pääni ympärille epäherkkyys tarpeen väistää pois tästä kohtelias näkemiin. En voi kuvitella liian ujo, laiska tai ajattelematon lähteä joku roikkuu, luo tyhjä tuntematon reikä on ikuisesti täynnä hämmennystä. Vaikka olen tosin on enemmän sitä parempi loppua viestinnän kirjo - kysy mieheni, hän kertoo teille, että se on minun suosikki harrastus - En vain voi näyttää ymmärrä edes mahdollisuuden katoavan.

Joten, onko sinulla päästä miksi on hajoamista tai ei, on puhelu (ja varmasti yksi käytettävä varoen ja huolellisesti), mutta minun on tämä: sulkeminen on tärkeää. Ainakin, lähettää teksti-, puhelu tai sähköposti pelastaa tiettyjä joku hämärä vesillä jossa hän muutoin jääneet autio. Viestintä on kuningas - ja Queen. Eli hoitaa sen mukaisesti.