lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vinkkejä Edut ja haitat Dating In Your Kolmekymppinen


Nykyisin yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä dating kohtaus heidän kolmekymppinen. Joissakin tapauksissa ihmiset tulevat dating kohtauksen jälkeen avioeron tai pitkäaikaisen suhteen. Kuitenkin, että ISNA € ™ t ainoa syy niin monet kolmekymppisten on dating kohtaus. Monet 30-jotain on jo vuosia kehittänyt vahvan taloudellisen perustan, jotta he voivat turvallisin mielin todayâ € ™ s uran ajanut maailman. Ottaa käyttöön heidän eläke-ja muiden tarvittavien taloudellisten turvaverkkojen tulevaisuutta varten, nyt ne ovat valmiita aloittamaan etsii perämies. Tietenkin on olemassa vielä useita etuja ja haittoja dating teidän -30 € ™ s ja tässä on muutamia tärkeimpiä ...

Edut

Ilmeisin etu dating teidän kolmekymppinen on sinun taso kokemus. Sinulla on ymmärtää paremmin ihmisiä ja jolle olet todennäköisesti tai todennäköisesti tulla toimeen. On helpompi voit käsitellä matalat ja korkeat äänet, että elämä voi heittää sinua niin olet todennäköisesti pystyä käsittelemään epävarmuustekijöitä ja yllätyksiä vuodelta.

Seuraavan etu sinulla on teidän taloudellinen turvallisuus. Voit varaa loma tai perheen koti olisi teidän dating johtaa avioliittoon. Voit poimia välilehteä päivämäärä ajattelematta sitä. Toisin sanoen olet taloudellisesti valmis riippumatta dating maailma voi heittää sinua.

Eniten hyötyä olet taas dating teidän -30 € ™ s itseluottamustasi. Taistelu tulee ymmärtää, kuka olet, mitä vahvuuksia ja heikkouksia ja muita ongelmia ihmiset menevät heidän 20 € ™ s on takanasi. Olet luultavasti mukava, kuka olet ja ole yrittänyt kovasti sovi mihinkään tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään. Tämä itseluottamus on erittäin houkutteleva vastakkaista sukupuolta tahansa iästä.

Haitat

Selvin haitta dating teidän -30 € ™ s, että olet dating teidän -30 € ™ s Voit mennä odottaa dating kohtaus on täynnä paljon nuorempien ihmisten ja ihmettelen mitä teet siellä. Tämä tunne sosiaalinen turvattomuus on yleisempää vanhempien datersâ € | mutta yksinkertainen totuus on, että tänään dating kohtaus ylittää sukupolvien niin ei tarvitse olla epävarma ikäsi.

Toinen haittapuoli on, että odotukset voivat olla liian korkea. Koska ihmisiä heidän -30 € ™ s todennäköisemmin tietää tarkalleen, mitä he haluavat saattaa vaikeuttaa niiden avautua mitä dating kokemuksia tulossa tiensä. Oppiminen päästää odotusten hyvä ottaa hyvissä ajoin.

Viimeinen haitta voi olla teidän tottumukset ja rutiinit. Koska 30 tarkoittaa, että sinulla on jo vakiintuneita toimintatapoja, joita ei voi vain häiritä vuodelta, mutta myös joustavia, ja kaikki suhteet, joita saattaa syntyä sinun vuodelta. Oppiminen päästää joitakin päivittäisiä rutiineja voi auttaa sinua saamaan joustavuutta täytyy olla onnistunut dating kokemuksia.

Ennen kaikkea pitää hauskaa! Pidä avoimin mielin ja on valmis seikkailuita todayâ € ™ s Dating Scene voi vapauttaa teitä.


torstai 28. huhtikuuta 2011

Miten antaa lahjoja


Joskus miehet voivat mennä hieman yli laidan lahjoja annetaan liian paljon liian näin. Tai ei anneta mitään lahjoja ollenkaan, jotka voivat tehdä nainen ihme, jos hän todella välittää. Päivän podcast keskitytään vinkkejä parhaat ajat antaa lahjoja mies ...


sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Jos haluat saada lika päiväys, verkkosivujen tavoitteena on auttaa


Sarah Langbein
Sentinel Staff Writer
24 syyskuu 2006

Ennen harppaus, ne tilaus taustan tarkistus ja vuokraamalla yksityisetsivät varmistaa Miss Right ole rouva oikea tai että uusi poikaystävä ei halunnut, että FBI: lle.

Joskus asiat voivat saada ikävän. Yksi yrittäjä on kehottanut kaikkia naisväki lähettää nimet ja kasvot miehet väitetään loukatun niitä. Yli 17000 halveksivat naisia ​​on tullut mukaan, joten DontDateHimGirl.com välittömästi hitti - jos olet yksi niistä epäonninen ihmiset armon verkkosivustosta.

Tervetuloa maailmaan kitkemisen huonoja omenoita, jossa se on yleistynyt Google kaikille - jopa rakkaus etua.

Maryssa Montgomery, 27, rento tarjoilija Orlandon Waitiki Retro Tiki Lounge, ei ole tehnyt sitä. Mutta hänen isänsä on. Kun Montgomery alkoi seurustella hänen työkaverinsa, Joseph Webster, kuusi kuukautta sitten, isä halusi lisätietoja.

"Hän katsoi hänet verkossa", Montgomery sanoo. "Hän halusi hänen ensimmäinen ja viimeinen nimi. Hän halusi osoite, jota en usko tiesin silloin. Sanoin hänelle, hän ei tule löytämään mitään."

Ja hän ei. Montgomery kertoo yleensä menee hänen suolistossa, mutta hän lisäsi: "En vain usko, että isäni toivoo minun gut."

Joissakin valtioissa, kuten Floridassa, voit ostaa rikollinen tausta tarkistaa verkossa. Haarukka yli 23 dollaria ja Florida Department of Law Enforcement (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory) tekee osavaltion etsiä sinua. Tai kurkistaa paikallinen virkailija tuomioistuimen verkkosivujen, joka yleisesti avulla käyttäjät voivat surffailla netissä ja oikeusjuttuihin. Saat mehukas yksityiskohdat, pää oikeustalo.

Jos et halua jättää mukavasti tietokoneen tuoli, on online dating sivustoja, jotka lupaavat käyttäjille valmiiksi turvatarkastus ehdokkaita. Tai "hyvä tietää ennen lähtöä - Matchinform.com mahdollistaa online ystäville verokantaa niiden päivämäärät.

Huijarit varokaa

Naiset näyttävät olevan innokkaampia kuin miehet ajaa tarkastuksia. Kun kyseessä Dont DateHimGirl.com, et seulonta itse.

"Ajattelin vain olisi keino naisille saada yhdessä ja varoittaa kertoivat toisilleen huonoja vuodelta kokemuksia", sanoo luoja Tasha Joseph, 33.

Yli 100 julisteita Etelä Florida-sivustossa on erikseen mainita miesten Orlando hiipii, valehtelijoita, pelaajat, hyväksikäyttäjiä ja kaikki muut ruma termi voit ajatella. Heidän toisinaan kirosanoja tiukkapipoinen tirades saada henkilökohtaista ja pisteen jälkeen tavanomainen varoitus: Älä päivämäärä häntä, tyttö.

Otetaan esimerkiksi, Daniel Orlando.

"Huijari! Huijari!" savuava nainen kirjoittaa sivustolla. "Tämä on vain varoitus tyttöjä, en todellakaan halua häntä itselleni, enkä todellakaan halua hänelle ketään muuta, vaikka pahin vihollinen. Niin, ja kun hän vetää linjaa, että olet vain tyttö hän koskaan rakastunut, nauraa hänen kasvonsa! "

Yli 600 ihmistä on katsottu Danielin profiilin.

Muut väitteet ulottuvat naisten jonka hän sai sukupuolitauti, ex-vaimot sanovat aviomiehestä käyttänyt niitä rahaa ja vihreä kortti. Jälkimmäisessä sai tämän vastauksen - isoilla kirjaimilla - yhdeltä lukija: "Girls - Meidän pitäisi auttaa tätä naista ja lähettää hänet lahjoituksen dollarin kutakin hänen puolustusta vastaan ​​sika!"

Osa ns siat "näillä sivuilla ovat porrastettuja yhdessä taistella Joseph ja hänen sivustolla. Vastineeksi he käynnisti www.classaction-dontdatehimgirl.com. Toiset ovat kirjoittaneet omat vastaukset DontDateHimGirl. Com, oikeus rinnalle ilkeä profiileja. Todd Hollis, asianajaja Pittsburgh, haastaa Joseph kunnianloukkauksesta. Kaksi duked sitä keskiviikkona Dr. Phil.

"Mr. Hollis on yrittää pitää minut vastuussa kommentit hänestä päällä muiden naisten", Joseph sanoi tv-talk show. "En kirjoita näitä kommentteja, ja lisäksi lain mukaan en ole vastuussa."

Hollis eri mieltä, sanoi Web-sivusto luo epätasa toimintaedellytykset. "Miesten ei tulisi tunnistaa niiden kuva, kun taas naiset pysyvät nimettöminä."

Eräs nainen, Diana West Palm Beach, sanoi hänen viesti oli tapa vapauttaa negatiivista energiaa noin mies, jolle hän oli kihloissa. Käynyt ilmi, hän oli jo vaimo. Hän ei halunnut mitään muuta naista laskea hänen saman tempun.

"Se on vienyt minut kauan aikaa saada läpi", sanoo Diana, joka puhui ehdolla, että hänen sukunimi ei voida käyttää, koska hän haluaa vain "eteenpäin".

Tutkijan

Kääntöpuoli, ensi kuussa Joseph esittelee hänen uusin hanke, GreatGuysTo Date.com.

"Pohjimmiltaan se paikka Internetissä, jossa naiset voivat lähettää siitä hyviä tyyppejä elämässään - kaverit, jotka olisi uinti maailmanlaajuisesti dating allas", Joseph sanoo. "Olen luonut sivuston, koska minusta tuntui, että jos naisilla oli paikka Internetissä, jossa he voivat jakaa huonoja dating kokemuksia, olisi paikka, jossa he voisivat jakaa hyviä dating kokemuksia myös ja puhua miehistä, jotka heidän mielestään ovat suuria. "

Etkö ole tyytyväinen vielä? Voit löytäisi asiantuntemusta Carmen Naimish, Kalifornia yksityisetsivä ja perustaja DateSmart.com

"Jos päivä... Selvittää," on Naimish tunnuslause. Saat lähtöhinta 500 dollaria, hän tulee kaivaa syvälle ja löytää tavaroita teidän hunaja. "Jos tunnet jotain on vialla, olet todennäköisesti oikeassa" Naimish sanoo hänen asiakkaiden oletukseni. Suurin osa hänen asiakkaat ovat onnistuneita ammattilaisia ​​ja noin 60 prosenttia on naisia.

Suurin osa naisten asiakkaat haluavat tietää, "Onko hän todella eronnut?" Useimmat miehet haluavat tietää, kuinka monta kertaa nainen on naimisissa.

Eräässä tapauksessa Naimish sanoo, että hän hajosi häät 69-vuotias nainen, jonka tytär kutsui häntä apuun. Kävi ilmi, että äidin Mr. Right oli Mr. Wrong.

"Olen kuin ystävä napauttamalla sinua olkapäälle" Naimish sanoo. "Haluan pelastaa ihmisiä surua, katastrofien ja taloudelliseen perikatoon."

Kysykää häneltä, tyttö

Paikalliset dating guru Michael Valentine scoffs klo mainita taustan tarkistus ja yksityisten tutkijoiden kanssa.

"Ihmiset elävät valheellisen turvallisuuden" Valentine sanoo. Joskus punaisia ​​lippuja ei näy paperilla, hän lisää.

Plus, se tappaa romanssi.

Tee oma tutkimustyössä, Valentine vaatii. Katso "taustatietoa" sijaan taustan tarkastuksia, hän sanoo. Kysy yksinkertaisiin kysymyksiin kosijat, jonka vastaukset paljastavat luonteensa. Esimerkiksi pyydä kertoa menneistä suhteista. Tavoitteena on selvittää läpi vastauksen sävy ja kehon kieli, miten Exes kohdeltiin. Onko sinulla mielessä ärsyyntyä? Onko henkilö käyttää alentavaa kieltä viitata aiemmin rakastaa?

Winter Park dating asiantuntija ja valmentaja, joka pukeutuu tyylikkäästi punaisen ja jalassaan kaikki sydämenmuotoiset korut, sanoo singleä on hidastettava ja palata "vanhanaikainen courting käytäntöjä." Hän uskoo vuodelta lukuisia ihmisiä kerralla - ei seksiä, hän sanoo - ja kapenee uima tavoin. Voit auttaa Valentine pelaa mielellään Cupid, onko se hänen online dating site tai ulos yhteisössä. Lauantai-iltana hän isännöi iltamat kunniaksi National Singles Week.

"Ongelma singleä nykyään on ne kiire", Valentine sanoo.

Ei Amy Zaccarian, 25, on Tampa, jotka sipped viiniä torstaina Eola Wine Co Winter Park äitinsä kanssa pian-to-be anoppi ja ystävät jälkeen pitkän päivän häät-mekko ostoksille.

Hän tapasi elämänsä rakkauden kautta lääketieteen koulukaveri, joka antoi hyväksyntänsä - parhaat taustan tarkistus saat, hänen tyttöystävänsä sanoa. Silti hän Googled hänen uusi hunajaa pari viikkoa myöhemmin, etsii uutisia Nuoruudessaan ole mahdollinen rikollista menneisyyttä, hän sanoo.

"Jos olet Google-hakuja häntä siitä syystä, sinun ei pitäisi olla vuodelta häntä ensinnäkin" Zaccarian sanoo.


Vaimo DNA-testejä mieheni Jocks


Forensisen tiedemies on ammuttu hänen poliisin työn jälkeen DNA-testaus miehensä alushousut, kun hän epäili hän oli huijausta.

Michigan nainen Ann Chamberlainin todisti 7 maaliskuu avioero istunnossa, että hän juoksi testin viime syyskuussa alusvaatteet hänen miehensä Charles Gordon, Associated Press raportoi.

Kysyi hänen asianajajansa mitä hän löysi, hän kuulemma vastasi: "Toinen nainen. Se en ollut minä.''

Michigan State Police, joka valvoo Forensisen laboratorio jossa Ms Chamberlain työskenteli sanoi tänään se oli ampunut häntä käytetään laitoksen hankintoihin, materiaaleihin ja laitteet ei-osastojen kannalta.

Ms Chamberlain, 33, kieltäytyi kommentoimasta tänään.

Michael Maddaloni, lakimies Gordon sanoi, että hän kiistää hänen vaimonsa todistuksen, että hän oli myöntänyt seksiä toisen naisen kanssa kun hän löysi naisen DNA hänen alusvaatteita.

On-line Seznamka Ideály a lháři