lauantai 14. heinäkuuta 2012

Verkkosivujen keskittyi miten houkutella Girl


Päivämäärä Hotter Tytöt, johtava miesten dating neuvoja yhtiö, vain julkisti tiedon sivuston omistautunut auttamaan ihmiset oppivat koukerot miten houkutella tyttöä.

Sivusto, joka avattiin, 19. maaliskuuta, on useita ilmaisia ​​artikkeleita ja vinkkejä, jotka auttavat ymmärrettäväksi naisten vetovoima. Aihe kuinka houkutella tyttö saa kymmeniä tuhansia hakukoneen kyselyitä kuukaudessa ja on yksi, joka hämmentää monta yksittäistä miestä.

"Se on hyvin vasta-intuitiivinen", sanoo Rob tuomari, perustaja pvm Hotter Girls. "Niin monet miehet kamppailevat purkaa naisen käyttäytymistä. Miehet ajattelevat usein liian loogisesti siitä vetonaula kun ne pitäisi lähestyä sitä emotionaalisesti. "

Suuri neuvoja sivustolla saranat teeman "tunneäly". Tuomari uskoo, että miehet voivat paremmin ymmärtää naisen tunteita, hän voi oppia saada niitä tunteita houkutteleva tavalla.

"Se katsotaan, mitä etuja naisille", kertoo tuomari, "Niin paljon se nojautui tunteita naisia ​​johtuvat mitä he nauttivat, mitä he syövät ja osoittaa ne katsoa."

Tuomarin epäsovinnainen filosofia on ollut kuuma puheenaihe sekä miehille että naisille. Blogger on kutsuttu osallistumaan naisten levyt dating usein antaa miehen näkökulman dating peli.

"Tykkään saada palautetta naisille", kertoo tuomari. "En usko mitään neuvoja Annan on häpeällinen ja outo. Useimmat kaverit ovat ylpeitä harjoitella vinkkejä he lukevat minun blogi ja minun tuotteita. "

Vaikka jotkut naispuolinen bloggaajat ovat vastanneet vähemmän kuin positiivisia arvosteluja tuomari lähestymistavan seurustelusta. Hiljattain bloggaaja kirjoittamisen Frisky kirjoitti murskaavaa katsaus tuomarin "Top 10 Best tekstit All Time"-raportissa väittäen Tuomari oli kannustetaan miehiä hyväksyä cookie-cutter lähestymistapaa dating.

"Aina tulee olemaan kriitikot", naurahtaa tuomari. "Uskon siihen, naisten bloggaajat ovat niin sisäelinten reaktio minun materiaalia tavallaan todistaa sen tehokkuutta. Tarkoitan, minä kerron kaverit saada naisille emotionaalinen. "

Rob tuomari on viettänyt viimeiset 5 vuotta opettaa miestä tapaamaan ja houkutella naisia, sekä tuotteiden kautta ja live-valmennusta.

Päivämäärä Hotter Girls on julkaissut useita kirjoja täyttämiseen ja houkutella naisia. Magnetic Messaging on uusin julkaisu tuomari.