sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ikä Gap


WISE Diva

Kun tähän mennessä paljon vanhempi tai paljon nuoria, olet todennäköisesti ollut navigoida ikä ero. Aina käy tuskallisen selvää, että te kaksi ovat täysin eri sukupolvia tai on vastakohta näkymiä elämään. Miten käsi ikäero?

Paljon se on tekemistä kypsyyden ja viestintä. Voit löytää tapa treenata eroja tunnustamalla ne ensin. Se ei auta unohtaa vaaleanpunainen elefantin olohuoneessa.

Ystäväni on dating joku paljon nuorempi kuin hän. Silti hän on hieman yllättynyt kuinka hän käsittelee tiettyjä tilanteita. Minusta tuntuu kuin hän olisi ymmärtänyt, että se tulee alueella dating nuorempia. Kehotan häntä leikata hänelle hieman löysällä ja muistuttaa häntä kuinka hän oli Clueless at ikäisekseen liian.

Oletko koskaan miettinyt, jos seurustelevansa joka on paljon vanhempi tai paljon nuorempi kannattaa kaikki säädöt, jotka sinun täytyy tehdä?

He Minä näen sen niin, jokainen suhde on se oma ainutlaatuinen joukko haasteita. Jos kyse ikäero on vaikein osa suhdetta, niin se ei ole kovin paha. Sitten taas, en ole päivätty (monta?) 20-vuotiaista, kun joko.

Mitä ikärajat ovat mielestäsi eniten yhteensopivia sinulle? Luuletko ikä asioista ollenkaan?

Kuinka nuori sinä tasalla? Kuinka vanha?


Vintage Dating Tips edelleen voimassa?


Ei kauan sen jälkeen huomasin tämän tarjouksen Facebookissa: Chivalry ei ole kuollut. Se vain lähti ja seurasi minne "on Lady Like" meni. - Löysin vuosikerta artikkeli vuodelta 1938, makeasti oikeus vinkkejä naimattomille naisille.

Luulen suosikkini helmi vuodelta 1938: Älä juo liikaa kuin mies odottaa sinua pitämään ihmisarvoa. Juominen voi tehdä jotkut naiset viisaampi, mutta useimmat saavat typerä.

Ilmeisesti paljon on muuttunut naimattomille naisille ja miehille vuodesta 1938. Mielestäni ajatus siitä, miten naisen pitäisi käyttäytyä on muuttunut niin paljon, sinun olisi vaikea löytää perinteisiä näkemyksiä kuin nämä.

En tiedä onko tämä hyvä vai huono asia. Ovatko vintage dating vinkkejä, jotka puhuvat odotukset "lady käyttäytymistä" edelleen voimassa tänään? Se selittää puute ritaristo tänään?

Miehiä hidas olla ritarillinen, koska he eivät todellakaan näe, että paljon ladylike käytös ansaitsee sen?

Millainen dating vinkkejä luulet meidän vanhemmat ja isovanhemmat saivat, kun he olivat sinkku? Eivätkö he koskaan välittää mitään siitä teille, jotka ovat yhä ajankohtaisia?

WISE Diva, Misadventures In Atlanta Treffit blogi