lauantai 13. lokakuuta 2012

Oletko varma, että olet valmis Trip Cougar Town?


Nathan Hale Williams

Äitini soitti minulle eräänä päivänä pari vuotta takaisin juro ääni häpeän. Hänellä oli jotain kerrottavaa minulle. "Viime yönä näin unta miehestä", hän sanoi. On selvää, en näe ongelmaa sen kanssa, ja oli melko tyytyväinen. "No, siellä on enemmän. Hän paljon nuorempi. "Silti en voinut nähdä asia. Sitten hän sanoi, "nuori mies oli Usher. Voisitko jos olen koskaan päivätty nuorempi mies? "Kun valvonta my naurua, vakuutin hänelle en tahdo, varsinkin jos se Usher.

Äskettäin yksi siskoni-ystävät tulivat minulle samanlainen tosielämän ongelma. Hän oli tavannut miehen yhteen suosittu dating sites, mutta hän oli 13 vuotta nuorempi. Hän oli mennyt treffeille hänen kanssaan ja oli hyvin kiinnostunut. Silti hän ei päässyt yli ikänsä. "Hän on samanikäinen kuin [pikkuveljensä], se on brutto", hän sanoi. "Mutta, kultaseni, hän ei ole sinun veljesi", vastasin. Olen aina laaja näkemys dating ja rakkautta, niin en todellakaan nähnyt ongelmaa. Jos mies oli kypsä, teki hänet onnelliseksi ja voisi pitää oman, sitten hänen ikänsä oikeastaan ​​pitäisi olla merkitystä. Me kaikki tiedämme paljon "neljäkymmentä somethings", jotka toimivat heidän kengännumero eikä iästä.

Lisäksi mitä hän kuvaili kaveri oli hänen elämänsä yhdessä - hienoa työtä, ei lapsia, vahva perhetausta. Ja hänen lukuunsa, hän oli hieno. Minun ainoa ehto oli, että vaikka hän voisi olla kypsä paperille, ja aikana ensivaikutelma, jos hän tulee pitkäaikainen suhde hänen kanssaan, hän olisi aina otettava hänen ikänsä huomioon arvioitaessa hänen toimintaansa.

"Mutta sinä juuri sanonut hänen ikäänsä ei väliä", hän kyseenalaisti. Totta, mutta se on ollut suhde jonkun kanssa, joka oli 10 vuotta minua vanhempi, tiesin myös oli joitakin näkökohtia mainita. Klo 26-vuotias, olin onnistunut asianajaja ja oli minun toimivat yhdessä myös. Olin kuitenkin edelleen 26, kun tuli suhteeseen. Ja usein, parini olettaa olin kypsä tekemään tiettyjä päätöksiä, että en ollut. Olin kypsä ammattimaisesti, mutta ei niin paljon henkilökohtaisesti. Olin omistettu koko elämäni saavuttamaan koulussa ja työssä, mutta olin vielä hyvin paljon minun 20s. Annoin siskolleni ystävälle muutamia esimerkkejä siitä, miten esille tulleet minun suhteeseen ja kysymyksiä se aiheutti. Tämän sanoi, jokainen ihminen on erilainen, ja minun kokemukseni ei välttämättä sääntöä.

Kehotin siskoni ystävälle tutkia suhdetta hänen kanssaan. (He ovat olleet ulos enemmän päivämääriä ja se on edelleen hyvin.) Hänellä ei ollut mitään menetettävää ja kaikki voitettavana. Ja hieman nuori rakkaus voi laittaa PEP hänen vaiheessa, eikö?

Olen johdonmukaisesti sanoa, että dating on vaikea kaikille. Enemmän rajoituksia laitat mahdollisia kumppaneita, sitä enemmän voit kutistaa dating allas. Jos Pretty Young Thing katseesi, älä ole niin nopea heittää miljoonakala takaisin meressä. Hän saattaa olla vain mitä tarvitset. Joten, hyvät, kysyn teiltä: Haluatko retkelle Cougar Town?