lauantai 29. toukokuuta 2010

Ratkaisevia tekijöitä Speed Dating


(CNN) - Forget hyvin palkattuja työpaikkoja, ystävällisyys tai huumorintaju. Kun ihmiset menevät etsivät rakkautta suuri nopeus-dating tapahtumat, ne ovat niin paljon valintoja, että ne kapea niiden perusteiden alas pituus ja paino, uusi tutkimus toteaa.

Aikaisemmissa tutkimuksissa todettu kuluttajia hukkua, jos ne kohtaavat liikaa valintoja ruokakaupat. Joten kaksi brittitutkijat miettinyt, jos ihmisen aivot tuli myös hukkua liian monet potentiaaliset kumppanit dating markkinoilla.

Edinburghin yliopisto psykologinen tiedemies Alison Lenton ja University of Essex ekonomisti Marco Francesconi analysoitiin 84 nopeus-dating tapahtumat. Tutkimuksen tulokset julkaistaan lehdessä Psychological Science.

Miesten ja naisten tapahtumia olisi tavata useita mahdollisia päivämääriä noin kolme minuuttia. Ja illan päätteeksi he kääntyisi heidän kyllä ja ei valintoja.

Mieltymykset kaikissa tapahtumissa yleensä ihmisiä, jotka olivat pidempiä, nuorempia ja korkeasti koulutettuja. Naiset myös hylkäsi miestä liian laiha, kun taas miehet yleensä hylätä ylipainoisia naisia.

Mutta tutkimus osoitti, että pienempien tapahtumien vähemmän päätöksiä voidaan tehdä, choosers ehtinyt pohtia mahdollisen kumppanin koulutustaso, työllisyys ja ne savustettu - kaikki ne ominaisuudet, jotka vaativat jonkin verran keskustelua.

Mutta tapahtumia 24 tai enemmän mahdollisia päivämääriä, choosers kaventaneet niiden päätösten tekijät, jotka voidaan määrittää yhdellä silmäyksellä: pituus ja paino.

Tutkijat totesi, että vuodelta ympäristö voi olla suuri vaikutus joku romanttinen tulevaisuus.