tiistai 6. heinäkuuta 2010

Totuus-in-dating Web-sivuston erottaa tosiasiat phonies


Mandy Moreno ajatteli hän oli löytänyt kaveri, katselin hänen online dating profiili. Varsinkin osa, jossa hän sanoi haluavansa "löytää juuri oikea tyttö."

Joten ne tapaamisesta.

"Minä näin hänen tulevan kadun", Moreno sanoi. "Ja minä menin," Vau! " En tiedä oliko hän kieltämiseen tai jos hän oli vain veltostunut. Mutta hän ei ollut mitä olin etsimässä. Â € | Luulin meidän pitäisi mennä kaveri metsästyksessä yhdessä. "

Moreno, ja muut, jotka pistelee harhaanjohtava Web profiileja, etsinyt Web-sivuston, jonka avulla eri online tosiasiat fiktiota.

Ihmiset voivat lähettää arvioon niiden päivämäärät TrueDater.com (www.truedater.com) ja kytke ajankohta nähdä, jos joku muu on lähettänyt kommentin henkilö.

On kyse myös totuuden dating mainonta, ei parjata ihmisiä, sanoi Jamie Diamond, tiedottaja Los Angeles-yhtiö.

"Olet tarkistanut päivämäärän tai arvostelu arvostelut sinun päivä. Se ei ole Raamattu tai Koraani, mutta se jotain auttaa sinut ulos", hän sanoi.

Niistä dating sivustoja, jotka voidaan käyttää kautta TrueDater ovat: American Singles, BlackSingles.com, eHarmony, HotorNot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com ja Yahoo Personals.

Kaikki Tarvitset vain henkilön profiilin tunnistamista tai nimen nähdä, jos ne on tarkistettu Web dating site.

Yli puoli miljoonaa ihmistä on käyttänyt TrueDater koska sivusto käynnisti viime vuonna. "Tarkastajat" kannustetaan pysymään tosiseikat dater todellinen pituus, paino, ikä ja sukupuoli. On tilaa kommentteja, mutta sivuston henkilökunta seuraa huomautuksia.

"Olemme ehdottomasti mitä menee tarkistamaan, Diamond sanoi. "Se ei ole avoin foorumi hyökkäys tai häpäistä joku. Teimme paljon tutkimusta siitä, miten voimme kunnioittaa jokaisen henkilökohtaisia tietoja ja omaa tilaa."

Vastaaminen TARVITAAN

Mark Brooks, riippumattoman analyytikon ja konsultin online Personals, kertoi hän ei ole nähnyt mitään muuta kuin TrueDater.

"Luulen, että vastaukset selvä tarve on online dating markkinoilla", sanoo Brooks, joka myös on toimittaja Personalswatch.com (teollisuus sivuston online Personals) ja on työskennellyt dating verkkosivustoja Cupid.com, Ystävyys ja Ystävähaku.

Brooks sanoi Ystävykset avulla ihmiset voivat kirjoittaa suosittelut noin päivä, mutta henkilö tarkistetaan parhaillaan on hyväksyttävä se, "joten mitään negatiivista saa sisään"

Hän sanoi suunnitellun Web-sivuston, "honestyonline" yritti jotain vastaavaa TrueDater mutta ilmeisesti meni liian pitkälle Klassillisen totuus. "He lähettivät jonkun kotiin valokuva, tarkista paino ja kirjaimellisesti vetää veren (lääketieteellinen profiili). Se lankesivat."

Brooks sanoi TrueDater on sellainen sivusto, jonka avulla ihmiset ajatella enemmän omaa mainettaan, joka on uusi asia online dating. Hän sanoo ongelma tavoitteena on, että ihmiset yleensä liioitella, jos ne eivät suoraan valehdella.

"Ne ovat muutaman kilon painavampi (oikeassa elämässä), tai ne ovat kuvan hiukset paremmin", hän sanoi.

Marcus frind perustaja plentyoffish.com, vapaa dating web-sivusto, sanoi että miehet ja naiset ovat yhtä syyllisiä, kun on kyse fudging profiileja. "Naisten kanssa, se paino, miesten, se korkeus. Kolmas osapuoli (jolloin arviointi) on yksinkertaisin tapa."

LOOKING rehellisyyteen

Kuuban syntynyt Celcilia Alegria on Avenutra, Fla, on ollut tulokset Internet päivämäärät koska hänen miehensä kuoli kolme vuotta sitten â € "niin löytää joku päivä ja tehdä tutkimusta kirjaa online dating. 47-vuotias neuvoo myös pariskunnille Espanjan kieli televisiolähetyksiä Telemundo.

Alegria oli pakko tehdä TrueDater tarkastelun mies Tampa. Hän ajatteli, hän oli lottovoitto, kun hän näki kuvan verkossa.

Mutta sitten hän ehdotti, että he näkevät toistensa kautta kameran ennen kokousta. Aluksi hän oli tekosyy jälkeen tekosyy olla samaa mieltä. Alegria lopulta käski nousta kameran tai unohtaa kokous häntä.

"Hän sanoi," OK, mutta olen menossa katsomaan eri, koska olen hammassärky, ja kasvoni on suurempi. " Kun olen kytkenyt kameran, hän oli niin ylipainoinen â € "ehkä 50 kiloa painavampi kuin hän kuvaa" Alegria sanoi. "Kysyin mitä tapahtui." Hän pyysi anteeksi ja sanoi, kuva oli otettu 10 vuotta sitten, ja hän kertoi hänelle hänen pitäisi päivittää sitä.

"Hän sanoi minulle:" Olet sattuu minun ihmisarvon ja kaiken etsit on hyvä näyttää, ja sanoin hänelle, "Ei, olen etsimässä rehellisyyttä." "

Toinen aika, Alegria löytyy kolme eri miestä käytetään valokuva saman lehden malliin kuin omia. "Lisää sivustot pitäisi pyytää arvion", hän sanoi.

Useimmat daters hyväksyy rakentava kritiikki, Diamond sanoi. "Jos sanot heidän kuvansa ovat 100 kiloa sitten ja 10 vuotta sitten, useimmat ihmiset" golly, pyh "asenne ja toteuttaa ne olisi pitänyt tarkemmin niiden profiilia."

Eric Straus puheenjohtaja Cupid.com, sanoo TrueDater on "hyvä pikku niche", mutta hän ei ollut varma, kuinka paljon tarkistaa sivustot voisivat muuttaa online dating teollisuus.

"En usko, että se lisää kaikki paljon prosessi", hän sanoi. "Ihmisillä on taipumus liioitella, ja uskon, että on todellinen luonne."

http://www.twincities.com