lauantai 29. lokakuuta 2011

Seduction kanssa Dance



torstai 27. lokakuuta 2011

Way of Life


Tiedätkö ero mukava kaveri, että harvoin tapaa tytöt ja mies, joka aina on Babes hänen ympärillään?

Yksinkertainen, MAN tai pick-up taiteilija hyödyntää jokaisen mahdollisuuden ilman mitään varauksia.

Paljon mukavia tyyppejä unelma kokouksessa Hot Girls. He saattavat jopa yrittää tavata jotkut naiset kautta seurat, online dating sites, tai nopeus-dating tapahtumia. Todellisuudessa monet näistä kavereista luovu kärsittyään YK-myönteisin tuloksin. Pelko ja hylkääminen ovat kaksi suurinta esteet, jotka estävät useimmat kaverit yrittävät uudelleen, ja menestyminen.

Reality Check - Miten luulet nämä nouto taiteilijoiden sai taitoja saada sinne, missä niitä? Hyvin harvat kaverit ovat syntyneet nämä taidot ja jopa Naturals ovat tehneet joitakin virheitä ja saada kääntyi alas aika ajoin. Salaisuus on saada takaisin, kun olet tippuu alas, oppia virheistä ja tehdä parannuksia.

Miehet jotka menestyvät naisten kanssa ovat aina, kuten Energizer Bunny. He ovat jatkuvasti tehdä, geodeettiset uusia näkymiä, arvioi tilannetta ja niiden ympäristössä. Nämä kaverit ovat keskittyneet saavuttamaan heidän tavoitteensa ja hyödyntää hiuksenhieno pysyvyys. He harjoittelevat kunnes he tuntevat olonsa mukavaksi kävely asti ja puhuivat ventovieraita. Että viihtyvyyteen muuttuu tavaksi lopulta tehdä se toinen luonto.

Transforming uusi käytös elämäntapana miten tulla todella onnistunut.

Minun neuvoni on hyödyntää vapaa-aikaa parantaa tekniikkaa. Flirttailla naisten kanssa kaikkialla: drive-thru gal, pankki ääntenlaskijaa, sinun tarjoilija, baarimikot, asiakkaiden ja naisten treenatessasi rinnalla jne.

Älä istua odottamassa viikonloppuna kieriskellä tai klubi sinä ja kaverisi lyövät lauantai-iltana. Carpe Diem! Tarttukaa hetkeen! Mieti jokaisen vuorovaikutuksen tilaisuutena voit kehittää taitojasi.


tiistai 25. lokakuuta 2011

How To Make pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita


Useimmat online daters mieluummin tavata muita ihmisiä vapaa dating sites. Nykyään vapaa dating sites on keksiä lisäarvopalveluita jäsenille. Näin ollen ne ovat suosituimpia nuorille, jotka ovat uusia maailman online dating ja ovat oppiminen taiteen dating kautta vapaa dating sites. Myös aikuiset käyttävät näitä palveluja ne maksutta ja tarjoavat lähes yhtä tiloja maksullisia palveluita. Mutta kysymys vastike on, onko vapaa dating sites pystyvät löytämään henkilö, joka voi kehittyä pitkän aikavälin suhdetta sinua.

Sillä kypsä sekä teini-käyttäjät vapaa dating sites, se on helppo aloittaa suhde jonkun kanssa, että ne täyttävät verkkosivuilla. Mutta se on vaikeaa useimmille heistä säilyttää suhde. Usein nuoret ovat alttiita rakentaa ja rikkoa suhde nopeammin toisin kuin ihmiset, jotka ovat riittävän kypsiä ymmärtämään noin suhteesta ja jotka osaavat hoivata sitä. On kuitenkin olemassa muutamia temppuja, joiden avulla voit rakentaa suhteita vapaan dating sites, että kestää pitkään

Puhua totta

Vuonna kumpi artikla koskevat dating vinkkejä ja dating neuvoja voit lukea, he neuvoja voit antaa asiatietoa teille, se lisää teidän uskottavuutta kyberavaruudessa. Monet ihmiset käyttävät vapaa dating sites Fake henkilöllisyytensä ja yritä huijata muita. Kannattaa muistaa, että näinä päivinä, jokainen tekee Google-haun tietää muita ihmisiä. Jos olet teeskentelee olevansa joku muu, se ei vie paljon aikaa selvittää totuus sinusta. Lisäksi, jos olet vakavasti kiinnostunut pitkäaikainen suhde, on tärkeää, että muut pitäisi rakastaa sinua, mitä ne ovat. Ei ole mitään haittaa ole rehellisiä. Mutta varovaisuutta paljastamasta kaikista teistä ellet ole vuorovaikutuksessa henkilön pitkään ja teillä olisi uskoa niihin.

Suuri Viestintä Skill

Jos haluat vastauksen teidän viestejä ja sähköposteja, oppia taiteen rikkoa jään vapaa dating sites. Monet ihmiset puuttuu tämä on ei saada joku täydellinen, vaikka heillä on muita hyviä ominaisuuksia. Senkin jälkeen alkaa keskustelu, on olemassa muutamia tekniikoita kommunikoida ihmisten kanssa. Ennen Lähetetään viestiä, yritä viettää aikaa lukemiseen profiilit ja viestissäsi, mainitsee siitä, mitä he haluavat. Se varmasti luo positiivisen vaikutelman. Vaikka pikaviestintään, älä puhu liikaa itsestäsi, muut voivat olla kiinnostuneita siitä. Valitse aihe molemmat olet kiinnostunut, niin että se voi kestää kauan. Nämä keskustelut ja viestit ovat perusta pitkäaikaisia ​​suhteita vapaan dating sites.

Candid Keskustelua odotukset

Jotta suhteessa pitkään, on tärkeää, että sinun pitäisi valita ihmisiä, jotka todella täyttävät hakuehdot. Jos olet tosissaan pitkässä suhteessa ja etsimään jotakuta, joka jakaa saman koron vapaa dating sites, joudut keskustelu siitä, mitä haluat oman sielunsa perämies ja mitä toisen henkilön odotukset ovat.

Nämä vinkit varmasti auttaa sinua saamaan rakkautta ja soul mate pitkän aikavälin suhdetta. Joten vapaa dating sites mennä, ja aloittaa online dating seikkailu tänään.


maanantai 24. lokakuuta 2011

Kunnioittaminen Yourself


Herrat, sinun täytyy ensin kunnioittaa itseäsi, henkilökohtaista tilaa, aikaa ja omia etujaan ennen kuin voit rehellisesti osoittaa arvostusta kenenkään muun. Tämä on perus itsehoidossa, kuten harjaamalla hiukset aamulla.

Jos uskot, että muiden ihmisten aikaa, tilaa tavaransa, ja tunteet ovat tärkeämpiä sinulle kuin oma, niin olet ei kunnioita itseäsi.

Ymmärrän, että on kohteliasta olla hienotunteisia muiden ihmisten tunteita ja omaisuus, mutta kun laiminlyödä omaa prosessissa, olet tekemisissä iso ongelma. Monet miehet, jotka eivät ole onnistunut naisten taipumus palvoa perusteella, että ne naiset kävelevät ja vaatia nähdä maailma heidän silmistään, jättäen mitä he itse pitävät.

Melissa sanoo, että minun pitäisi lopettaa lihan syömistä. Tracy haluaa minun alkaa tulla kotiin klo kaksikymmentäyksi koska hän ei pidä minusta ulos yöllä. Lopetin keräämisen junat harrastuksena koska tyttöystäväni mielestä on lapsellista ja aiomme myydä ne kaikki huomenna E-Bay. Olisi kiva mennä ulos teillä mutta tyttöystäväni ei anna.

Ole vahva!

En ole kerron olla peto tai tunteeton, mutta herrat, haluaisin muistuttaa, että juokset henkesi ja kaikki päätökset, että teet sinä lopulta täytyy käsitellä ... yksin.

Niin kauan kuin se ei ole laitonta, vaarallista tai käsittelee eläinten silpominen, tyttöystäväsi ei pitäisi antaa neuvoja, vaatimukset, tai uhkailusta, mitä pitäisi tehdä. Hän ei kunnioita sinun oma tila ja oma vapaus valita vaikka äidin mielestä se on idioottimaista. Vain koska hän ei pidä siitä mitä teet ei tarkoita, että sinun ei tarvitse kuin se. Haluatko tehdä mitä haluat tehdä.

Kun lopetat kunnioittaen itseäsi ja miellyttääkseen tyttöystävä, vaimo, sulhanen, jne. .. hän menettää kunnioitusta tekin, ja pysähtyy "pyytää" sinut tekemään asioita ja alkaa "kertomalla" mitä aiot tehdä, kuluminen, syödä jne.

Keskiverto nainen on vihainen tästä, ja jos sinulla on tällainen ajattelutapa sinun täytyy muuttaa, koska se on naisellinen. Useimmat naiset odottavat miehen huolehtia, tehdä päätöksiä, ja varovasti korjata häntä, kun hän astuu ulos paikasta. Hän on mies, joka on työnsä viimeiset 250.000.000 vuotta.