lauantai 11. elokuuta 2012

Kolme tapaa Naiset Fail at Treffit


On äskettäin jakson viikoittainen dating neuvoja näytä Planet Rakkaus Match Radio, kirjailija ja rakkauden stylisti Tristan Coopersmith tutki kolme yleisimmistä virheistä yksittäinen naisia ​​heidän rakkautensa elämään. Coopersmith selitti, että vuodelta ansoja naiset kuuluvat ovat: epärealistisena, jakaa liikaa tietoa liian nopeasti, ja "nopeasti eteenpäin" dating.

Asettaminen ylevä, epärealistisia tavoitteita on noin yksi naisista tuntuu dating turhautumista. "Mielestäni suurin virhe, että naiset tekevät dating ... ja minä syyttää Walt Disney tästä, etsii satua, etsii Prince Charming" Coopersmith sanoo. Hän lisää, että ottaa luettelo haluaa ja tarvitsee, on hyvä, mutta ulkonevat tulevaisuus, joka soittaa kuin elokuva asettaa lisännyt paineita suhteeseen, joka ei ole edes vielä alkanut. "Looking täydellisyyteen, se vain ei tule tapahtumaan. Ole realistinen ", hän toteaa.

Käyttävät hänen monen vuoden kokemus, Coopersmith on löytänyt erottuva lähestymistapa rakastaa. Työskentely "rakkaus stylisti" hän ei ole matchmaker eikä siipiä tyttö, enemmän opettajan ja oppaan. Hän keskittyy hänen asiakkaiden omien vahvuuksien, keskittyen saada ne irti matkatavaroiden ja oppia positiivista vuodelta tekniikoita, joiden avulla he voivat etsiä onnea ja rakkautta. Hänen kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa hämmentyneitä singleä nähdä niiden suhteista silmät. Hän juoksee onnistunut blogi ja lisännyt tekijä hänen saadessaan hänen kirjansa, "Valikko Ajoitus: Taste Test Your Way to Main Course."

"Kelaa eteenpäin" dating voi olla toinen virhe joillekin sinkkuja. "Esimerkiksi nainen tulee olemaan ensimmäinen päivä on kaveri ja se on toinen kurssin ... ja hän on jo laskea" Voisiko hän olla mahtava isä? " "Ihmettelen, jos hän haluaa mennä serkkuni häissä ensi vuonna?" Vaikka kaikki, mitä mies ajattelee on, "Onko hän juonut tarpeeksi tulla kotiin minun kanssani?" Uskon, että kaveri on paljon realistisempi sillä hetkellä, koska et edes tunne toisiaan ", hän toteaa.

Coopersmith väittää lisäksi, että projektio tämän "nopeasti eteenpäin" fantasia voi johtaa dating pettymyksen. "Fast-huolinta Siksi uskon naiset saavat niin pettynyt - he ovat jo naimisissa miehen", hän toteaa.

Jakaminen liikaa henkilökohtaisia ​​tietojasi on toinen virhe Coopersmith tuntuu naimattomille naisille tekevät. Samalla hän uskoo, että on tärkeää rakkauden tutustua todellinen sinä ajan, jakaa liikaa alussa suhde voi sabotoida sen alkuperäisen kasvua.

"Naiset voivat tulla pois hullu", hän selittää. "Et halua kertoa, että te mennä terapeutin joka viikko. Hoito on hyvä, minä opiskelen, se on mahtavaa, mutta sinun ei tarvitse laittaa, että siellä ensimmäisenä päivänä. "

Hän ehdottaa, että daters pitäisi puhua elokuvista, musiikista, tai paikkoja He voivat matkustaa - asioita, jotka kaikki voivat liittyä. "Olet aina halunnut tulla pois niin mukava ja kevyt, eikä kukaan halua toinen päivä jonkun kanssa paljon matkatavaraa", hän lopettaa.


torstai 9. elokuuta 2012

Dating ilman pelkoa


Neljä vuotta sitten, kaveri olin nähdä - JJ, paras ystäväni koko maailmassa - itsemurhan. Sen sijaan käsitellä menetystä, tein mitä teen parhaiten, ja olen heti hyppäsi uuteen suhteeseen. Tämä suhde päättyi katastrofiin kun sain hänet pettää minua ei yksi vaan kaksi naista. Ennen kuin sain jopa mahdollisuuden kutsua hänet ulos, hän "hajosi" kanssani ... lähettämällä minulle sähköpostia ja muuttelee siviilisääty MySpacessa. Siis oikeasti, ei meidän pitäisi olla aikuisia?

Sen jälkeen menin hieman dating tauon. Olkaamme rehellisiä: Jos se mitä siellä minua varten, jotka haluavat edes vaivaudu jättää talon? Ja niin, olen vihdoin antanut itseni tulla toimeen JJ kuolemaan. By "sinuiksi" En tarkoita, että olen antanut oksikodoni tapana, että olen yhdessä juominen minun paino alkoholiin. Noin viisi minuuttia ennen olin luultavasti menossa potkut työstäni ja OD minun keittiön lattialle, otin itseäni, heittäydyin osaksi hoitoa ja sain sen yhdessä. Ja se et tiedä, muutamaa kuukautta myöhemmin, tapasin Army Boy.

Kun sain selville, että häntä käyttöön Irakiin viikkoa myöhemmin, tämä tietysti tuntui täydellinen suhde minulle. Järkevää, eikö? Se oli oikeastaan ​​vuotta JJ kuolemasta ja armeijan Boy toi minulle aamiaisen ja vietti koko päivän kanssani. Se on edelleen yksi hienoimmista asioista, mitä kukaan on koskaan tehnyt minulle, ja hän todella osoittautui hämmästyttävä henkilö. Viikkoa myöhemmin hän oli Teksasissa valmistautuu sotaan. Hän lensi minua ulos Fort Bliss (vakavasti, että se nimi - kuinka söpö se on?) Vietti viime viikolla valtioissa hänen kanssaan, ja se oli uskomaton matka. Olen kiivennyt vuoren teki ystäväni uskon minulla on eliniän, söi suurin steakhouse aikojen (on todella lehmät ulkona) ja oh yeah, mutta koputti ylös. Sain tietää kuukauden kuluttua armeijan Boy vasemmalle. Olimme poiminta nimet ja aikoo siirtyä Floridaan yhdessä, kun hän sai takaisin Irakista. Ja sitten menetin vauvan. Ja se meni todella, todella hyvä Wes Craven painajaiseksi. En tiennyt, että joku kertonut he rakastivat sinua voi aiheuttaa niin paljon haittaa. Vannoin pois miehet ikuisesti tässä vaiheessa.

"Forever" kesti noin kuusi kuukautta, mikä on kun tapasin erittäin söpö sitteri on paikallisessa baarissa, joka sai minut hymyilemään. Entä jos hänen ex oli raskaana heidän vauva? (Oletko kiinni siitä, että minulla ei ole järkeä, kun se tulee minun rakkauselämä?) Tätä ei tule mitään vakavia minulle kuitenkin vain keino päästä takaisin peliin. Kunnes sitten tapasin erittäin seksikäs baarimikko, joka sattui töissä samassa baarissa kuin sitteri. Tricky, mutta ei mahdotonta. Olen lopulta valitsi seksikäs pikku baarimikko, joka, vaikka hän on ihana sydän ja se oli hyvä sukupuoli (kuka tiesi voisin vielä onnistuu tekemään sen auton 28-vuotias?), Osoittautui valtavaa tuhlausta ajastani. Ja sitteri? Nyt hän on erittäin kaunis pieni tyttövauva, jonka hän lähettää minulle kuvia aina silloin tällöin. Ja hän on palannut hänen vauvan äiti. Ilmeisesti.

Kun olin vielä avoin koko dating kokemus, olin luopunut toivosta, että tässä vaiheessa oli vielä "kiva kaveri" siellä. Ja sitten tapasin Doc. Hän oli komea, hauska, lempeä ja ... lääkäri. Liian hyvää ollakseen totta, eikö? Joten, kun pelaa Coy viikkoja, olen vihdoin suostunut lähteä ulos hänen kanssaan, ja se oli melko Insta-suhde. Voisin kertoa hänelle kaikki matkatavarat menneisyyteni - Totta puhuen, olen tullut runsaasti - ja hän tuskin edes flinched. Hän oli vain hyvä kaveri, ja olen todella ajatellut se kestäisi ikuisesti. Kunnes se ei ole.

Katso, mitä on, se todella on kyse ajoitus suhteisiin. Perheeni ei tuhlaa aikaa muistutti minua, että olen minun 30s ja ei saa mitään nuorempia. Miten minä edes onnistu sängystä aamulla on mysteeri, eikö? No, en koskaan uskonut halusin lapsia, kunnes se melkein tapahtui, ja sitten siitä tuli kaiken voisin ajatella. Vannon, luulen minä olen askeleen päässä imettävillä kun kuulen jonkun toisen vauva huutaa. Se on kuvottavaa. Mutta Doc on neljä vuotta nuorempi kuin minä, ja ole valmis ottamaan nämä toimet vielä. En voi syyttää häntä, oikeasti. Kun olin hänen iässään, Asuin Fort Lauderdale, tanssii baareissa ja koukkaaminen kanssa rumpali bändissä. Jos joku oli yrittänyt saada minut luokseen asumaan ja putkahtaa ulos vauvan, olisin liittynyt WITSEC. Ja niin, toinen hieman pölyä.

Aikana, jolloin ajattelin jo julkaissut kirjan, naimisissa mies unelmieni ja kiertänyt maailmaa, elämäni ei voisi olla kauempana - mutta asiat voisivat olla huonomminkin. Olen itse antoi periksi maailman online dating. Loppujen lopuksi, kuinka paljon pahempi se voisi saada? Vaikka se on vielä aikaista, olen nyt suhde jonkun kanssa, joka on tehnyt minua onnellisemmaksi kuin Muistan hyvin pitkään aikaan. Vai ei, on olemassa sellainen asia kuin kohtalo tai sielunkumppaneita, en ole varma, en koskaan tiedä. Mutta loppujen lopuksi, en ole luopunut toivosta. Ehkä se tekee minusta pelottoman, ehkä se saa minut typerys. Mutta se mikä saa minut sängystä joka aamu. Tämä ja kaneli Dolce LATTES.

By Kaylee Scottaline