lauantai 19. marraskuuta 2011

Mitä olen oppinut Kylmä Approach


Kun aloitat tällä sivustolla voit lukea kaikenlaisia ​​tekniikoita ja asenteita ja saat innoissaan. Aloitat kävellä ympäriinsä tunnetta vaikutusmahdollisuuksia. Tiedäthän salainen, tiedät miten saada naisia.

Mutta kylmä lähestymistavat ovat vielä pelottavia.

Kun kaikki alkaa, kylmä lähestymistavat ovat hermoja raastava - hiki, vapisemaan, kompastuu sanojasi. Miten sinun pitäisi saada tyttö toimii näin?

Pidä käsittelyssä ja selvittää.

Ensinnäkin, sinun täytyy hyväksyä se, että et aio olla suuri tässä kun aloitat. Tulet tyriä.

Mutta loppuratkaisu on makea. Luota minuun, embarrassments ja luusereita Katso nyt tulee jotain muistelevat suurella ylpeydellä ja he tekevät suuria tarinoita. Voit katsoa taaksepäin ja nauraa itsellesi, ja toivottavasti pystyt nauramaan itsellesi nyt.

Puhutaanpa asenne sinulla pitäisi olla. Bottom line, sinun asenne on että välinpitämättömyydestä. Se on niin pitkälle kuin voin mennä ja olla yleisesti oikein. Olen aika rento, olen vitsi ympäri ja pitää hauskaa sen kanssa. Mutta ei väliä mitä tyyliä olet, tai mitä teidän suhde tavoitteet tytön kanssa, välinpitämättömyys on avainasemassa.

Tässä iso: Kun aloitin, en halunnut tytön tietävän olin poimien hänen kun aloin puhua hänelle. Olen mielestäni ollut harhauttaa itseäni uskomaan, että jos en anna hänen tietää yritin hakea hänet, olisin osoittaa liikaa kiinnostusta ja löysä reunasta. Tai olisin jotenkin loukata häntä yrittämällä hakea hänet.

Tämä asenne on suurempi ongelma kuin hermostuneisuus, ja luultavasti suurin asia omistusosuus minut takaisin. Tytöt haluavat saada osuma. Olivatpa he Diss sinulle vai ei, he menevät kotiin onnellisena, koska he tuntevat arvostetaan ja seksikäs.

Joten kun puhut tytöt, älä yritä salata sitä, että olet houkutellaan. He tietävät, missä mennään, naiset eivät ole tyhmiä. Näytä heille tarpeeksi suhteessa olla rehellinen. Sitä paitsi, kuka sinä olet piilottaa motiivi. Olet mies, miehet kuin naiset. Pidätkö häntä, joten älä häpeä näyttää sitä.

3 sekunnin sääntö: En ole koskaan käyttänyt sitä kun aloitin. Halusin saada paremmin tähän kylmään lähestymistapa asia, ja tiesin päästä pois ja käytännössä tehdä se. Joten ei ollut tarvetta minua huijata itseni liikkuvat sisään

Kysy itseltäsi, miksi haluat puhua hänelle. Kun olet löytänyt vastausta (olla se käytäntö, tanssia, puhua, saada numeron, mikä se on) ei pitäisi olla mitään estettä sinua liikkumasta sisään ja muistuta itseäsi Tästä tulee hauskaa.

Tämä menettely tapahtuu mielessäsi paljon nopeammin kuin 3 sekuntia. Kun olet tehnyt tätä jonkin aikaa et usko - jos näet tytön haluat puhua, sinun tulee vain vaistomaisesti mennä puhumaan hänelle.

Miten avaan ja mitä puhun kun en avaa hänelle?

Mitä avaamalla hänen menee, olen yleensä vain mennä "miten ya doin?", "Hei", tai "HI". Mutta jos olen hyvällä tuulella, minä käytän "Heeeeeey" leikillään. Pitää hauskaa sen kanssa.

Mitä mitä puhua, se on rankka. En tiedä mitä sanoa teille, koska en todellakaan muista, mitä puhun. Se on hyvä asia.

Et halua kävellä kanssa suunnitelma siitä, mitä sanoa. Anna vain keskustelun lisääntyisi luonnostaan. Tämä oli kova minulle, mutta kun ruuvaamalla jopa tarpeeksi yhtäkkiä huomasin voivani olla convo kenellekään miten kauan halusin. Key kohta kuitenkin: En opetella pitämään convo lukemasta artikkeli. Opin pyytämällä keskusteluja.

Muutama vinkki: kun puhut hänelle, kysy häneltä itse, kysy häneltä, jos hän tulee mitä ihanteellinen naisten osaksi. Anna hänen näyttää sinulle, kuka hän on. Asenne sinulla pitäisi olla pitäisi olla "Olenko kiinnostunut hänestä?"

Ok, tässä on jotain, joka todella antaa tyttö tietää, että olet kiinnostunut hänen: katsekontakti. Tämä on vieläkin tärkeämpää kuin Kino.

Täällä voi antaa hänen tietää, että olet kiinnostunut. Voisit puhua mitään - ja silmiin asettaa tunnelman. Kun alkaa puhua hänelle yleensä haluatte "Olen kiinnostunut, kuuntelen" Katso silmiin, se rakentaa mukavuutta ja rapport.

Myöhemmin convo kun olet rakentanut joitakin luottamusta ja rapport, ja olet sallinut hänen todistaa hän on vaivan arvoista aikaa, alkaa tarkastella häntä "Tiedätkö mitä haluan tehdä" silmät. Et ole yrittää kätkeä kiinnostuksesi muistaa. Olet varma oman seksuaalisuuden, ja menet sen jälkeen mitä haluat.

Kino niille jotka eivät tiedä on fancy tapa sanoa koskettaa jotakuta. Kino oli hankala minulle aluksi, mutta pidin sitä ja siitä on tullut luonnollinen. En aio yrittää opettaa sinulle Kino läpi artikkelin, se ei voi tehdä. Ainoa tapa oppia on tehdä se ennen kuin se on luonnollista. Yksi vinkki jonka voin antaa, vaikka ei välitä siitä, mitä kädet tekevät, anna niiden vain tekevät juttu.

Okei, niin olet lähestyi häntä, puhut hänelle, hyvä katsekontakti, Kino, hän näyttää mielenkiintoinen. Miten lähellä?

Riippuu sinun tehtäväsi ja tilanne. Jos haluat saada hänen numeronsa, niin saat sen. Sillä ei ole väliä esittää tässä vaiheessa. Tähän mennessä hän haluaa antaa sen sinulle, niin sinun ei tarvitse vaatia sitä. Mutta älä ujostele pyytää sitä. Jos voit käsitellä intensiivistä katsekontakti Olen melko varma et aio olla vaikeuksia saada numero.

No siinä se on. Luettuani kaikki että toivon, että olet enemmän koulutettuja kylmä lähestymistapoja. Mutta minä takaamme ole gonna get hyvä niitä lukemalla tämän tai muita tarvikkeita. Mutta aseistettu tämä info ja ajaa sinun tehtäväsi saada paremmiksi, olette hyvin sinun tapa.

Nyt ulos siellä ja hauskaa sen kanssa.