keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Indonesian naiset ottavat Dating omiin käsiinsä


Aiemmin naiset odotettiin odottelemaan miehen valita niitä. Mutta kuva prinsessa huokaisten ulos ikkunasta korkein torni ei enää sovelleta Indonesiassa. Koulutetut Indonesian naiset tietävät mitä he haluavat, ja nykyteknologian avulla he ovat menossa hakemaan sitä.

Armed kanssa ominaisuuksien luetteloon ne etsiä kumppani, enemmän naiset rekisteröitymisestä online dating sites löytää aivan oman Prince Charming, vaihtelevalla menestyksellä.

Puhumme luottamuksellisesti kolme naista kokemuksistaan ​​Internet matchmaking ja tekijät heidän mielestään voi tehdä tai rikkoa suhdetta.

Via, opiskelija

Via etsii kolme asiaa mies: läheisyys, hurskauden ja ehdotuksen. Parempi vielä, jos hän fani Japanin sarjakuvia ja sarjakuvia.

24-vuotias opiskelija alkoi hänen etsiä rakkautta verkosta, kun hän oli lukemassa sivusto faneille kaiken Japanissa. Hän huomasi sarakkeen mainonta treffipalvelu, ja päätti sitten läpi ja liittyä.

"Ajattelin, kuka tietää? Saatan jopa löytää joku, joka tykkää Japanista yhtä paljon kuin minä, ja me voimme olla meidän häämatka siellä ", hän sanoi.

Via antoi hänen oikea nimensä ja linkin hänen verkkosivuilla. Hän yritti olla niin rehellinen kuin mahdollista itsestään, koska hän oli etsimässä aviomies, ei poikaystävä.

"Jos minä mennessä joku, se tarkoituksenaan naimisiin", hän sanoi. "Haluan, että olla selvä. Aiemmin olen päättynyt suhteet kaverit, jotka eivät ole selvillä siitä, haluavatko he mennä naimisiin. "

Hän on myös etukäteen hänen mahdollisille kumppaneille tärkeydestä, joilla on sama uskonto.

"Minulle uskonto on aina nro 1,", hän sanoi. "Enkä tarkoita yhtä jotain henkilötodistus. Haluan heidän todella ymmärtää opetukset he noudattavat. "

Via uskoo erojen taustalla on monimutkainen tarpeeksi ilman heitto ero uskonnon. Hän haluaa löytää muslimi aviomies kanssa samat arvot kuin häntä, jotta he voivat rakentaa elämää yhdessä.

Mutta se ei tarkoita, että hän ei ole rikkonut omaa sääntöjä aikaisemmin.

Via kerran kehittänyt verkossa suhdetta hotellin omistajan Intiasta. Kun he saivat jutella, pari löysi ne todellisuudessa oli paljon yhteistä, vaikka niiden etäisyys.

Enemmän he juttelivat, lähempänä he tunsivat toisiaan, kunnes lopulta mies sanoi haluavansa tulla Jakarta tapaamaan häntä.

Via sanoi, että oli hieno, niin kauan kuin hän halusi mennä naimisiin ja pysyä hänen Indonesiassa. Hän pelkäsi mennä hänen kanssaan Intiaan, jossa hän ei ollut ystäviä tai perhettä eikä voinut puhua kieltä.

"Hän oli todella rikki", hän sanoi. "Hän huusi ja sanoi hän ei voinut uskoa sitä. Hän oli vihainen minulle. Samaan aikaan, en tiennyt mitä tehdä, koska se oli todellisuutta. "

Sen jälkeen he pysähtyivät jutteleminen ja Via välttää menemällä verkossa. Mutta hänen etsiä jatkuu aviomies lähempänä kotia.

"Vanhempani kertoivat minulle, että ero kulttuuria Indonesia on vaikeaa, saati yrittää löytää joku ulkomailla", hän sanoi.

Ajeng, PR-päällikkö

Kun hänen paras ystävänsä naimisiin miehen hän tapasi verkossa, Ajeng ajatteli hän voisi antaa sen mennä, too.

30-vuotias PR-päällikkö perustaa profiilin indonesiancupid.com ja alkoi etsiä miesten ikäryhmä 30-40, mieluummin joilla hyvännäköinen profiilin kuva ja tasaista työtä.

Hän yritti olla rehellinen itseään hänen profiilin, paljastaa, että hän nauttii satunnaista juoma-ja savuke, mutta ei anna hänen oikea nimensä.

"Uskon, että jos olet tavannut kaveri siellä, voit odottaa, että hän tekisi samoin", hän sanoi.

Ajeng haluaisi löytää joku aloittaa suhde, mutta on myös onnellinen vain saada tietää jonkun ja nähdä miten asiat menevät. Jotkut ihmiset hän on tutustunut netissä ovat osoittautuneet pysyviä ystäviä. Mutta jotkut ovat osoittautuneet enemmän kuin ystäviä, myös.

"On tämä yksi kaveri todella pidän, hän asuu Pakistanissa", hän sanoi. "Hän todella pisti silmään joukossa muun profiilin kuvat, joten klikkasin sydän symboli osoittaa kiinnostusta. Noin viikkoa myöhemmin hän lähetti viestin minulle ja aloimme sähköpostilla edestakaisin. "

Ajeng päätyi jutella kaveri säännöllisesti ennen he päättivät "täyttää" yli videokeskustelu.

"Tunsin niin innoissani, mutta hieman huolissani. Olen miettinyt, jos hän todella näytti niin komea kuin hän teki kuvassa ", hän sanoi.

Kun video yhteys oli käynnissä, Ajeng oli vaikuttunut näkemästään - kunnes hän alkoi hymyillä. Ensimmäinen asia, hän huomasi, että hän oli etuhammas puuttuu.

"Kerroin ystävilleni," Hän on niin kuuma ... mutta hampaaton! " ja he purskahti nauruun ", hän sanoi.

Mutta Ajeng ei anna pieni yksityiskohta kuin että tiellä. Pari on jo suunnitelmia tavata Jakartassa ensi kuussa.

"Minusta hän on todella mukava kaveri, ja ehkä minun ei pitäisi tuomita häntä hänen ulkonäöstään", hän sanoi.

Ainoa ongelma on, että jotkut heidän keskusteluistaan, Ajeng itse tuntuu kuin hän on arvosteltu.

"Hän kertoi minulle, hän ei tykkää tytöistä, jotka tupakoivat tai juovat. Hän sanoi, että se kääntyi häntä pois ", hän sanoi. "Kuulostaa siltä, ​​että hän on se joka on arvostelemassa huomaamatta, että profiilissani, se on selvästi osoitettu, että teen nämä asiat.

"Nyt olen juuri menossa harkita hänelle ystävä", hän lisäsi.

Pradnya, ammatillinen kirjailija

Kun Pradnya kirjautuu online dating palveluja, hänen ensimmäinen tehtävänsä on lajitella suoraa talkers päässä huijareita.

35-vuotias kirjailija on valikoiva kuka hän avautuu, ja pitää vain pieni joukko ihmisiä hänen pikayhteystiedoissa.

Pradnya on profiileja Oasis.com ja AsianEuro.com, sivusto, joka lupaa auttaa "Aasian singleä löytää todellisen rakkauden" ja eurooppalaiset löytää "aasialainen nainen heidän unelmansa." Mutta toistaiseksi, mitä hän on enimmäkseen on ystävyys.

"Out of kuten 10 kaverit - kaikki olivat ulkomailla - että olen koskaan jutteli, olen vihdoin tapasi kaksi niistä henkilökohtaisesti. Emme koskaan aloittanut suhteen, koska emme tunne sovi toisilleen aikaa myöten, mutta olemme edelleen erittäin hyviä ystäviä asti, ja se on ollut vuosia ", hän sanoi.

Pradnya käyttää alias verkossa, vaikka hän usein paljastaa hänen todellinen nimensä chättäilee jonkin aikaa. Keskusteleminen on todella mitä hän etsii: Hän kirjoittaa hänen profiili, että hän haluaa tavata "joku, joka on todellinen, rehellinen ja jolle voin tuntea mukava olla noin."

Uskonto ei ole ongelma hänelle, ja kumpikaan ei ole paikalla.

Kun hän sai tehtäväkseen kirjoittaa tarinan ulkomailla kaupungissa, jossa yksi hänen verkossa ystävien asui, hän tapasi hänet, kun hän oli siellä.

"Kumpikin meistä tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme jo pitkään, kun tapasimme ensimmäisen kerran", hän sanoi. "Tämä on aivan normaalia, kun olet yhteydessä jonkun kanssa verkossa, koska sinusta tuntuu, että voit kertoa heille kaiken ja ovat jotenkin hyvin avoimia heidän kanssaan."

Mutta ystävyys ei koskaan tullut mitään muuta kuin että.

"Kun vietimme aikaa yhdessä tajusimme, että emme olisi hyvä suhde, mutta olisi erittäin hyviä ystäviä", hän sanoi.

Pradnya ei pettynyt, ettei yksikään hänen kohtaamisia muuttui rakkaustarinoita.

"Monet ihmiset saattavat ajatella online dating käsite on naurettavaa, mutta olen kokeillut sitä itse, ja mielestäni se on vain hienoa", hän sanoi. "Kyllä, on olemassa huijarit, tai ihmisiä, jotka eivät ole todellisia siellä, mutta on olemassa ihmisiä, jotka ovat vilpittömiä, too."