lauantai 31. heinäkuuta 2010

Naiset Tekijät auttaa miehiä Vaikka Dating Pisteet


Huomio kaverit kiinnostunut koukkaaminen: Jos sinulla on ongelmia saada nainen sängyssä, olet ilmeisesti tehnyt jotain väärin.

Mikä pahinta, saatat olla tekemässä koko paljon asioita väärin eikä huomaa sitä.

Pelko ei. Oikeudenmukaisempi sukupuoli on pikeys on auttaa sinua pisteet edistämällä uuden kirjan, joka yksilöi boatload miesten tavat ovat varma dealbreakers naisille. Undateable: 311 Things teette, jotka takaavat ne eivät seksiä (Villard kirjat, $ 15) voi olla juuri arvokkainta uusi teos on oikein, että kiusallinen kuiva oikeinkirjoituksen, kaverit.

"Tämä ei ole mies soimaan kirja. Me rakastamme miehiä, sanoo Ellen Rakieten, jotka tekevät yhteistyötä kirjoitti kirjan Anne Coyle. Mutta kaverit, kun sanot, "Tule isin ja se on teidän tapa ehdottaa seksiä, me kinda brutto ulos."

Kirjoittajat haastattelivat satoja naisia kerätä sekalainen seurakunta näitä brutto-out, jotka ovat yksityiskohtaisia, aivan humoristisesti, että Undateable. No-nos jaetaan neljään ryhmään, alkaen melko viattomia outlandishly vastenmielinen. Esimerkkejä kustakin neljään luokkaan:

1. Red Flag (viaton virheet on helppo korjata): Musta farkut, mandannas, matkapuhelimia on vyötäröllä, Crocs, faux haukat, sanoo "You da man!" Turhamaisuus levyt, jotka omistavat bong (jos olet yli 30) , pinot luettavaa, että wc.

2. Storm Cloud (varoitus, nämä ovat vakavia rikoksia, jotka osoittavat mahdollisesti vakavia ongelmia): Soul patch, havaiji paidat, murse (mies käsilaukussa); sivulle baseball caps, fanny pakkauksissa, joissa viitataan naisiin "vanha rouva" tai "main squeeze" ; parranajo rintaa, kun pelasin Dungeons & Dragons, järjestämällä Junk julkisesti, viitaten autoon kuin "hän", huono pöytätavat.

3. Not Getting Any (suurista kysymyksistä, joka pysäyttää mahdolliset sukupuolen kuollut sen kappaleet): Isä farkut ja happo-pesty farkut, loma-paidat, pyörä shortsit, putki sukat, siirtyminen aurinkolasit, Ed Hardy-herra käyttää, kaksinkertainen denim (denim alkuun kanssa farkuissa antaa illuusion denimiä haalareita, alias "The Canadian Tuxedo), kulta ketjut, maalaus kasvoja urheilutapahtumien, jotka omistavat jyrsijä, suu auki hengittäminen, ruoskimisen odota henkilöstö.

4. Kiss of Death (mitä se tarkoittaa): Hiusten pistokkeet, tighty whities, Cosby villapaitoja, silmien väriä, guylights (hiukset korostaa tai frostings) mandals (sandaalit kulunut sukkien kanssa), Speedos, kampa siirtymistä; kelttien, Soprano-puhua; koko vartalon vahausta, tuo baseball käsine ammattimaiseen peliin, hän kävi keskiaikainen festivaaleilla, pureminen tai pureskeltavaksi kynnet, jotka omistavat matelija, käyttämällä steroideja.

Vaikka naiset rakastavat makeover, Rakieten sanoi kirja ei pyri täysin muuttaa miestä, vain jotta nämä saisivat paremmin, mitä naiset löytää summittaista. Toivottavasti pojat voivat mukauttaa joitakin näistä tottumukset ennen kuin on liian myöhäistä, hän sanoi.

"Et halua undateable muuttuu unsexable", hän sanoi.

Mitä miehet eivät tee jauhetaan hyvin katetuksi Undateable. Mutta päinvastoin, mitä miehet tekevät vaikutuksen naisiin?

"Mikään ei seksikkäämpää kuin mies luottavaisesti", Rakieten sanoi. "Jos sinulla on vähän rehvastella ja luottamus, että on hyvä. Jos olet menossa kalju, tee Ed Harris. Lopulta, mitä naiset todella on mies, joka tietää mitä haluaa ja on munaa pysyä sen kanssa. Jos haluat käyttää sinun kaksinkertainen denim ja et välitä, niin hyvä. Mennä sen kanssa. "


tiistai 27. heinäkuuta 2010

Love Bytes


Olen miettinyt lausuntoja näistä "miten poimia tytöt" sivustot (ja niihin liittyvien seminaarien ja kirjoja ja videoita ja niin edelleen). Joku kuten minä, joka on kirjaimellisesti luonteenlaatu ja ole suuri on Flirttaileva juttuja, tämä voi todellakin olla koulutus. Onko se väärin tai epärehellistä pitää harjoitella "Grand Master" tekniikkaa peilin edessä ennen kuin suuntaat sinkkupaikka? AVERAGE turhautunut äijä

Olen ollut muutaman sähköpostit ampui minun tavoin kyseessä olevien seminaarien, jonka haluaisin jakaa teidän kanssanne. Tämä ensimmäinen lainaus on peräisin "executive elää-alan dating valmentaja." Siinä hän viittaa tekniikoita opettaa hänen yrityksiinsä "tieteellisesti perustuttava luotettaviin tieteellisiin periaatteisiin naisten psykologian ja biologian, mitä ominaisuuksia naisia seksuaalisesti vastaavat itsenäisesti." Ehkä olen misunderestimating miten hänen virtaus törmää henkilökohtaisesti, mutta täällä hienoja sanoja pidä Margarita ainesosat - ei voi vain heittää nippu niitä on sekoittimen ja keksiä jotain, joka tekee tytöt suhtautuvat housut pois .

Toinen mies, joka opettaa etsimään ja-tuhoa seminaarit yritti värvätä minun yhteydet löytää kuumimmat kohtalainen kolmikko paneeli hän halusi videoida ja myydä hänen kotisivuillaan (ilmeisesti maksamatta niitä). Hänen houkutteleva ehdotus: "Yksi piirteistä viime tapahtuma oli kolmikko paneeli ja haluan tehdä toinen tänä vuonna. Tänä vuonna minulla on uusi kierre siihen, että tiedän erittäin hyvin perillä kaverit - paneeli kolme tai neljä erittäin houkutteleva, erittäin älykäs naiset keskustelevat FFM kolmen kesken vain. oikein tai väärin, miehet eivät anna paljon arvoa mielipiteitä tästä ilmaisseet naisia, joita ei pidetä houkuttelevia. " Nämä sanat saavat minut tuntemaan itseni kuin olen ollut ahdisteli. Olen vakavasti tarvitaan tusina tulikuuma suihku.

Ei mitään uutta kaverit tehdä itse välittäjien välillä muut kaverit ja pimppi - sitä kutsutaan parituksen - ja olen varma, että olet tutkinut näitä sivustoja ja nähdä, ettei kaikki nämä keikari ovat misogynistic dirtbags. On yksinkertaisesti laatu heidän toivottu vuorovaikutus naisia puhuu hyper osto haaremi mentaliteetti, jolloin todellinen yhteys - mukaan lukien on todella tyytyväinen ja täytä rakastaja - pois yhtälöstä. Kyllä, siellä on paljon, on vastenmielinen siitä: implisiittisesti, että naisilla ei ole viraston tämä taikuus (niillä ei ole seksuaalista esityslista tai itsenäisen halu itse), etu pisteytyksen sijaan liittyvät (bragging säkitys sairaanhoitaja ei, koska olet onnellinen vihdoinkin jonkun jolle puhua, mutta koska sairaanhoitajat ovat koulutettuja ja laski paska muutenkin), kieroutunut nautinto saada tyttö tehdä jotain hän ei yleensä tehdä, mahdollisesti hänen hajoaminen (erittäin Girls Gone Wild ja toisaalta että huomata, lue Claire Hoffman vitun loistava pala noin GGW puheenjohtaja Joe Francis LA Times Magazine). Kaikesta huolimatta, mitä vikoja minua eniten näistä yksisilmäinen-käärme-öljy myyjien on se, miten ne manipuloida miehiä. He ottavat ujo, kirjaviisas, todella seksikäs geeks (luultavasti ei toisin itse), ja ystäväni Dawn asettaa se, "Make tuntuu häviäjä, koska et ole koko vitun hyypiö." Sitten, eläin-ja sotilaallisen retoriikka, he kääntyvät sinua johonkin: mairea, määrätietoinen sukupuolta sotilas sotkee hiusten pomade päällään irisoiva aurinkolasit ja haisi kuin olit räjähdys Karl Lagerfeld tehdas.

Onko minun mielestäni heidän taktiikka ovat tehokkaita, kuten, saatte säädettyä? Toki, mutta eräässä mielessä se liittyy suoraan naisiin ne olet loistava Grand Master vilkkua. Loppujen lopuksi kaikki näen sinua haparoivaa varten lasit aamulla taas jotkut kirkuna Hellcat tulee keskittyä ennen sinua g-string ripustettu hänen matalaa farkut huutaa miten tyylikäs hän on ja kuinka hän ei yleensä tee tällaista asiaa. Tarvitsetko todella kalliit seminaarin poimia tytöt, joilla on alhainen itsetunto? Onko mukana lähestymiskieltoa? Pidän skanky klubi Babes yhtä paljon kuin seuraava henkilö, mutta miksi annatte Joku 1200 dollaria oppia, miten saada heidät? Ulos laskin. Se on kuin lähes viisi bonks kanssa seksikäs, ammatillinen huora, joka ei saa kaikkia bejiggity koska hän kuseen sinulle ensimmäisestä päivästä (ja seuraavien neljän teoksia). Vaikka olet seksiä hänen kanssaan, kysyä häneltä, mitä hän löytää kiinnostavia miehistä. Hän on ollut kanssa paljon enemmän kuin nämä keikari ovat. Pyydän, että tappaminen kaksi kärpästä yhdellä luu.

Kaikki totuus-in-leikkiä sikseen, minun arvaus on et hyvä "flirttailu", koska haluat luultavasti mieluummin kuolla kuin napata jotkut naisen käsi baarissa ja alkaa kertoa hänelle onni (todellinen neuvoja näistä sivustoista, ja jälleen uusi todiste siitä, että sinun täytyy hex niitä). Ehkä myös tuntea sellaista naista et vetää löydät taktiikkaan noloa ja lapsellista.

En anna näitä tyyppejä olette, vialla. En yksinkertaisesti. Olette viehätys he eivät näe, ja ne nauhat pois kaiken jotain merkitystä ja virheellisiä. Joten miten olisi ehdotan viljelivät sitä? Perehdy työpajojen Ducky Doolittle isännöi Toronto (ks. hänen aikataulu ja varaus www.duckydoolittle.com). Vaikka Ducky keskitytään lähinnä seksuaaliterveyteen ja ilo, hän rakastaa miestä ja hän käsittelee niitä lämpimällä osalta. Hän ei hauku heitä, että he wussies vain, koska he ovat hankalat ympärillä naiset, taktiikka selvästi ammattilaisurheilijoiden pick-up artisteja. Miksi? Koska he tuntevat juuri tällä tavalla itse.

Sain todella innoissaan kirjoittamaan sarakkeen viime viikolla, ja tulos oli vähän virheitä. Selän Stella paidat lukea, "HIV-seksityöntekijät on ihmisoikeuksia ja työntekijöiden oikeuksia" ja me huusivat "aika toimia seksityöntekijöiden oikeuksia!" Mark Wainberg on-puheenjohtaja konferenssi eikä varapuheenjohtajana, vaikka ensimmäinen henkilö, joka kirjoittaa ja kertoo dumbass tässä ero voittaa kopio Luscious: Tarinoita ja Anal Erotiikka peräisin Cleis Press.

Ja Jamie Thaimaan kirjoittaa, että "Kumjing ei merkitse mitään liittyvät kultaa Burman." Itse löysin Burman sana kultaa "Shwe" verkossa, mutta muistiinpanoni ovat hyvin selväksi. Ehkä aksentti kysymys oli pelata? Joka tapauksessa, aion käyttää tilaisuutta hyväkseni ja rohkaista teitä kaikkia lukemaan lisää uskomattomia Kumjing hanke http://www.karencenter.com/

SÄHKÖPOSTI SASHA AT SASHA@EYEWEEKLY.COM OR lähettää kysymyksiä SASHA C / O EYE VIIKKO, 625 Church St, 6. FL, Toronto, M4Y 2G1.

Chicos S�lo comprar ropa interior nueva cuando alguien Contactos Nueva