lauantai 3. syyskuuta 2011

Nainen ystävälle


Vinkki, että olen henkilökohtaisesti testattu kentällä monta kertaa hyvin tuloksin. Tätä kutsutaan tärkeää on naispuolinen ystävä.

Tämä tyttö on hyvän näköinen ja suhde sinulla on hänen kanssaan tulee olemaan tiukasti platonista. Ei seksiä, ei suudella, ei nenäliina Panky. Vaikka hän menettää poikaystävänsä, on toivottomasti dating nykimistä, tai mitä tahansa, et luola hänen mahdollista tarvetta harrastaa seksiä kanssasi, koska olet hänen hyvä ystävänsä.

Kun nämä tunteet, että hän on kulkee, sinusta tulee hänen paras ystävänsä. Hän aina puhua erittäin teistä ihmisille ja varsinkin tyttöjä. Nyt täällä on, miksi tämä uusi poikanen ystävän on suurta hyötyä sinulle:

Hän voi antaa neuvoja dressing tottumuksia. Hän voi auttaa sinua ostoksia ja koota asuja, jotka saavat sinut houkutteleva. Voit pomppia ajatuksia pois hänestä ja hän kertoo totuuden.

Sinun pitäisi oppia kokki nyt ja mikäs sen parempi tapa kuin kokata oman poikasen kaverisi! Hän rakastaa, molemmilla on hauskaa. Varmista ja tietää, mitä hän pitää syömisestä. Useimmat tytöt ovat paino tajuissaan, jotta kokki jotain että hän ei tunne syyllisyyttä syömisestä. Kala, vihannekset, kanaa jne.

Kiitos minun poikasen ystäväni, kun olen kokki tyttö nyt voin suoltaa kuinka monta kaloria ovat sitä tai tätä. Enemmän pisteitä minulle. Myös useimmat tytöt näinä päivinä ei voi kokata kuten niiden äitien tai isoäidit, joten tämä on mielessä puhaltavat kokemus heille.

Hän on loistava Wingman sinulle ja koska olette hänen hyvä ystävänsä, hän myös tee hintatarjouksia sinut luonnollisesti.

Tapasin suuren tyttö ei liian kauan sitten, koska minun poikasen ystäväni tapasi hänet kylpyhuoneeseen ja hän valitti, että kaikki kaverit klubilla oli dorks. Ystäväni esitteli minulle tyttö ja puhui minut siihen pisteeseen, että tein ulos tytön minuuttia myöhemmin! Kaikki avata peli oli jo tehnyt minulle hänen.

Chick ystävät tekevät hyviä ystäviä! Mutta tarvitset vain yhden, ei 10. Hän tulee aina kertoa miksi tahansa tyttö olet dating tai jatkaa teki mitä tehdä sinusta ihmetellä niitä. Suuri neuvoja sisällä naisen mieli!

Jos hän on hyvän näköinen, ja te kaksi osuma klubi, naiset huomaavat Sinut enemmän.

Tapasin tarjoilija kerran, joka oli tulossa minun ja poikanen ystäväni juotavaa. Menin baarin kiinni hänen ja muutan juoda järjestyksessä. Tarjoilija kysyi tyttöystäväni vielä halusi samaa juomaa hän oli aikaisemmin tilannut. Sanoin hän ei ole tyttöystäväni, hän on paras ystäväni.

Tytön silmät syttyivät ja hän sanoi: "Vau, se on epätavallista." Vastasin, että olen kuin ottaa naispuolinen ystävä, koska se on kiva hengailla naisen kanssa, joka en ole kiinnostunut ja vain olla ystäviä. Tämä lähetti viestin, että olin mies ja minä teen valintoja. Sitten hymyili ja käveli takaisin minun paikkani.

Tarjoilijana, jolla pyritään nähdä olinko kertoo totuuden, sanoi ystäväni, "niin te olette vain ystäviä, vai mitä?" My chick ystäväni vastasi "Hell Yeah!" Gary on mahtava ystävä minulle! "

Omat poikasen ystäväni ja tarjoilija ja menin takaisin minun paikkani myöhemmin ja oli juotavaa. Olen halasi ystäväni näkemiin ja varmisti hän sai hänen ohjaamon kunnossa (toinen piste minua tarjoilija silmät). Että tarjoilija ja olen harrastanut seksiä koko yön ja hän oli todella vaivautunut seurassani. Nyt baarimikko työssään haluaa jotain toimintaa minulta! Hullu!

Chick ystävät saavat sinut näyttämään hyvältä.

Olin ulkopuolella saada raitista ilmaa odottaessaan ystäväni loppuun menossa vessaan ja huomasin nämä kaksi tyttöä on narttujen kaikki miehet ulkona kaverit lähestyi heitä. Kuten tavallista ohitin heidät.

He kävelivät luokseni ja alkoi puhua. Pidin sitä rento. Nyt ystäväni on kiinteä 9 kanssa Bangin 'ruumiin ja nämä tytöt olivat 8-9. He tiesivät sen ja luulin tietäväni sen myös, mutta en pelaa heidän typerä peli, enkä laita ne jalustalle. Ne pitää yrittää Razz minua, mutta ei onnea. Yksi tyttö jopa sanoi, "Lyön vetoa, et ole koskaan ollut mitään näin hyvältä ennen!"

Tuolloin ystäväni käveli ulos, laitoin käteni hänen ympärilleen ja kertoi muille tytöille, jotka olivat yllättyneitä siitä, että olen nauttinut niiden täyttämisessä ja kävelimme pois. Ensi viikolla nukuin yksi heistä ja hän sanoi myöhemmin, että he juuri paremmin kuin miehet ne yleensä tavata ja kyselivät minun poikasen ystävä, joka ei ollut minulle tällä hetkellä.

Selitin ystävyys asia ja he hämmästyivät ja kyselivät minulta, me koskaan mennä yhteen. Vastasin, että hän oli ystäväni ja että en ollut houkutellut häntä tällä tavalla. Jälleen peuroja ajovalot näyttää molemmista.

Se on epäsovinnainen on platoninen ystävä vastakkaista sukupuolta, niin se toimii hyvin.

Temppu on hyvä ystävä hänelle kaikilla tavoilla ystävä voi olla. Tämä tarkoittaa, että jos nainen on kuiva oikeinkirjoituksen kanssa seurustelusta ja hän tekee alitajuisen seksuaalista lähentelyä, et pyri niihin. SINÄ olet mies ja teet valintoja. Hän rakastaa sinua ystäväksi vieläkin, ettei se toiminut hänen haluaa antaa sinulle. (Uskokaa minua, hän jossain vaiheessa yrittää antaa sinulle.)

Jos et antaa hänelle suukon ystävyys ja kaikki nämä edut hyvästit. JOTEN älä tee sitä! Hän auttaa sinua pisteet enemmän poikasia kuin voitte kuvitella.

Viime yönä minulle ja minun nykyinen rakkauden (johon minun poikasen ystäväni tutustutti minut) olivat pois ja noin. Kaikki kolme meistä osuma tanssilattia ja koska minun poikasen ystäväni tietää en aio kajota häneen tai saada väärän käsityksen, että hän oli hionta minuun sekä rakkauteni kiinnostusta. Kaikki miehet tuli luokseni myöhemmin ja halusivat tietää salaisuuteni. Sain monia ilmaisia ​​juomia että yö kaverit haluavat neuvoja, ja 2 tyttöjen numeroita, jotka näkivät minua tanssimaan heidän kanssaan.

Joten näette, projektin laatu, kun paikalle kaksi hot poikasten. Sinun oma yhteinen. Jokainen siellä tiesin omisti sen ja olimme suosituimpia.

Koska minun chick ystäväni, naisten lämmetä minulle, kun olen puhua heille ja sanon jotain ", ja tämä on paras ystäväni Kelly." Tietenkin tyttö haluaa tietää miten menee, niin me molemmat kertoa hänelle ja sitten he menevät vessaan (tyypillinen naisten). Tässä kohtaa minun chick ystäväni puhuu minulle ja vastauksia kaikille niille tyypillisillä nais kysymyksiä, kun se tulee kaverit. Päädyin ottaen että tyttö iltana kotiin.

Joten tämä toimii hyvin, mutta chick kaverisi on hyvännäköinen ja hänellä on sellainen tyttö, joka pukeutuu kivoja vaatteita jne.

Niin, tässä on mitä voit tehdä hänelle ja oppia asia tai kaksi:

Aina auttaa häntä neuvoja kaverit. Auttaa häntä näytön kykyjään rakkautta etuja. Noudata miehille, jotka tulevat hänen luokseen ja chat. Huomaa mitä he sanovat, mitä he tekevät ja katsella elekieltä. Opit niinkään katsomassa niitä epäonnistua tai pisteet hänen numeroa, plus saatat tehdä toisen viileä kaveri kaverille. (Mutta varoitan, hän saattaa yrittää olla mukava voit päästä hänen luokseen.)

Aina tarjota hänelle neuvoja, jos luulet, hän voisi käyttää sitä. Suojella häntä ja toimia ikään kuin hän on kuin sisko sinulle. Loppujen lopuksi hän on! Ole todellinen ystävä, ei fakery! Nainen tietää, milloin olemme faking, joten älä tee sitä. Plus, kanssa hengailua hottie sinulle valmiudet niiden täyttämisessä. Sinusta tulee mukavat noin kuumia tyttöjä, niin paljon, että he eivät enää tee sinusta levoton tai hermostunut.

Auta häntä ulos niin paljon kuin voit, olla hänen turvaverkko kun olet. Kun kaveri ei ota hyväksy kieltävää vastausta, kun hän oli iskeä häneen, joten kerroin hänelle voittamaan sen. Hän oli hieman järkyttynyt ja halusi mennä vessaan.

Ryhmä tyttöjä seuraavassa taulukossa näki koko jutun. Kysyin ainakin söpö yksitellen taulukkoon, jos hän olisi escort kaverini vessaan. Hän oli samaa mieltä ja kuuma tuli ja oli hämmästynyt! Hän osti minulle juomia loppuillan ja tuli seuraavana päivänä antaa minulle rakastavan. Hän juuri upein kaveri hän oli koskaan tavannut, varsinkin kun minun tyttö ystävä kertoi hänelle, kuinka mahtava olin ....

Niin saat naispuolinen ystävä auttaa häntä ulos, olla hyvä ystävä hänelle ja hän avaa enemmän ovia kuin osaat ikinä kuvitella.

Nyt on tärkeää muistaa, että et Kiss Your poikasen ystäväsi Butt liikaa. Et halua näkyvän heikko, haluat vain kohdella häntä kuin joku kaveri ystäviä ilman kaikkia pieru vitsejä jne. Kohtele häntä kuin nainen ja älä koskaan katso häntä rintaan! (No, ei jää kiinni.)

Rakastan poikasen ystäväni ja hän on yksi parhaista ystävistäni. Hän saa minut vahvistettuja koko ajan ja hän on onnellinen tehdä se. Autan häntä mies neuvoja koko ajan ja autoin häntä tavata mahtava kaveri kuin minä ei liian kauan sitten. Hän on ikuisesti kiittää minua tästä. Odotan sitä kuin se olisi kiitokseni häntä auttamaan minua niin paljon!

Viimeinen asia, tämä uusi chick ystävä voi olla tyttö et kerran yritti iskeä ja hän laskeutui sinut hänen "Haluan vain olla ystäviä" vyöhyke. Hän on tyttö sinua etsimään turhaan enemmän kuin ystävyyttä. Hän on hämmästynyt tästä ja se tekee sinusta näyttää uskomattoman hänen silmissään.


tiistai 30. elokuuta 2011

Miten saada hänet tuntemaan itsensä hyvin, kun olet noin


Yhdessä kuuluisimmista psykologinen koe kaikkien aikojen venäläinen Nobel-palkinnon voittaja Ivan Pavlov osoittautunut ilmiö tunnemme "klassinen ehdollistuminen" tai "yhdistys." Ehkä olette kuulleet kokeen.

Pavlov takiloitu koirat laite, joka kerää sylkeä. Kun hän ruokki koiria, ne salivated. Tämä on luonnollista, refleksiivinen vastausta. Se ei ole oppinut, se on aika paljon vaistonvaraista.

Pavlov sitten lisätty ylimääräinen vaihe. Hän rehu koirat ja samanaikaisesti tutulta. Koirat, kuten ennen, olisi kuolata kun ruokita. Kun näin jo jonkin aikaa, Pavlov soitti kelloa ilman ruokinta koiria. KOIRAT SALIVATED muutenkin. Koirat oli "conditioned" yhdistää kellon soitto ruoan kanssa, joka sitten laukaisi refleksiivinen vaste (syljeneritystä).

Mitä tällä on tekemistä on onnistunut naisten kanssa?

KAIKEN!

Naiset ovat Pavlovin koirat. Itse asiassa me kaikki olemme Pavlovin koirat. Yhdistämme aika paljon kaikkea.

Oletko koskaan pyydetty lemu hajuvesi muistutti teiltä teidän ex, koska hän käytti käyttää sitä? Voit liittää kyseisen tuoksun kanssa ex. Jo pitkään, se "Hajusteiden + Amy", "Hajuvesi + Amy", "Hajuvesi + Amy" ... ja sitten yhtäkkiä se vain "hajuste" ja mieli lisää automaattisesti Amy koska te nyt yhdistämme että hajuvettä hänen kanssaan.

Sama kappaleita radiossa, tietyt tieosuuksilla lapsuudestasi, jopa tietyn elokuvan. Olen varma, että voit ajatella miljoonan esimerkkejä.

Joten nyt, että ymmärrämme, miten ilmastointi ja yhdistys toimii, mitä seuraavaksi?

No, ymmärrys on vain puolet taistelusta. On hyvä tuntea aseita arsenaali, mutta ne eivät merkitse mitään, ellei niitä voi käyttää.

Joten nyt, että me sen ymmärrämme, meidän täytyy käyttää sitä keinutella asioita eduksemme, auttaa meitä naisia, ja lopulta käyttää sitä valloittamaan maailmaa. No, okei, minä hoidan, että viimeinen osa, ja olet huolissasi naisia.

Kahdella tärkeällä tavalla asiat voivat liittyä: positiivisesti ja negatiivisesti.

Positiivinen yhdistykset tulevat olemaan ystävämme. He aikovat olla kuin pieni äänet hänen päässään, että pitää muistuttaa häntä sinusta vaikka et ole paikalla. Koska parhaat yhdistysten työn emotionaalinen tai refleksiivinen tasolla tämä on mitä meidän tavoite. Haluamme yhtyä tietyt tahattomat kehon reaktiot.

Kun hän näkee sinut, mitä haluat hänen ruumiinsa tehdä?

Haluamme sydämensä rodun, hänen hengityksensä nopeuttamiseksi. Haluamme hänen posket värisuora, hänen ihonsa pistelyyn, hänen oppilaiden laajeta. Fysiologisia merkkejä jännitystä. Joten miten menemme tästä?

Meidän yhtyä jännittäviä asioita. Tämä on tärkein syy suosittelemme ns "toiminta päivämäärät." Haluat saada adrenaliini virtaa, hänen sydämensä hakkaa. Patikointi, pyöräily, kiipeily, luistelu, laser tag, uima-allas, keilailu, minigolf jne. Asiat, joissa toimintaa.

Koska tulet hänen kanssaan, hän liittää tähän jännitystä teidän kanssanne. Sitten, kun poistat yksi niistä tekijöistä, muun liittyvä elementti tuodaan esille hänen mielessään. Joten seuraavan kerran hän näkee sinut, hän alitajuisesti ajattelevat "jännitystä" ja hän tulee innoissaan. Ja seuraavan kerran hän on innoissaan, varsinkin jos se tekee samaa toimintaa teitte yhdessä, hän ajattelevat. Ja tämä tulee vahvistamaan yhdistyksen enemmän.

Asia pitää mielessä on se, että haluamme hänen hyvä olo, kun hän on noin sinua. Kaikkina aikoina. Muistatteko, että linja "Lion King"? Hakuna Matata. "Ei hätää."

Kun hän on sinun kanssasi, hän pitäisi pystyä jättämään hänet ongelmia ovella ja vain pitää hauskaa. Olet hänen opas on hauska ulkopuolelle hänen arjen velvollisuuksia. Et halua hänen onnellinen kun hän on kanssasi. Hän sitten teidän tekevän onnea, ja kun olet aikaan, että olet kultainen.

Nyt, muutaman sanan negatiivinen yhdistys. Nämä ovat asioita välttää hinnalla millä hyvänsä.

Oletko koskaan syönyt jotain, kuten vaikkapa perunasalaattia, ja saanut ruokamyrkytyksen? Jos olet kuin minä, sen jälkeen, pelkkä ajatus perunasalaattia tekee sinusta tuntuu sairas. Ja se tuntuu Kukaan ei voi vakuuttaa teille syömään perunasalaattia enää sen jälkeen. Voit yhdistää ruokaa sairaus. Se on hyvin kielteinen yhdistys.

Joten, voit nähdä, miksi et halua olla tyttö teidän tekevän mitään negatiivista.

Aina ei ole mahdollista ohjata näitä asioita, mutta voimme vähentää riskejä.

Jos tyttö vihaa hänen työnsä, ja se tekee hänet täysin onneton, se ei ole hyvä idea mennä vierailla hänen työssään. Hän ravistelemalla negatiivisia tunteita, ja nämä tunteet ovat todennäköisesti menossa overpower mitään myönteisiä vaikutuksia, joita näkee teillä, varsinkin jos et tunne toisiaan kovin hyvin.

Älä mene ulos hänen kanssaan, kun olet sairas. Jos otat hänet ulos ja antaa hänen sairas, voisit yhtä hyvin olla perunasalaattia, kaveri. Ja jos olet huonolla tuulella, pysyä helvetin kaukana hänestä. Haluat hänet teidän tekevän positiivista energiaa, ei negatiivinen suuttunut-at-the-maailma fiilis.

Suurin tekijä, että naiset välitä suhteissa on *** miten teet hänet tuntemaan itsensä .***

Hyvässä ja pahassa, positiivinen tai negatiivinen, niin kuin antaa hänen tuntea ja tunteita, joita hän yhdistää kanssasi pitkälti menossa vaikuttaa lopputulokseen - onko sinulla onnistua tai epäonnistua riippuu suurelta osalta siitä, mitä hän ajattelee kun hän ajattelee sinusta.