tiistai 30. elokuuta 2011

Miten saada hänet tuntemaan itsensä hyvin, kun olet noin


Yhdessä kuuluisimmista psykologinen koe kaikkien aikojen venäläinen Nobel-palkinnon voittaja Ivan Pavlov osoittautunut ilmiö tunnemme "klassinen ehdollistuminen" tai "yhdistys." Ehkä olette kuulleet kokeen.

Pavlov takiloitu koirat laite, joka kerää sylkeä. Kun hän ruokki koiria, ne salivated. Tämä on luonnollista, refleksiivinen vastausta. Se ei ole oppinut, se on aika paljon vaistonvaraista.

Pavlov sitten lisätty ylimääräinen vaihe. Hän rehu koirat ja samanaikaisesti tutulta. Koirat, kuten ennen, olisi kuolata kun ruokita. Kun näin jo jonkin aikaa, Pavlov soitti kelloa ilman ruokinta koiria. KOIRAT SALIVATED muutenkin. Koirat oli "conditioned" yhdistää kellon soitto ruoan kanssa, joka sitten laukaisi refleksiivinen vaste (syljeneritystä).

Mitä tällä on tekemistä on onnistunut naisten kanssa?

KAIKEN!

Naiset ovat Pavlovin koirat. Itse asiassa me kaikki olemme Pavlovin koirat. Yhdistämme aika paljon kaikkea.

Oletko koskaan pyydetty lemu hajuvesi muistutti teiltä teidän ex, koska hän käytti käyttää sitä? Voit liittää kyseisen tuoksun kanssa ex. Jo pitkään, se "Hajusteiden + Amy", "Hajuvesi + Amy", "Hajuvesi + Amy" ... ja sitten yhtäkkiä se vain "hajuste" ja mieli lisää automaattisesti Amy koska te nyt yhdistämme että hajuvettä hänen kanssaan.

Sama kappaleita radiossa, tietyt tieosuuksilla lapsuudestasi, jopa tietyn elokuvan. Olen varma, että voit ajatella miljoonan esimerkkejä.

Joten nyt, että ymmärrämme, miten ilmastointi ja yhdistys toimii, mitä seuraavaksi?

No, ymmärrys on vain puolet taistelusta. On hyvä tuntea aseita arsenaali, mutta ne eivät merkitse mitään, ellei niitä voi käyttää.

Joten nyt, että me sen ymmärrämme, meidän täytyy käyttää sitä keinutella asioita eduksemme, auttaa meitä naisia, ja lopulta käyttää sitä valloittamaan maailmaa. No, okei, minä hoidan, että viimeinen osa, ja olet huolissasi naisia.

Kahdella tärkeällä tavalla asiat voivat liittyä: positiivisesti ja negatiivisesti.

Positiivinen yhdistykset tulevat olemaan ystävämme. He aikovat olla kuin pieni äänet hänen päässään, että pitää muistuttaa häntä sinusta vaikka et ole paikalla. Koska parhaat yhdistysten työn emotionaalinen tai refleksiivinen tasolla tämä on mitä meidän tavoite. Haluamme yhtyä tietyt tahattomat kehon reaktiot.

Kun hän näkee sinut, mitä haluat hänen ruumiinsa tehdä?

Haluamme sydämensä rodun, hänen hengityksensä nopeuttamiseksi. Haluamme hänen posket värisuora, hänen ihonsa pistelyyn, hänen oppilaiden laajeta. Fysiologisia merkkejä jännitystä. Joten miten menemme tästä?

Meidän yhtyä jännittäviä asioita. Tämä on tärkein syy suosittelemme ns "toiminta päivämäärät." Haluat saada adrenaliini virtaa, hänen sydämensä hakkaa. Patikointi, pyöräily, kiipeily, luistelu, laser tag, uima-allas, keilailu, minigolf jne. Asiat, joissa toimintaa.

Koska tulet hänen kanssaan, hän liittää tähän jännitystä teidän kanssanne. Sitten, kun poistat yksi niistä tekijöistä, muun liittyvä elementti tuodaan esille hänen mielessään. Joten seuraavan kerran hän näkee sinut, hän alitajuisesti ajattelevat "jännitystä" ja hän tulee innoissaan. Ja seuraavan kerran hän on innoissaan, varsinkin jos se tekee samaa toimintaa teitte yhdessä, hän ajattelevat. Ja tämä tulee vahvistamaan yhdistyksen enemmän.

Asia pitää mielessä on se, että haluamme hänen hyvä olo, kun hän on noin sinua. Kaikkina aikoina. Muistatteko, että linja "Lion King"? Hakuna Matata. "Ei hätää."

Kun hän on sinun kanssasi, hän pitäisi pystyä jättämään hänet ongelmia ovella ja vain pitää hauskaa. Olet hänen opas on hauska ulkopuolelle hänen arjen velvollisuuksia. Et halua hänen onnellinen kun hän on kanssasi. Hän sitten teidän tekevän onnea, ja kun olet aikaan, että olet kultainen.

Nyt, muutaman sanan negatiivinen yhdistys. Nämä ovat asioita välttää hinnalla millä hyvänsä.

Oletko koskaan syönyt jotain, kuten vaikkapa perunasalaattia, ja saanut ruokamyrkytyksen? Jos olet kuin minä, sen jälkeen, pelkkä ajatus perunasalaattia tekee sinusta tuntuu sairas. Ja se tuntuu Kukaan ei voi vakuuttaa teille syömään perunasalaattia enää sen jälkeen. Voit yhdistää ruokaa sairaus. Se on hyvin kielteinen yhdistys.

Joten, voit nähdä, miksi et halua olla tyttö teidän tekevän mitään negatiivista.

Aina ei ole mahdollista ohjata näitä asioita, mutta voimme vähentää riskejä.

Jos tyttö vihaa hänen työnsä, ja se tekee hänet täysin onneton, se ei ole hyvä idea mennä vierailla hänen työssään. Hän ravistelemalla negatiivisia tunteita, ja nämä tunteet ovat todennäköisesti menossa overpower mitään myönteisiä vaikutuksia, joita näkee teillä, varsinkin jos et tunne toisiaan kovin hyvin.

Älä mene ulos hänen kanssaan, kun olet sairas. Jos otat hänet ulos ja antaa hänen sairas, voisit yhtä hyvin olla perunasalaattia, kaveri. Ja jos olet huonolla tuulella, pysyä helvetin kaukana hänestä. Haluat hänet teidän tekevän positiivista energiaa, ei negatiivinen suuttunut-at-the-maailma fiilis.

Suurin tekijä, että naiset välitä suhteissa on *** miten teet hänet tuntemaan itsensä .***

Hyvässä ja pahassa, positiivinen tai negatiivinen, niin kuin antaa hänen tuntea ja tunteita, joita hän yhdistää kanssasi pitkälti menossa vaikuttaa lopputulokseen - onko sinulla onnistua tai epäonnistua riippuu suurelta osalta siitä, mitä hän ajattelee kun hän ajattelee sinusta.