keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sex Toy Käynnistimet pommiuhkaan Ruotsissa


Tukholma, Ruotsi (AP) - Ruotsin pommi joukkue huusi purkaa epäilyttävän paketin keskiviikkona ei löytänyt tikittävä pommi. Mutta he eivät löydä tärisevä seksilelu.

Talonmies hälytti poliisin, kun hän löysi paketin autotalli kerrostalon Göteborgissa, maan toiseksi suurin kaupunki, poliisin tiedottaja Jan Strannegard sanoi.

Paketti oli vauhdikas ja tärisevä epäluuloisesti, joten poliisi ei ole ottanut mahdollisuuksia ja lähetti joukkueen räjähteitä asiantuntijoita. Saatuaan suljettu pariksi alueella, he avasivat paketin purkamisasiantuntijoiden laitteita, vain huomatakseen, akkukäyttöinen laite sisällä.

"Paketti tärisi, kun talonmies löysi, mutta mielestäni se oli tavallaan kuollut siihen mennessä kun se riisuttiin aseista" Strannegard sanoi.


maanantai 21. helmikuuta 2011

Onko minun todella tarvitsevat lähettää minulle Valokuva Online Dating?


Online dating menestys riippuu monista tekijöistä, kuten profiilin, aloituspuheenvuorossanne otsikko, ja kuinka hyvin voit kommunikoida kun hypätä ja aloittaa sähköpostitse tai jutella muiden jäsenten kanssa. Mutta kaikki online-treffipalvelu kertoo, ja useimmat tutkimukset ovat yhtä mieltä siitä lähettämistä kuva on yksi todellinen avaimet online dating menestys. Vaikka et halua kaikki toivoo sarana ulkonäkösi, se on totta, että useimmat ihmiset, jotka ovat selata Internet dating site ensin katsoa profiilit, jotka sisältävät kuvia. On useita syitä. Ensinnäkin, se on yksinkertaisesti mukavaa saada kasvot laittaa kanssa profiilin ja kuvaus. Toiseksi, jotkut ihmiset, syystä tai syyttä, pelkäävät, että jos et lähetä kuva saatat olla jotakin salattavaa, ja kolmanneksi, jotkut ihmiset vain ovat erityisen katse vetoaa heihin.
lue lisää