tiistai 15. kesäkuuta 2010

Vinkkejä Great paikat Dating


Joskus se voi olla todella vaikea päättää, minne mennä treffeille. Yleensä tämä tapahtuu, koska on niin monia näkökohtia teidän on otettava huomioon, että valitaan hauska paikka voi tulla stressaava kokemus. Tässä muutamia vinkkejä hyvistä paikka päivämäärä:

Elokuvat tai konsertti-Scan paikallislehdet elokuvia, jotka pelaavat tai konsertteja tai näytelmiä, sinun ja päivämäärä saattaa olla kiinnostunut

Ulkoilu-hyvä idea hauska päivä on usein tehdä jotain, ettei joku teistä on kokeillut ennen. Tämä voisi olla jotain niin yksinkertaista kuin rulla-blading tai jotain yhtä jännittävä kuin sukellusta tai jopa sky-diving! Tällaisella päivämäärä olisi täysin uusia muistoja yhdessä rakentamalla keskinäistä hyvää mieltä.

Taidegalleria tai museo-Jos et ole todella osaksi ulkona tai haluat tehdä jotain sisällä, sitten luona galleria tai museo on loistava idea. Se antaa aikaa hengailla yhdessä ja keskustelemaan jotain ei-kiistanalaisia.

Picnic-Eating ulkona kuin on picnic on erinomainen tapa rentoutua teidän päivä. On vaikeampi olla paras syöminen käytöstavat kun istut nurmella syömisen kanssa kädet tai vain puiston penkillä. Pohjimmiltaan, luot epävirallinen ilmapiiri niin te kaksi voi olla noin kevyt, rento keskustelu.

Kun olet valinnut paikka päiväys, yleinen ajatus on löytää jotain, että molemmat pidät ja että on budjettisi rajoissa. Kun olet valinnut paikan sitten vain antaa asioiden virtaa kuin he. Käytä edellisen vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Fecha de una mujer puma


sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Tutkijat Löydä parhaat pickup linjaa


Sata-vuotiaiden 22-45 lähti viiden kolmen minuutin päivämäärät ja kysyttiin, kuinka he valitsivat joka nähdä uudelleen.

Psykologi professori Richard Wiseman sanoi Kokeilu osoitti, että monet naiset tehnyt päätöksiä tulevien kumppanien jälkeen vain 30 sekuntia.

Menestyksekkäimpiä chat-up linjat sisältyvät "Mikä on sinun suosikkisi pizza keveiden?"

Asiantuntijat sanoivat näyttää olivat tietenkin tärkeä tekijä, ja lisätutkimus olisikin tehtävä kyseiselle alueelle tulevien viikkojen aikana.

Lähes 50% naisista tehnyt päätöksiä mahdollisista kaverit jälkeen puoli minuuttia kokeen aikana, suoritetaan kaupungin International Science Festival.

Professori Wiseman, Hertfordshiren yliopiston sanoi: "Joka viides mies oli tehnyt heidän mielensä on noin henkilö ensimmäisten 30 sekunnin täyttämään ne, verrattuna noin puolet naisia.

"Tärkein asia, varsinkin kun naiset tekevät heidän mielensä niin nopeasti, että alkusäe väliä."

Akateeminen sanoi miehille ja naisille hyväksyttiin "melko samanlainen lähestymistapa" chat-up linjat.

Kuitenkin joitakin eroja sukupuolten välillä olivat esiin tutkimuksessa.

"Se oli yleensä kaverit, jotka käytetään suljettuja kysymyksiä, niitä, jotka saada joko kyllä tai ei vastausta, ja että olisi loppuun keskustelun", hän sanoi.

"Meidän ylin mies ja nainen käyttivät samanlaista chat-up linjat, asioita joita tekisi henkilö tuntuu varsin hilpeä.

"Menestynein linjat olivat ne, jotka oli mahdotonta vastausta kyllä tai ei, kuten" Mikä on sinun suosikki pizza keveiden? " ja "Kuka olisit, jos olisit menossa Tähteä In Their Eyes?".

Professori Wiseman sanoi toisessa päässä taajuuksien huonoin chat-up linjat sisältyvät "Minulla on tohtorin laskenta" ja "My Best Friend's helikopterin lentäjä.

"On hyvin vaikea vastata näihin mielenkiintoisella tai luovalla tavalla", hän sanoi.

Psykologi totesi myös, että niille, jotka etsivät potentiaalisen kumppanin pitäisi vältellä aiheita, jotka voivat aiheuttaa erimielisyyksiä, kuten suosikki elokuvia.

Hän sanoi: "Pyysimme osallistujia puhumaan tietyistä aiheista ja kun he puhuivat elokuvassa oli katastrofi, voisin vain kuulla ihmiset väittää.

"Kukaan ei halunnut tavata toisiaan sen jälkeen pääasiassa siksi, että miehet ja naiset usein eri mieltä paras tyyppisiä elokuvia.

"Mutta kun siirsi keskustelun matkustaa, kaikki tuli paljon enemmän energiaa ja joka päättyi paljon päivämääriä."

(BBC News)