tiistai 15. kesäkuuta 2010

Vinkkejä Great paikat Dating


Joskus se voi olla todella vaikea päättää, minne mennä treffeille. Yleensä tämä tapahtuu, koska on niin monia näkökohtia teidän on otettava huomioon, että valitaan hauska paikka voi tulla stressaava kokemus. Tässä muutamia vinkkejä hyvistä paikka päivämäärä:

Elokuvat tai konsertti-Scan paikallislehdet elokuvia, jotka pelaavat tai konsertteja tai näytelmiä, sinun ja päivämäärä saattaa olla kiinnostunut

Ulkoilu-hyvä idea hauska päivä on usein tehdä jotain, ettei joku teistä on kokeillut ennen. Tämä voisi olla jotain niin yksinkertaista kuin rulla-blading tai jotain yhtä jännittävä kuin sukellusta tai jopa sky-diving! Tällaisella päivämäärä olisi täysin uusia muistoja yhdessä rakentamalla keskinäistä hyvää mieltä.

Taidegalleria tai museo-Jos et ole todella osaksi ulkona tai haluat tehdä jotain sisällä, sitten luona galleria tai museo on loistava idea. Se antaa aikaa hengailla yhdessä ja keskustelemaan jotain ei-kiistanalaisia.

Picnic-Eating ulkona kuin on picnic on erinomainen tapa rentoutua teidän päivä. On vaikeampi olla paras syöminen käytöstavat kun istut nurmella syömisen kanssa kädet tai vain puiston penkillä. Pohjimmiltaan, luot epävirallinen ilmapiiri niin te kaksi voi olla noin kevyt, rento keskustelu.

Kun olet valinnut paikka päiväys, yleinen ajatus on löytää jotain, että molemmat pidät ja että on budjettisi rajoissa. Kun olet valinnut paikan sitten vain antaa asioiden virtaa kuin he. Käytä edellisen vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Fecha de una mujer puma