sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Avioliitto Is Dead


Avioliitto on kuollut! Twin vises kirkon ja lain on rento otteensa avioliittoon. Olemme vapautunut synkkä velvollisuus pysyä myrkyllinen tai väärin avioliiton vuoksi lapset tai esiintymisiä. Avioerojen määrä on pysynyt vakiona lähes 50 prosenttia kahden viime vuosikymmenen aikana. Helppous, jolla voimme tulla ja hajottaa liitot tekee avioliiton tuntua prime-time penkkiurheilua, onko se Britney Spears Vegasissa tai bimbos perässä AMK.

Eläköön uusi avioliitto! Kerran ylistetty laitoksen käytännön liitettiin rahavirtaa tuottavien isä ja koti-rakennus äiti. Nyt haluamme, että kaikki kumppani, joka heijastaa maun ja asema, joka näkee meidät, jotka olemme joka rakastaa meitä kaikkia "oikeita" syitä, jotka auttavat meitä tulemaan henkilö haluamme olla. Olemme tehneet pois jäykkä sosiaalinen järjestys, hyväksymällä sen sijaan vielä vaikeammaksi velvoite toimeksiannon löytää täydellinen ottelu. Kaikki alle tämän ihanteen kehottaa kysymään: Onko tämä kaikki on? Olenko niin onnellinen kuin minun pitäisi olla? Voisiko olla joku siellä, joka on minulle parempi? Varsin usein, me vastaamme kyllä ​​tuohon viimeiseen kysymykseen ja joutuvat oman suuria odotuksia.

Että joku on tietenkin meidän sielunkumppani, mies tai nainen, joka vasta meidän heikkouksiamme, vahvistamaan vahvuuksiamme ja antaa väsymättömästä tukea ja kunnioittaa että on olennaista nykyajan suhteen. Tosiasia on, että harvat avioliitot tai kumppanuuksia johdonmukaisesti elää tätä ihannetta. Tuloksena on sitoutunut limbo, jossa välitämme syvästi kumppanimme, mutta pitävät yhtä viekas jalka ulos ovesta sydämemme. Näin me edellyttäen suhde jatkuvasti: Olisinko onnellisempi, älykkäämpi, parempi ihminen jonkun toisen kanssa? Se on tuskallinen moderni pulmallinen. "Mikään ei ole tuottanut enemmän tyytymättömyyttä kuin käsite sielunkumppanin, sanoo Atlanta psykiatri Frank Pittman.

Harkitse Jeremy, sosiaalityöntekijä, joka nai liikenainen hänen kaksikymppisenä. Hän tapasi toisen naisen, psykologi-vuotiaana 29, ja kahden tuskallista vuotta, jätti vaimonsa hänelle. Mutta se ei toiminut neljä vuotta kestäneen avoliiton, ja hänen Kasvavat perusteet naimisiin, hän käveli ulos hänen samoin. Jeremy nyt ymmärtää, että suhde hänen vaimonsa oli vakaa ja toimiva, mutta ajattelee hän ei nähnyt, että 10 vuotta sitten, kun hän jätti. "Siellä oli aina joku parempi nurkan takana ja turvallisuuden avioliiton morphed ikävystyminen ja staasiin. Houkutteleva halukas ja jännittävä naisten oli liian vaikea vastustaa", hän myöntää. Nyt 42 ja edelleen sinkku, Jeremy toteaa: "Minä vahingoittaa muita, ja satutin itseäni."

Kuten Jeremy, monet meistä joko väistää päätös sitoa tai sitoa ilman täysin luopuminen oikeudesta etsimme valitsevat järjestely psykoterapeutti Terrence reaalisesti "vakaa epäselvyyttä." "Sinä puiston rajalla suhteesta, joten olet siinä, mutta ei sitä", hän sanoo. On miljoona tapaa tehdä: Voit olla suhde, mutta ei varmista, että se todellakin oikea, on silmä auki paremman tarjouksen tai jotain puolelta, valitse joku mahdottomaksi tai kaukana.

Kuitenkin sitoutuminen ja avioliitto tarjota todellisia fyysisiä ja taloudellisia palkkioita. Touting edut avioliiton voi kuulostaa konservatiivista politiikkaa retoriikkaa, mutta sitoutumaton sosiologinen tutkimus tukee sitä: Sidottu kumppanit ovat kaikki yli yhden, ainakin keskimäärin. Naimisissa ihmiset ovat taloudellisesti vakaita, mukaan Linda Waite, sosiologi Chicagon yliopiston ja coauthor tapauksessa Marriage: Miksi naimisissa ihmiset ovat onnellisempia, terveempiä ja paremmin. Sekä naimisissa olevat miehet ja naimisissa olevat naiset ovat enemmän varoja keskimäärin kuin kaksinpeli, naisten, ero on valtava.

Hyödyt ylittävät säästöpossu. Naimisissa ihmiset, erityisesti miehet, elävät yleensä pidempään kuin ihmiset, jotka eivät ole naimisissa. Parit myös parempaan elämään: Kun ihmiset odottavat pysyä yhdessä, sanoo Waite, he voimavaransa, lisätä omat elintaso. He myös asiantuntemuksensa ruoanlaitossa, sanoa tai varainhoitoa. Yleensä naiset parantaa miesten terveyttä lopettamiseksi tyhmä poikamies temppuja ja nakkaa aviomiehiään käyttää ja syödä kasviksia. Plus, ihmiset, jotka eivät vertaillaan niiden kumppaneiden joku sängyssä on vähemmän vaikeuksia hoitaa ja ovat emotionaalisesti tyytyväisiä sukupuolen. Suhdetta ei tarvitse olla hienoa elämä mennä paremmin, sanoo Waite: tilastot pitävät paikkansa keskinkertaista avioliittojen sekä intohimoinen niistä.

Käytännön hyötyä kumppanuuden avulla voidaan ennen kaikkea mielessämme. Ajatus avioliiton ajoneuvon itsensä toteuttamisen ja onnellisuus on suhteellisen uusi, sanoo Paul Amato, sosiologian professori, väestö-ja perhe-opinnot Penn State University. Tutkimusten lukion ja opiskelijat 50 tai 60 vuotta sitten todettiin, että useimmat halusivat mennä naimisiin saadakseen lapsia tai oma koti. Nyt useimmat ilmoittaa, että he aikovat mennä naimisiin rakkaudesta. Tämä painotetaan entistä enemmän henkistä täyttämisestä avioliitossa jättää parit huonosti valmistautuneita realiteetit ne todennäköisesti vähenevät.

Koska alkuvaiheessa suhdetta leimaa jännitystä ja ihannointi, "monet romanttinen, intohimoinen parit saavamme että jännitystä ikuisesti", sanoo Barry McCarthyn, kliininen psykologi ja Kirjailija vaimonsa, Emily McCarthy saada se heti ensimmäisellä kerralla : Miten rakentaa Terve Marriage. Kaipuu peritään energian alkuaikoina ihmiset hakeutua muualle tai jakaa.

Liputus intohimo tulkitaan usein kuolinkelloja suhteen. Voit alkaa ihmetellä, onko sinulla todella oikeus toistensa jälkeen kaikki. Olet mukava yhdessä, mutta et todellakaan yhteydessä tavalla, jota käytettiin. Eikö olisi rehellisempää ja rohkeammin vain myöntämään, että se ei toimi, ja kutsua sitä pois? "Ihmiset saadaan tuntemaan, että jäljellä on avioliitto, joka ei tee sinusta autuaan onnellinen on toimittava eksistentiaalisen pelkuruutta", sanoo Joshua Coleman, San Francisco psykologi.

Coleman sanoo, että jatkuva kulttuurinen paine on se kaikki hyvä sukupuolielämää, ihana perhe on saanut ihmiset häpeävät vähemmän kuin-täydellinen suhteita ja onko tällaisten liittojen on syytä roikkuu. Tunteet tyytymättömyyttä tai pettymys ovat luonnollisia, mutta ne näyttävät sietämätöntä standardeja pilviin. "Se on hiljattain historiallinen tapahtuma, että ihmiset odottavat saavansa niin paljon yksittäisten kumppanien sanoo Coleman, kirjailija Imperfect Harmony, jossa hän neuvoo parit lattea avioliittoa pysy lujana varsinkin jos heillä on lapsia. "On valtavasti paineita avioliittojen elää jopa epärealistinen ihanne."

Michaela, 28, tehtiin Bernardo, 30, osittain siksi, että niiden erot: Hän oli kasvanut Euroopan sisäoppilaitokseen, hän taisteli tiensä ulos New Yorkin ghettoon. "Meidän taustoja meidät mielenkiintoisempaa toisiamme", sanoo Michaela. "Olin hemmoteltu kakara, ja hän oli tukenut itsensä 14-vuotiaana, josta olen ihaillut." Heidän kaksi ensimmäistä vuotta avioliitossa palkitsevaa, mutta taistelee vei veronsa. "Tunsin, että koska hän ei ollut kasvanut normaaliin perhe, hän ei ymmärrä peruskysymystä kohteliaisuutta ja vastuullisuutta", sanoo Michaela. He olivat temperamentikas vastakohtia: Hän oli Screamer ja hän oli sulker. Hän muistuttaa, "Kun taistelimme, minun piti vetää ulos minun nurkassa, mutta hän otti tämän tarkoittavan, että olin kylmä narttu." Michaela vastahakoisesti päätteli, että nämä kaksi ovat ristiriidassa.

Itse asiassa väittävät psykologeja ja siviilisäädyn kannattaa, ei ole sellaista asiaa kuin todellinen yhteensopivuus. "Avioliitto on erimielisyyttä kone", sanoo Diane Sollee perustaja Kokoomus avioliittoon, perheeseen ja Couples koulutus. "Kaikki parit eri mieltä kaikista samoista asioista. Meillä on erittäin romantisoitu käsitys, että jos olimme oikea henkilö, emme olisi taistella." Eripuraisuus jouset ikuinen yli rahaa, lapset, sukupuoli ja vapaa-aika, mutta psykologi John Gottman on osoittanut, että pitkällä aikavälillä, onnellisesti naimisissa eri mieltä näistä asioista yhtä paljon kuin pariskuntien avioeroa.

"On mytologia â € ~ väärä henkilö" "suostuu Pittman. "Kaikki avioliitot eivät ole yhteensopivia. Kaikki avioliitot ovat välillä ihmisiä eri perheiden ihmisiä, jotka ovat eri mieltä asioista. Taika on kehittää normaali, nähdä elämän läpi parisi silmät kautta sekä omia."

Havainto siitä, että emme aio saada kaikki toivomme kumppani ei ole vain raitistaa, se on suorastaan ​​surkea. Mutta se on myös välttämätön askel rakennettaessa kypsä suhde, mukaan Real, joka on kirjoittanut aiheesta Miten saan läpi You: Closing Läheisyys ero miesten ja naisten. "Paradoksi läheisyyttä on, että kykymme pysyä lähellä perustuu kykyymme sietää yksinoloa sisällä suhteen", hän sanoo. "Keskeinen osa aikuiseksi rakkaus on surua. Me kaikki kaipaamme ja mielestäni me ansaitsemme täydellisyyttä." Voimme tuskin voi syyttää pyrkii autuus ja itseään hotellin romanttisessa elämämme luovuttamaton oikeus onnen taataan ensimmäiset suunnitelmat amerikkalaisen yhteiskunnan.

Tämä sama kunnioitusta omia tarpeitamme vauhdittanut avioero-oikeuden uudistuksia 1960 ja 1970. Tuona aikakausi, "kulttuuri siirtynyt korostavat yksilön tyytyväisyyden ja avioliitto oli osa tätä", sanoo Paul Amato, joka on seurannut yli 2000 perheitä 20 vuotta pitkän aikavälin tutkimus avioliiton ja avioeron. Amato sanoo, että tämä muutos ei hyviä vapauttamalla ihmisiä loukkaavista ja sietämätöntä avioliittoja. Mutta se oli tahaton sivuvaikutus: kannustaa ihmisiä luopumaan suhteista, jotka voivat olla arvoinen pelastuspalvelut. Yhteiskunnassa lujasti yksilön saavutus ja itsenäisyyttä, työtä vaikea suhde voi saada tylysti, sanoo psykiatri Peter Kramer, kirjailija sinun pitäisi lähteä?

"Niin paljon siitä, mitä opimme on tehdä itse, ego sen sijaan, että yli itse asioita, kuten suhde", Kramer sanoo. Meidän kilpailun maailmassa, emme palkitaan myös yksittäisiä saavutuksia eikä siitä, miten voimme auttaa muita. Arvostamme itsenäisyyden ajan yhteistyötä ja uhrauksia arvoja, kuten lojaalisuutta ja jatkuvuuden tuntua typerältä. "Mielestäni saamme avioerojen määrä, jonka me ansaitsemme kuin kulttuuri."

Luja keskittyy omiin mahdollisuudet voi muuttua kumppani tulee lisävaruste pyrkimys itsensä toteuttamiseen, sanoo Maggie Robbins, terapeutti New Yorkissa. "Uskomme, että tämä henkilö olisi heijastettava kauneutta ja täydellisyyttä, että on sisäinen minä tai useammin, että tämä henkilö tulisi korvata yuckiness ja sotku on sisäinen minä", sanoo Robbins. "Tämä tekee kerrot vaimosi, â € ~ menettää joitakin paino teet minut pahalta," ei â € ~ menettää painoa, olet vaarassa sairastua diabetes. "

Michaela oli johdonmukaisesti hämmentynyt Bernardo käyttäytymisen, kun he olivat ystäviä. "Hän tulee synkkä ja peruutetuista hän oli epäluotettava tapa nähdä pois puolelle, kun hän ei halua puhua. Tuntui se näkyy huonosti minua", hän myöntää. Michaela jätti hänet ja nyt dating varakas yrittäjä. "Ajattelin että oli joku muu siellä minua varten."

Halu löytää sielunkumppanin ei polttoaineena pelkästään käsitteiden romanttinen ilmeinen kohtalomme. Suuntaukset työvoiman ja media luo tunteen rajattoman romanttinen mahdollisuus. Scottin mukaan Etelä-väestötieteilijä SUNY-Albany, läheisyys potentiaalisia yhteistyökumppaneita on voimakas vaikutus suhteita. Etelä ja hänen kollegansa totesi korkeampi avioero keskuudessa asuville yhteisöille tai työskentelevät ammateissa, joissa he kohtaavat paljon mahdollisia kumppaneita henkilöä, jotka vastaavat niitä ikä, rotu ja koulutustaso. "Nämä tulokset pitävät paikkansa ei vain onneton avioliittoja, mutta myös onnellinen niistä, sanoo Etelä.

Kiusaukset eivät aina elävä ja hengittävä ihmisiä. Tutkimuksen mukaan psykologien Sara Gutierres ja Douglas Kenrick molemmat Arizona State University, löydämme kohtuullisen houkuttelevat ihmisiä vähemmän houkutteleva, kun olemme juuri nähneet kimpale tai hottie ja olemme pommitetaan päivittäin kuvia upea malleja ja näyttelijöitä. Kun katsomme Taru Sormusten Herrasta, Viggo Mortensen on kuninkaallinen katsanto ja Liv Tylerin kujeileva viehätys voimme tehdä aviomiehet ja vaimot näyttävät aivan liian schlumpy.

Kramer näkee samanlainen vetää kertomuksissa, jotka ympäröivät meitä. "Juttujen määrän, joka kertoo muun elämänsä voisimme johtaa lehtiartikkeleita, televisio-ohjelmat, kirjat on kasvanut valtavasti. Meillä on valtava säiliö mahdollisuuksia", sanoo Kramer.

Ja nämä mahdollisuudet voivat ajaa meidät epätoivoon. Liian monet valinnat ovat osoittautuneet hankaloittaa kuluttajien ja joukko vaihtoehtoisia kavereita ei ole poikkeus. Aikana, jolloin avioliitot olivat vaikea liuottaa, parit koki avioliittoja tyydyttävämpää kuin tehdä tänään parit, joiden avioero on selvä vaihtoehto, mukaan National Opinion Research Center Chicagon yliopistossa.

Vaikka odotamme avioliitto on onnellisten loppujen "totuus on, että useimmat ihmiset, eikä avioliitto eikä avioero näyttää olevan ratkaiseva vaikutus onneen. Vaikka Waite tutkimus osoittaa, että naimisissa ihmiset ovat onnellisempia kuin yhden kollegansa, muut tutkimukset ovat osoittaneet, että parin vuoden avioliiton, ihmiset ovat vain niin onnellinen (tai onneton), sillä ne olivat ennen asettumistaan ​​alas. Ja olettaen, että avioliitto on automaattisesti annettava tyytyväisyys on itse varma resepti kurjuutta.

"Avioliitto ei ole tarkoitus tehdä sinut onnelliseksi. On tarkoitus tehdä sinusta naimisissa", sanoo Pittman. "Kun kaikki tavalla teidän avioliitto, olet vapaa tekemään hyödyllisiä asioita, tulla paremmaksi ihmiseksi." Sitoutunut suhde voit pudottaa teeskentelyn ja viettelyksiä, paljastaa heikkouksia, ole oma itsesi ja tiedät rakastetaan, syylät ja kaikki. "Todellinen suhde on törmäys minun ihmiskunnan ja sinun, kaikissa iloa ja rajoitukset", sanoo Real. "Miten kumppanit hoitaa, että törmäys on mitä määrittää laadun suhteen."

Tällainen maanläheinen näkemys avioliitosta tuskin romanttinen, mutta se ei tarkoita että se ei ole syvä: aito suhteessa toisen henkilön kanssa, sanoo Pittman on "yksi ensimmäisiä askeleita kohti yhdistävät ihmisen on välttämätön edellytys Jos aiot tulla täytettävä ihminen. " Jos me hyväksymme nämä nöyriä ehdot, pyrkimys sielunkumppanin voi vain olla jalo harjoittamisesta, kun kaikki.

PsychologyToday.Com

Randki Online Po Wirtualne Powiązania