lauantai 7. heinäkuuta 2012

Dating aikana Avioero? Ei niin nopeasti ...


Aloitetaan huonot uutiset: Sinä olet tiellä avioeroon. Mutta hyvä uutinen on, että romantiikkaa, rakkautta ja kyllä, jopa avioliittoon ei tarvitse päättyä avioeroon. Itse asiassa tutkimus 2000 äskettäin eronnut ihmisiä havaittiin, että lähes 50 prosenttia eronneita miehiä oli innokas avioitui uudelleen, ja 20 prosenttia eronneet naiset haluavat toistaa matkansa käytävää pitkin. Se on innostava uutinen kaikille toivoo olevansa kärsimään Amorin nuoli jälleen.

Mutta on dating aikana avioero hyvä idea?

Vaikka se voi hyvinkin olla totta, että "kaikki on reilua rakkaudessa" tervettä järkeä ei haittaa myöskään. Ja vaikka en koskaan halua heittää kylmää vettä orastava romanssi, minulla on joitakin viisauden sanoja, jotka haluaisin jakaa.

Minulla on valtavasti kokemusta auttaa yksilöitä ja pariskuntia selviämään avioeroprosessi. Ja olen jopa auttanut monia kautta rauhallisempi ja sovinnollinen prosessi avioeron sovittelua, joka voi pelastaa kaikkia paljon aikaa, stressi ja rahaa. Ottaen huomioon nämä kokemukset, tässä on minun myötätuntoinen ja asiantuntevaa neuvontaa, jos olet ajatellut hypätä takaisin osaksi dating kohtaus, ja ehkä vaikka kuulet hääkellot soi lähitulevaisuudessa:

Jos olet aloittanut oman avioeroprosessi, rehellisesti arvioida, miten asumus-tai avioero on menossa. Onko riidanalainen tai riitauttamattomia? Onko se vaatii paljon aikaa ja resursseja? Onko se emotionaalisesti ylivoimainen? Haluat luoda perustan uuden, vahvan yhteyden, kun olet "hyvä" emotionaalisesti, henkisesti ja jopa taloudellisesti myös. Haluat myös pystyä osoittamaan aikaa ja huomiota teidän avioeroa, koska päätökset teet tänä aikana vaikuttaa teitä tulevina vuosina. Lisäksi harkita miten puoliso voi reagoida, kun hän huomaa olet dating. Onko se aio lisätä polttoaineen erittäin riidanalaisen avioeroa? Enemmän kuin todennäköistä, vastaus on "kyllä".

Jos et ole aloittanut oman avioeroprosessi, niin se on tärkeää, että tiedät mistä tiestä näyttää - joten voit valmistaa itse ja keskittyä haluamasi tuloksen. Sinun täytyy myös olla tietoisia siitä, että prosessi voi olla aikaa vievää ja toisinaan tyhjentävä ja vaikea. Loppujen lopuksi kaikkein sovinnollinen avioero on edelleen avioeron, ja se on ihmisen luonto vihaisia, surullisia ja pettyneitä - ja joskus kaikki kolme yhtä aikaa.

Huomaa, että on olemassa mahdollisuus, että vuodelta käyttäytyminen avioero voi vaikuttaa huoltajuuden ja vanhemmuuden kysymyksiä. Sinun lapsesi eivät ole saavuttaneet lopullisuus ja päättämistä avioeron, ja asettaa uusi ihminen elämässään juuri nyt ei suositellut lasten psykologit.

Myös huolto ja vanhemmuus voidaan vaikuttaa negatiivisesti uusi poikaystävä tai tyttöystävä on kyseenalainen menneisyys. Tämä vaikeuttaa lisäksi avioeroprosessi ja merkittävästi lisätä asianajokulut, jos painopiste tulee uusi henkilö, eikä sinun ja oma avioero.

Ehdotan myös, että voit olla varovainen ottaa poikaystäväsi tai tyttöystävä viettää yön, kun olet yöpymistä lasten kanssa. Viattomasti, lapset voi kommentoida toiselle vanhemmista kuinka poikaystäväsi tai tyttöystävä "työntää heidät nukkumaan" tai "antoi heille aamiaista." Tämä saattaa johtaa tunnereaktio teidän puolison ja estää sovintokeskustelujen lähtien keskittyä todellisiin ongelmiin. Yleensä, jos käytät harkintansa ja maalaisjärkeä ja tehdä työtä eikä altistaa lapsesi sinun uusi poikaystävä tai tyttöystävä, ei pitäisi olla ongelma.

Onnellisesti toista kertaa pyöreän? Ehkä - tai sitten ei

On mielenkiintoista huomata, että toinen avioliitot ovat enemmän avioerot kuin ensimmäisen avioliiton. Vaikka syy tähän korkeamman avioerojen määrä on tuntematon, se voisi olla, että jotkut näistä toinen avioliitoista lähti kivinen alku, sillä ex-puoliso ei käsitellä emotionaalisia vaikutuksia avioero, eivätkä todella valmis toisen suhde - vähintään, ei vielä ole.

Minun paras neuvo? Kun se tulee dating aikana tai pian avioeron jälkeen, vedota perustamissopimuksen viisauden sydämesi ja älykkyyttä päätä - eikä yksi sijasta muita.