perjantai 27. huhtikuuta 2012

Dating Site for LinkedIn ammattilaisille


Kun huomaa kuinka vaarallinen jotkut online dating sivustot ovat ja kuinka monta on täynnä huijareita ja seksuaalirikollisten Naveed Nadir halusi täyttää tyhjiön online dating maailma. Hän päätti mennä naimisiin dating maailma ja ammatillisen maailman luomalla Hitch.me, ensimmäinen ja ainoa vuodelta alustan LinkedIn ammattilaisille.

"On olemassa paljon dating sivustot siellä, mutta useimmat näistä sivustoista valehdella ja olla fake profiileja," Naveed Nadir perustaja Hitch.me, kertoi Mashable. "Kun LinkedIn, ihmiset saavat turvallisuuden tunnetta, ja he tuntevat olonsa mukavammaksi verkkoon."

Online dating sivuston avulla käyttäjät voivat selata profiileja satojen LinkedIn ammattilaista ympäri maailmaa, lähettää yksityisiä hymyilee (ilman sanoja), kentillä (250 merkkiä) ja jopa esityksiä (yksityiset kuvat ja videot).

Kun kirjaudut Hitch.me käytät LinkedIn tilin, ammatillisia tietoja, kuten LinkedIn valokuva, lisätään automaattisesti profiiliisi. Jotta sivuston ammattilainen, käyttäjät eivät voi muuttaa tai muokata profiiliaan kuva.

Käyttäjät voivat sitten täyttää oman henkilökohtaisen profiilin, joka sisältää tietoja, kuten ikä, syntymäaika, etu, valokuvat, jne. Hitch.me 's yksityisyyden vaihtoehtoja avulla käyttäjät voivat rajoittaa näkyvyyttä heidän henkilökohtaisten profiilien vain valituille henkilöille.

Jos haluat säästää tarvitse etsiä yhteensopivia käyttäjille, Hitch.me näyttää kaikki ottelut ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​profiileja oman kojelautaan.

Vaikka Hitch.me ei veloita kuukausimaksua hyvityksiä katseluun tarvitaan henkilökohtaisia ​​profiileja ja lähettää viestejä. Käyttäjät saavat 200 ilmaiseksi hyvityksiä yhteydessä rekisteröitymisestä ja 100 krediittiä per jokainen joka rekisteröityy klikkaamalla jaettu linkkiä käyttäjät voivat lähettää heidän sosiaalisia verkostoja.

Sen jälkeen, luotot maksaa $ 10 300, 25 dollaria 1000 ja 50 $ 2,500. Kun maksat luottokortilla, kuitti lähetetään sähköpostiisi ja voit saada täydet selata ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​profiileja ja lähettää viestejä.

Kaksikymmentä luottojen vaaditaan lukituksen profiilin tai lähettää hymy, 50 lähettää piki ja 100 lähettää esityksen.

"Tarkoitus on pitää Hitch.me ammatillinen ja tehdä yksityisten ja turvallisia kuin mahdollista", sanoo Nadir.


Online Dating ei ole vain nörteille


Poika tapaa tytön, poika rakastuu tytön, poika saa tytön, tämä on kaikkien aikojen suurinta tarinaa kerrottu.

Lähes kaikki näkökohdat kosiskelua ja suhteiden on kokenut lukemattomia muutoksia. Yhdessä vaiheessa se oli täysin mahdotonta hyväksyä naisen tehdä ensimmäisen siirron, muuta kuin satunnaista yhteydessä Sadie Hawkins dance.

Etäisyys suhteita käytetään ottamaan tuntia kirjeen kirjoittamisen ja tuhansia dollareita kaukopuhelut. Nyt kynnyksellä Internetin etäisyydet koskaan näyttänyt aivan niin pieni.

Myös online dating itse näyttää niille on tehty oma asteen muutoksen.

"Ajattelin se oli outoa, mitä en ikinä tarvitse tehdä", sanoi OSU opiskelija Charis Boamah. "Mutta minä tiedän paljon ihmisiä, jotka ovat mennyt naimisiin käyttää näitä sivustoja. Tässä päivässä ja ikä, se on tullut paljon helpompi hyväksyä. "

Internet dating käytetään ensisijaisesti, mutta ei yksinomaan, markkinoida niitä kohtaan yli college vuotta. Websites alunperin käytetty kohdistaa vanhempia miehiä ja naisia, joista osa oli vastikään eronneita tai muuten ja jotka eivät olleet täysin valmiita palaamaan perinteisen Dating Scene vielä.

Kuitenkin Internetin ensisijaisia ​​käyttäjiä on nuorempi kuin koskaan, ja jokainen sivusto on liiketoimintaa, dating sivustot ovat nyt suunnattu henkilöille ikä 18-25.

Mutta ovatko opiskelijat todella käyttävät näitä palveluja? Ja jos ei, miksi ei?

"Internet dating on vain häviäjiä ja nörteille", sanoi Josh Bordin, teatterin suuri Lontoosta.

Onko olemassa tietty, vaikkakin kyyninen, voimassaoloaika täällä? Onhan college-ikäiset ovat monien mahdollisuuksien aikaa saada yhdessä toistensa kanssa tai tavata päivämäärät. Miksi sitten olisi joku turvautua nettiin?

Ohio State on yksi suurimmista kampuksilla Keskilännessä, varmasti muitakin mahdollisuuksia college-ikäisten yksilöiden kokoontua vapaa-ajan toimintaa.

Brett Lysnkey, nuorempi Cleveland, ehdotti, "Kaikki vapaa sivustot ovat vain siellä booty puhelut."

Hän ei ollut yksin hänen mielestään, ja 30 opiskelijaa haastatteli UWeekly noin puolet oli samanlaisia ​​näkemyksiä, kuten Joe Merkens, taidetta pääaineenaan Montrose.

"Runsaasti kalaa ja muita ilmaisia ​​sivustoja on vain seksiä", hän sanoi. "Eräs ystäväni oli seksiä 90 prosenttia kaverit hän tapasi sieltä."

Ilmeisesti on, ainakin anecdotally, oikeutus online dating on paikka löytää joku helpottaa tuskaa yksinäisyyden vain yhden yön.

Jokaisella on oma syy käyttämällä online dating, tosin. Jotkut eivät käytä internetiä pelkästään tapaamista yhden yön - tai enemmän riippuen siitä, kuinka paljon molempia osapuolia nauttia - aikuisten kohtaamisia.

Jotkut haluavat vain joku viettää aikaa.

Bobbi Holcomb, parhaillaan luokat lääketieteen koodaus ja laskutus, sanoi joskus se oli vain hyvä adrenaliinia tavata joku uusi.

"Ja oli mukava olla jonkun kanssa, kun halusin treffeille menemättä baariin tai klubi", Holcomb sanoo.

Casey Stokley, taidetta pääaineenaan Canton, sanoi hän on niin kiireinen työn ja luokkien että se on lähes mahdotonta tavata joku tavanomaisesti.

"OkCupid antaa minulle mahdollisuuden tavata kaverit kun voin", hän sanoi.

Online dating on yksi suuri valitus nykypäivän college vanhuksen, sen avulla voit lähestyä jäsenten vastakkaista tai samaa sukupuolta omilla ehdoilla.

Menossa tyypillisiä paikkoja dating kohtaus, konsertteja, pelejä, baareja, klubeja, jne. isn'ta toivottavaa paikka kaikille. Käyttämällä Internet mahdollistaa yhden asettaa omat päivät, aikataulut ja paikat.

"Yksi kaveri halusi tavata minua McDonalds", sanoi Marissa Townsend, ennen lääketieteen opiskelija Grove City. "Ihailen yritys chill ensimmäinen päivä, mutta vakavasti?"

Mitkä ovat erot online dating ja todellisessa elämässä, tai IRL siitä tietävät lisäksi menetelmät yhteydenotosta?

Joidenkin joilla on kokemusta Internet dating, ei ole mitään eroja näiden kahden välillä.

Shawndra Jones, mistä Wright State University, sanoi molemmilla on omat ylä-ja alamäkiä.

"Suurin kauhutarinoita tulevat kaverit en ole tutustunut netissä, ja jotkut todella sydäntäsärkevä niistä on tullut verkossa liikaa", hän sanoi.

Aivan kuten kaikki muut elämänalueilla, online dating antaa takaisin mitä olet tehnyt sen, opiskelijat sanoi.

Kuitenkin, vaikka myöhäisillan soittajille epäonnistui päivämäärät ja kaikki muu, on olemassa muutamia, jotka todella jotain syvempää pois heidän online dating kokemuksia.

On joitakin, jotka todella saavat mitä sivustot väittävät heidän tarkoituksenaan; pitkäaikaistyöttömät, toisiaan kunnioittava suhde. Ne ovat paljon vähemmän ja lopullisesti kaukana toisistaan, mutta ne eivät tapahdu. Jokainen sivustot siellä tarjoavat erilaisia ​​tuloksia useimmiten todistaa vanhan sanonnan paikkansa, saat mitä maksat.

Mukaan www.datingsitesreviews.com, suurempi osuus dating sivustoja, jotka vaativat kuukausimaksuun, kuten eHarmony, Match.com ja Chemistry.com todennäköisemmin tuottaa pitkäaikaisia ​​suhteita.

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että joku vetouistelu myöhäisillan cowboy tai cowgirl on vähemmän valmis maksamaan tällaisesta kohtaamisesta kun saa asioita ilmaiseksi muualta.

Kuitenkin vain siksi palkka sivustot ovat todennäköisesti kerätä laillista huomiota pitkän aikavälin suhteita ei tarkoita, että sinulla on suurempi mahdollisuus löytää jonkun.

Laura D'Aveta, Kolumbuksen sanoi "ei saanut mukaasi eHarmony."

Tekniikan kehittyessä kaikille, etenkin suuri sosiaalisen ympäristön kuin kollegio, tuottaa laaja sähköinen sosiaalinen verkosto. Siksi käytetään Internetin dating on vain seuraava looginen askel.

Se on saatavilla kaikille, jotka haluavat sitä, ja on niin onnistunut kuin paljon vaivaa, että olet tehnyt sen. Tärkeintä on ymmärtää, että vain koska se on Internet ei tarkoita ihmisten kanssa olet tekemisissä eivät yhtään vähemmän todellisia.


Hän ei ole oikea. Avioero ja Dating jälkeen


Avioero on pelottava prosessi, joka voi tuntea täysin ja kertakaikkisen pelottava valmistautumattomana. Sama voidaan sanoa, että yritin hypätä takaisin osaksi dating scene. Kirjoittaja Rosario Bacon Billingsley on näitä vastauksia ja paljon enemmän hänen kirjansa, hän ei ole oikea One.Divorce & Dating jälkeen. Kun tausta ja työkokemus sekä mielenterveyden ja lakimiesten, hän tarjoaa ohjausta enemmän kuin vain yksi osa avioeron. Tuloksena on täysin tasapainoinen kirja, joka sisältää paitsi oikeudellisia odotusten ja todellisuuden prosessia, mutta psykologinen tiemaksujen se ottaa ihmisen henkistä hyvinvointia.

Jotta hänen neuvoaan henkilökohtainen ja soveltuvin Rosario Bacon Billingsley järjestää hänen kirjansa sarjassa tarinoita. Näin hänen lukijat voivat seurata konkreettisia esimerkkejä ja nähdä miten se ja miksi on jokaisen aiheesta. Esimerkiksi hänen ensimmäinen tarina käsittelee miehen kieltäytyminen hyväksymästä, että avioero oli tapahtumassa hänelle samoin kuin vaatimus maksaa tukea. Hän seisoo yritys hänen uskomuksia, että hän on velkaa mitään, mutta lukija pian tapaamaan häntä halveksuen, joilla palvella vankilassa, ja jopa menettää liiketoimintaa lisenssillä. Osa tarinoista keskustan vaimo, kun taas toiset on aviomies, jotkut kertovat prosessin tulevaisuuteen sekä jilted ja muita tylsää tai elostelija. Pohjimmiltaan kaikki osapuolet ovat edustettuina, ja hänen asiakkaat eivät aina ole "syytön" osapuoli. Ajattelin käyttäen tarinoiden tavoin kirjoittaja ei todella tuonut neuvoja elämään. He eivät olleet ainoastaan ​​mitäänsanomaton oikeudellisia tai dating ehdotuksia, he tulivat ihmisille todellisia surua, todellista kipua, ja olosuhteet, että lukijat voivat samaistua.

Kirjoittajan sävy koko kirja on melko piristys, ja se aluksi heitti minua, koska en ollut odottanut sitä. Voit tietysti sanoa, mikä käyttäytyminen - ja hahmot - asettaa hyvin hänen ja mitkä eivät. Hän on nimimerkkejä vastapuolen avustajaa, puheenjohtaja tuomareita, ja toisen osapuolen avioeron, kuten Mr. Flamboyant, herra Stoneface, tuomari halpana, tuomari Power Play, Mr. Casanova, ja Ms Know-It-All. Voit soittaa kirjailija ärtyisä, sarkastinen, uupunut, hauska, tai realistinen, mutta olen ehdottomasti rakastin häntä. Ja aivan hiljattain eronnut dater, voisin täysin samaistua niin paljon tietonsa.

Hän ei ole oikea One.Divorce & Dating jälkeen on vain kourallinen muokata laiminlyönnit ja tekee itse päivämäärä joidenkin kieli. Esimerkiksi Rosario Bacon Billingsley käyttää '1990s "melko usein tekstissä. Tuolloin julkaisun - 1996 - että olisi ollut järkeä. Kuitenkin pitkäaikaiseen käyttöön ja mahdollinen sovellus tulevien lukijoiden, se asettaa kirjan joka vuosikymmenellä ja tämän vuosikymmenen vain. Haluaisin vihaa lukija lopettaa lukemisen kirjan päästyään "nainen 90-luvun" viite-ja ajattelevat, "Ääk, en halua olla se!". Mielestäni muutamia pieniä muutoksia (esim. käyttö "moderni nainen" tai "vuodelta nykymaailmassa ja hoida pois" pankkiautomaatti kortin references.I kirjaimellisesti nauroi ääneen, että viittaus!), Se antaisi enemmän ajatonta laatua kirjaan. Muut kuin pieniä asioita, luulen Rosario Bacon Billingsley antaa fantastinen neuvoja, empaattinen ääni ja terävä maiskuttaa todellisuuden niille menee läpi avioeron prosessin.