maanantai 19. syyskuuta 2011

Tulkkaus DIY Blind Dating Red Fags


Tee-se-itse (DIY) sokea dating on tullut yksi suosituimmista tavoista tavata ihmisiä kautta sosiaaliseen verkottumiseen. Se on helppo perustaa mennessä yli Facebook tai Myspace, mutta ongelmana on että nainen sokkotreffit ei tiedä kuka tai mikä on menossa paikalle, kun hän todella täyttää päivämäärä. Kun kokous vihdoin tapahtuu, henkilö voi katsoa "normaali", mutta kun hän alkaa puhua se voi olla täysin erilainen tarina.

Muutaman lakko outs, optimismi vie takapenkillä ja henkilö vain toivoo mennessä hän oli sopivat tapaavansa kahvia yli Facebook ei ole jonkinlainen sarjamurhaaja. Päivän Mummo jossa hänen tyttärentytär hänen kanssaan pyromaani naapurin naapuri on ohi, tervetuloa dating 2.0. Tässä muutamia punaisia ​​lippuja tulkita joka Karsi kummajaisia.

Hän saapuu päivämääränä epäsiisti, sekava ja Late

Mikä tekosyy mies, joka on myöhässä, hoitamattomat ja näköisenä villi-silmäinen sarjamurhaaja? Hän on sarjamurhaaja, tai kulkuri, niinhän. Bonuspisteitä, jos hän on pukeutunut vaatteisiin, joissa näkyvä veri, oksennus, virtsa, likaa tai saastaisen yleensä. Tule pois sieltä mahdollisimman nopeasti, ja varmistaa, että hän ei noudata.

Hän käytetään termejä "Leet", "Alliance", "lauma" tai "Noob" Casual Conversation

Tämä on varma merkki verkossa MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) pelaaja. Odottaa vetäytyä taka-alalle ja ratsioita, sukukypsään ikään tulossa olevilla pojat kahvasta "Macdaddyninjatroll", ja joiden kumppani yleensä. Vuonna pahimmassa tapauksessa-skenaario, hän räjäyttää kaikki rahansa siitä fake Warcraft (jota hän kutsuu "wow")-pelin kultaa ostaa mount hänen Tauren Shaman. Ellei pelissä MMORPG on henkilökohtainen harrastus, tämä ei ole kaveri arvoinen dating.

Hän valehtelee ikänsä

Kun Silver Fox näkyy sijaan on 25-vuotias mies, on ongelma. Ei ole väliä kuinka hip tai "kanssa" (hän ​​käyttää tätä termiä) hän väittää olevansa, vain muistaa, että hän oli valehdella saada päivämäärä. Tämä ei ole koskaan hyvä merkki. Kerro Isoisä on peikko Senior koteihin sijaan Myspace.

Hän kutsuu Äiti "Äiti"

Hän on mamman poika. Hän haluaa ruokaa keittää, pesula tehnyt, ja istunut pusku kunnes joku rikkaampi, kuumempi, tai matalampi itsetunto tulee pitkin.

Hän puhuu "Yilfing '

Hän on karvainen. Juokse! On alakulttuurin anthropomorphism missä ihmiset pukeutua urheilujoukkueen maskotteja ja eläinasut että tekisi pääsiäispupuun kauppakeskuksessa itkeä. Soita se fetish, ja eivät saa osallistua.

Hän syö suullaan Open

Hän on törkimys ja luultavasti asuu mummon kellarissa koska äiti potki heidät ulos. Jos hän ei ole tarpeeksi suhteen käyttää yleisiä etiketti Se kertoo kaiken.

Hän väittää olevansa Hipster, mutta se on vain tekosyy miksi hän ei ole autoa tai Job

Tämä tarkoittaa, että hän on mahdollisesti laiska, on DUI ja ei voi laillisesti ajaa, ei ole varaa McDonald'sin ja kaatuu ystäviä sohvat niin kauan kuin hän voi maitoa se, jos heille annetaan mahdollisuus.

Hän on "Eager Beaver" oireyhtymä

Hän haluaa liikkua loppuun mennessä mennessä. Hän on disgustingly ilmainen ja tekee mitä tahansa ota. Hän on epätoivoinen ja ei ole ollut suhdetta viisi vuotta. Älä mene lankaan, hänen viehätys on riippuvainen koukkaaminen nainen. Kerran koukussa, hän käyttää ovela taktiikka pitää nainen, ja soittaa jatkuvasti. Tällainen mies on vaikea päästä eroon, joten pysy poissa.

Hän Loukkaukset Tarjoilija at Ravintola

Kaksi sanaa: kontrollifriikki. Tämä on myös kutsuttu "Se tuo voide on korin" syndrooma. Kun hän ei roid raivoaa klo tarjoilija, hänen nainen on kohde. Nämä miehet ovat usein väärin ja käyttää pelkoa ja syyllisyyttä osaksi tehdessään naiset omahyväinen. Älä anna mennä tämän kanssa.

Pysy Varovainen ja etsiä Liput

DIY sokea dating voi laajentaa mies vaihtoehtoja menneisyydessä kuin perinteisten dating, mutta se voi myös tasoittaa tietä kummajaisia ​​saada niiden jalka on ovi. Ei ole väliä kuinka mukava kaveri voi tuntua verkossa, henkilökohtaista kokous voi päättää, jos hän on dating materiaalia.

Ole tietoinen ja mennä gut vaisto. Jos jokin ei tunnu oikealta tai lisätä jopa, mennä sen kanssa. Älä koskaan luovuta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten osoite, työpaikka tai koulu, ja aina menossa tapaamaan klo neutraali paikkaan. On paljon miehiä siellä, vaikka se tuntuu ei ole. Aika on avain. Päivä erilaisia ​​miehiä ja katso mitä tapahtuu, ja älä tyydy.