maanantai 7. marraskuuta 2011

Viisi tärkeitä asioita harkitsemaan seurustelusta


Jokainen tekee sen. Ei kaikki rakastavat sitä. Olitpa sitten nauttia dating tai löytää se stressaavaa ja kamala, tiedät, että jos olet koskaan tule löytämään yksi henkilö, joka voi lopettaa dating elämään ikuisesti, sinun täytyy tehdä se. Herrat, sinun täytyy vain päivämäärä tyttöjä, jos olet koskaan tule löytämään täydellinen sinulle. Niin, tässä on joitakin hyviä neuvoja sinulle.

Satunnaiset dating voidaan jakaa viisi tärkeintä asioita dating girls.They ovat:

Tytöt eivät kaverit. He eivät ajattele sitä on hauska tehdä ääniä asettamalla kätensä niiden kainaloihin ja toimivat kuin siivekäs olento. Vaikka he ovat humalassa, he eivät pidä tätä. Tallenna tällainen käytös on kaveri yötä.

Tytöt eivät kaverit. He eivät ajattele sitä jäähtyä kehuskella sinun aiemmasta suhteesta valloituksia. He eivät halua tietää ditzy blondi, joka ei ollut mitään sanottavaa, mutta oli upeimmat telineeseen koskaan luotu. Eivätkä he ajattelevat että on hienoa saada kaveri tervehtii jokaista naista paikassa. Ota päivämäärän toiseen paikkaan vain olla turvallisella puolella ja koskaan, koskaan, ei koskaan mainita ex-tyttöystävä.

Tytöt eivät kaverit. He eivät halua nähdä sinua ilmaantuvat kotiovelle oman huonompi vanhat farkut halpa viiden Buck pizza kädessä. Luota minuun tässä asiassa. Ehkä myöhemmin - tavalla myöhemmin, kuten jälkeen lapset tulevat teini-ikäiset - se on kunnossa tällaiseen asia tapahtuu. Mutta nyt, kiitos, kaverit: käydä suihkussa, laittaa jotain mukavaa kuten Kakiluumut eli persimonit ja villapaita paita, ja on kukkia kädessä sijaan rasvaista pikaruokaa.

Tytöt eivät kaverit. He eivät rakasta sitä, kun niiden päivämäärä vetää pois buy-one-get-one-vapaa kuponkeja ravintolassa kassalla. Ei ole mitään vikaa bargain, varsinkin näissä kova taloudellisina aikoina, mutta käyttää näitä ilmaisohjelmia kun lähteä teidän äiti (jotka rakastavat sinun säästäväisyydestä) tai paras kaverisi (kukapa ei ilmoitusta tai välitä siitä, miten olet maksanut). Älä tee päivämäärää ajatella, että hän ei kannata täyttä hintaa.

Tytöt eivät kaverit. He eivät löydä röyhtäily ja Farting Kilpailut hulvattoman mielenkiintoinen ja miellyttävä. Kuka voi keksiä kaikkein äänetön-mutta-eniten tappavan toinen ilman mitään ennakkovaroitusta ole mitään syytä olla ylpeä, mukaan naispuolinen puolet väestöstä. Ei ole myöskään tapa jäähtyä voida syytää melodian "Star-Spangled Banner." Taas, tallentaa sen jalkapallo yö frat veljekset.

Muistaa viisi tärkeintä asiaa muistaa dating tytöt vie kauemmas kuin mitään muuta, kun se tulee ottaa hauskaa teidän päivämäärät. Viisi tärkeintä asiaa muistaa dating tyttöjen lisäksi voit saada enemmän kuin yksi päivä kanssa samassa nainen. On olemassa paljon ihmisiä, jotka tarjoavat sinulle paljon neuvoja dating, ja jopa jotkut ovat yksinkertaisesti sanoa "Ole oma itsesi."

Tämä ei ole kauhea neuvoja, mutta luottaa minuun, jos on itse sisältää mitään kiellettyjä toimia viisi tärkeintä asioita muistaa, kun dating girls luettelo, älä itseäsi. Paremmin. Muista nämä viisi tärkeintä asioita dating tyttöjä ja on tälläkin saralla elämässä.