perjantai 25. toukokuuta 2012

Miten repiä Wall Street Man


Sulje silmäsi ja ajattele unelmiesi kumppani. Mitä hän kehystä? Onko heillä on hyvä huumorintaju? Ovatko he laji? Ehkä söpö tavalla, joka on hieman hankala ja nonthreatening? Onko ne näyttävät kuin he olisivat hyvä vanhempi? Haha, JK, kaverit. Kaikki tietävät, että mitä jokainen nainen haluaa, on Wall Streetin pankkiiri. Sillä ei ole väliä, jos hän on töykeä, tyhmä tai houkuttele. Kun se tulee dating miesten rahoituksen, aina sulkeminen (jos puhut jalat, jolloin pitää noita pentuja auki, sillä mitä muuta tekee hänet haluamaan jäämään). Onneksi sinulle, ammatillinen matchmaker Samantha Daniels on korotettu hyödyllinen opas How to Date Wall Street Man.

Tässä muutamia parhaita paloja:

3. Kun Wall Streetin mies pyrkii pitämään hieman haastetta, kun se tulee dating, hän vielä haluaa asioita on kätevä ja helppo hänelle. Monet naiset ajattelevat, että jos niillä on vaikea saada, ne osuvat Wall Streetin mies. Tämä ei pidä paikkaansa. Kyllä, sinun tulee olla varma ja välttää olla pikkujuttu, mutta samaan aikaan, sinun ei pitäisi olla vaikeaa. Sinun täytyy tehdä joitakin myönnytyksiä tai hänen aikataulu ja aikarajoitusten tai hän turhaudu ja löytää toinen nainen.

Varmista olla käytettävissä, kun hän haluaa sinun olevan. Sillä ei ole väliä, jos sinulla on suunnitelmia ystäviesi kanssa tai olet ollut pitkä päivä töissä (LOL, naiset työssä) ja kaikki, mitä haluat tehdä, on katsoa Breaking Bad teidän pyjama. Harmi! Wall Street ihmisen aika on rahaa ja aikaa on tieteellisesti arvoton.

7. Älä pahastu, jos Wall Street kaveri ei ole niin romanttinen kuin haluaisit hänen olevan. Miehet ovat luonnostaan ​​ole niin romanttinen kuin naiset haluavat heidän olevan, mutta Wall Street ihmiset varsinkin ovat erittäin asiallinen ja usko käytännössä ole romanttisesti. Jos haluat hänen olla romanttinen, olet todennäköisesti menossa on näytettävä tietä, ja opettaa hänelle, mitä haluat.

Ne myös koskaan suudella sinua suulle. Kommentti on varattu "erityisiä ihmisiä vain."

9. Kun se tulee saamaan sinulle lahjan, paljon Wall Streetin miehet ovat kaikki noin extravagance ympäri huomaavaisuutta. Jos olet dekadentti nainen, tämä toimii hyvin, mutta jos olet nainen mieluummin miehen harkittuja yli menojen avokätisesti jotain et todellakaan halua, saatat olla pettynyt. Tämä ei tarkoita, että Wall Streetin ihminen ei voi olla harkittuja, monet eivät. Kuitenkin monet Wall Streetin miehet ovat niin kiireinen paljon rahaa, että kun he ajattelevat ostaa jotain, he eivät välitä kustannuksista niin kauan kuin se on helppoa sinulle.

Tämä on todella suuri, koska Vaihdoin minun pillua ja ATM slot vuotta sitten. Se on erittäin kätevä.

Paras osa Danielin opas on että se osoittaa, että kaikki miehet rahoitus ovat täsmälleen samat, missään ei ole henkilöitä tai toiveita ulkopuolella työnsä, mikä tekee siitä niin paljon helpompaa valita, mutta älä mene liian kuljettaa pois. Vai et päivää (ja sittemmin naimisiin, jotta voit periä hänen kallisarvoista kultaa) on viime kädessä hänelle. Jos uskot, että teet omaa rahaa on vaihtoehto, olette toivottuja uggo jotka kuolevat yksin.

Nappaa heidät, hyvät!


keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Nykyaikaisessa Valentine Quest, dating on digitaalinen


Rakkauden työvoimaa ei ole menetetty - ainakin, ei verkossa.

Dating useimmille on nyt virallisesti digitaalinen hanke, tutkimuksen mukaan ulos juuri ajoissa Ystävänpäivä. Toimeksiantaja Association for Psychological Science (APS), 64-sivuinen raportti analysoi 400 psykologian opinnot ja yleisen edun tutkimukset ja totesi, että useimmat romanttinen liitännät nykyään tehdään internetissä, toinen vain täyttämään kaverin kautta.

Asia voi olla niin yllättävää, kun vaihteluista yrittää tavata ihmisiä hengailivat paikallisen kahvin hökkeli kannettavan tietokoneen, jolle annetaan suosikki Hipster puku. Ja työpaikalla ole paikkaa löytää ajankohta, sillä se on täynnä mahdollisia poliittisia ja eettisiä kulmia nykyään: Onko Työskentelen hänen? Onko hän minulle? Voi, unohda se.

Monet tilit - myös henkilökohtainen kartoitus ystäviä - online dating kohtaus on vilkas sosiaalinen miljöö, joka ei enää harjoita leimautumista joskus aiemmin. Takaisin 90-luvulla paljon ystäviä voisi nuhdella kanssa, "Mikä hätänä? Etkö voisi tavata ketään baarissa? "Silloin alle 1 prosenttia ihmisistä tapasivat kumppanien kautta online-tai offline-personals.

Vuoteen 2005 mennessä noin 37 prosenttia yhden amerikkalaisista oli perustanut päivät verkossa. Nykyään noin 40 miljoonaa amerikkalaista vierailla online dating sites kuukaudessa, noin kolmesta suhteissa alkaa verkossa, ja yli 120000 avioliittoja vuodessa oli poikinut Webissä (mukaan Online Dating Magazine).

Itse asiassa useat ystävät myönsi minulle, että he kohdanneet (nykyinen) vaimot verkossa, itse en tiennyt ennen kuin aloin tutkia tätä saraketta. Joten ehkä siellä on vielä jonkinlainen häpeän leima verkossa liitetiedostoja.

Vaikka ihmiset voivat koukkaaminen verkossa useammin, se ei johdu mitään tieteellistä tai magic algoritmeja. ASP Tutkimus torjuu tällaiset vaatimukset on dating sites, ja toteaa, että ei ole mitään objektiivista näyttöä siitä, että he voivat tehdä parempaa työtä löytää ottelu käyttämällä erityisiä ohjelmistoja. Eräs ystäväni vahvisti tämän ja totesi, että hän löysi suuret sivustot kuten Match.com "kuin mennä ostoskeskukseen." Ehkä löydät oikean henkilön joukosta, mutta enemmän osu kuin osumia.

Ja kun olen tavannut ihmisiä, jotka näyttävät tyytyväisiä eHarmony, muut, jotka olen kokeillut sitä löytänyt sen "Icky." Monet ihmiset suosittelevat löytää pienempi sivusto, joka on räätälöity erityisiä etuja, kuten Nerve.com, tai joka perustuu paikallisyhteisön ryhmä.

Digitaalinen dating voi tuottaa onnistuneita pitkäaikaisia ​​romanttisia suhteita, mukaan tutkimukseen, koska sivustot tarjoavat pääsyn ja viestintää. On olemassa useita muita syitä kasvaa viihtyvyyteen näillä sivustoilla, uskon. Ensimmäinen on, että hylkääminen tapahtuu etukäteen ja anonyymisti. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka moni on tarkistanut sinut ulos ja sitten hylkäsi te (paljon paremmin kuin pysyvää loukkauksia bar).

Toinen viehätys digitaaliseen dating on, että se on joustavaa. Varattu tällä viikolla? Ota ne ensi viikolla. Ei mukava ottaa tuhat miestä huokosten yli profiiliisi? Siirry HerWay.com jossa kaikkien naisten profiilit ovat piilossa. Naiset käyvät läpi miesten profiilit ja sitten päättää keneen ottaa yhteyttä. Sillä vältetään ongelman jotkut naiset ovat kokeneet olemisen "carpet pommittaa" by yhteystiedot miehiä. HerWay.com väittää, että se on vähintään viisi kertaa todennäköisemmin online daters menestyksekkäästi yhdistää kun nainen aloittaa yhteystietoja. Ei leikkiä.

Kolmas syy tämä kohtaus toimii siksi, että se on työtä. Täyttäminen kaikki henkilökohtaiset tiedot, suosikkikappaleesi, kolmen kuuluisan ihmisten historiasta haluat kutsua syömään jne. vie aikaa ja vaivaa. Joten se itse valita, tavoitteellista ryhmää. Tietenkin erot miesten ja naisten ei poisteta menemällä verkossa.

Mukaan APS raportin tutkimus 6485 käyttäjien suuri dating sivusto huomasivat, että miehillä katseltu kolme kertaa enemmän profiileja kuin naiset tekivät. Tämä seikka korostaa yksi mahdollinen sudenkuoppa online dating: se voi muuttua verkkokaupoissa. Tutkijat varoittavat, että tämä voi tehdä ihmisistä liian "tuomitseva" ja nirso. (Mitä jos hän haluaa Adele, mennä sen kanssa.) He varoittavat myös, että liikaa digitaalinen vuoropuhelu voi tappaa buzz luomalla epärealistisia odotuksia, ennen kuin täytät: "Hän oli niin huomaavainen verkossa, mutta nyt hän tuskin kutsuu."

Luonnollisesti, jos et etsivät vakavaa suhdetta ja haluavat löytää joku juuri tällä hetkellä, siellä on sovellus siitä. Ainakin kaksi näyttävät poimien, er-höyryä. Skout on 7 miljoonaa jäsentä ja toimii ottamalla käyttöön "samanhenkisten" singleä toisiaan perustuu läheisyyteen. Siellä on myös SinglesAroundMe, samanlainen, kansainvälinen sijaintiin perustuvia Mobile App. Toiset ovat Blendr ja Grindr.

Kuten dating sites, ei väliä mitä teet, "Sinun täytyy olla rehellinen", neuvoo yksi nainen joka löysi poikaystävänsä kaksi vuotta verkossa. "Sinun täytyy tietää mitä haluat. Ja sinun täytyy tietää, mitä annan jopa saada sitä ", hän kertoi. Hän ja muut totesi myös, että voit kysyä kovia kysymyksiä oikein edessä, jotain haluat todennäköisesti tehdä kasvotusten.

Joten nyt online dating on mennyt valtavirran, ei ole mitään tekosyytä ei saada olemassa.