perjantai 25. toukokuuta 2012

Miten repiä Wall Street Man


Sulje silmäsi ja ajattele unelmiesi kumppani. Mitä hän kehystä? Onko heillä on hyvä huumorintaju? Ovatko he laji? Ehkä söpö tavalla, joka on hieman hankala ja nonthreatening? Onko ne näyttävät kuin he olisivat hyvä vanhempi? Haha, JK, kaverit. Kaikki tietävät, että mitä jokainen nainen haluaa, on Wall Streetin pankkiiri. Sillä ei ole väliä, jos hän on töykeä, tyhmä tai houkuttele. Kun se tulee dating miesten rahoituksen, aina sulkeminen (jos puhut jalat, jolloin pitää noita pentuja auki, sillä mitä muuta tekee hänet haluamaan jäämään). Onneksi sinulle, ammatillinen matchmaker Samantha Daniels on korotettu hyödyllinen opas How to Date Wall Street Man.

Tässä muutamia parhaita paloja:

3. Kun Wall Streetin mies pyrkii pitämään hieman haastetta, kun se tulee dating, hän vielä haluaa asioita on kätevä ja helppo hänelle. Monet naiset ajattelevat, että jos niillä on vaikea saada, ne osuvat Wall Streetin mies. Tämä ei pidä paikkaansa. Kyllä, sinun tulee olla varma ja välttää olla pikkujuttu, mutta samaan aikaan, sinun ei pitäisi olla vaikeaa. Sinun täytyy tehdä joitakin myönnytyksiä tai hänen aikataulu ja aikarajoitusten tai hän turhaudu ja löytää toinen nainen.

Varmista olla käytettävissä, kun hän haluaa sinun olevan. Sillä ei ole väliä, jos sinulla on suunnitelmia ystäviesi kanssa tai olet ollut pitkä päivä töissä (LOL, naiset työssä) ja kaikki, mitä haluat tehdä, on katsoa Breaking Bad teidän pyjama. Harmi! Wall Street ihmisen aika on rahaa ja aikaa on tieteellisesti arvoton.

7. Älä pahastu, jos Wall Street kaveri ei ole niin romanttinen kuin haluaisit hänen olevan. Miehet ovat luonnostaan ​​ole niin romanttinen kuin naiset haluavat heidän olevan, mutta Wall Street ihmiset varsinkin ovat erittäin asiallinen ja usko käytännössä ole romanttisesti. Jos haluat hänen olla romanttinen, olet todennäköisesti menossa on näytettävä tietä, ja opettaa hänelle, mitä haluat.

Ne myös koskaan suudella sinua suulle. Kommentti on varattu "erityisiä ihmisiä vain."

9. Kun se tulee saamaan sinulle lahjan, paljon Wall Streetin miehet ovat kaikki noin extravagance ympäri huomaavaisuutta. Jos olet dekadentti nainen, tämä toimii hyvin, mutta jos olet nainen mieluummin miehen harkittuja yli menojen avokätisesti jotain et todellakaan halua, saatat olla pettynyt. Tämä ei tarkoita, että Wall Streetin ihminen ei voi olla harkittuja, monet eivät. Kuitenkin monet Wall Streetin miehet ovat niin kiireinen paljon rahaa, että kun he ajattelevat ostaa jotain, he eivät välitä kustannuksista niin kauan kuin se on helppoa sinulle.

Tämä on todella suuri, koska Vaihdoin minun pillua ja ATM slot vuotta sitten. Se on erittäin kätevä.

Paras osa Danielin opas on että se osoittaa, että kaikki miehet rahoitus ovat täsmälleen samat, missään ei ole henkilöitä tai toiveita ulkopuolella työnsä, mikä tekee siitä niin paljon helpompaa valita, mutta älä mene liian kuljettaa pois. Vai et päivää (ja sittemmin naimisiin, jotta voit periä hänen kallisarvoista kultaa) on viime kädessä hänelle. Jos uskot, että teet omaa rahaa on vaihtoehto, olette toivottuja uggo jotka kuolevat yksin.

Nappaa heidät, hyvät!