maanantai 3. lokakuuta 2011

Online Dating: Älä odota Kirjaudu kiinnostavat


On monia, monia naisia ​​siellä, jotka ei anna sinulle mitään rohkaisua, vaikka he haluavat sinua.
Joten jos odottelemaan häntä antaa teille merkin kiinnostaa, saatat menettää paljon mahdollisuuksia.

Useimmat tytöt eivät avaudu Kino , esimerkiksi. Sinun täytyy mennä eteenpäin ja koskettaa heitä ensin ... todella alkaa lämmetä heidät ennen kuin he laskuri oman koskematta. Jos saat että aikaisin-on, harkitse itse onnekas ja hyödyntää.

Ellei tyttö on todella ottanut sinun kanssasi, hän luultavasti ei ojensi mitään vaivaa edelleen suhdetta . Hän tulee tekemään mahdollisuuksia, mutta Sinun hyödyntämään niitä.

Tämä on luonnollinen TEST. Naiset tarjoavat aukkoja, mutta ellei niitä erittäin houkutelleet ne eivät aktiivisesti. Tämä nainen luonto - omaksua.

Pölkkypää, jolla ei ole itseluottamusta istuu ja odottaa merkki kiinnostusta, ja ei saa mitään, se helma ja sidekalvo ja odota päämäärättömästi kunnes hänen itseluottamuksen voittaa hänet ja hän kävelee pois.

Tai hän tulee ohimennen hänelle, mutta hän ei hymyile, vaan vain silmä välttää. Hän lukea, että välinpitämättömyydestä ja mennä jurottaa nurkassa.

Tai hän tulee treffeille naisen kanssa ja pani kätensä hänen ympärilleen, mutta hän ei reagoi ollenkaan ... hän ei käpertyä lähemmäs, en tahdo nähdä häntä, toimii kuin se ei edes tapahdu. Ja hän olettaa hän ei ole kiinnostunut hänestä fyysisesti ja perääntymään. Lisätietoja online dating vinkkejä ja dating tekniikkaa .

Mutta totuus on, hän ei koskaan saanut hylätä. Hän torjui itsensä, sillä hän otti vaimonsa puute reaktion kuin välinpitämättömyydestä.

Tämä on mitä Gunwitch ym. tarkoittavat, kun he sanovat, "Make ho sanoa ei."

Muista ... tytöt eivät voi antaa vihreää valoa merkkejä tahansa kaveri, koska jos he eivät, he ovat jokainen mies siellä haluavat bang niitä. Ja usein he tuntevat olonsa epämukavaksi antaa nämä merkit edes kaverit he haluavat, koska edes sitä voidaan pitää "slutty", ja he eivät halua näyttää liian kiinnostunut kerralla.

Oletko koskaan ollut juhlissa tai yökerho / baari ja nähnyt kaveri vain kävellä asti tyttö yritit työskennellä jopa uskaltaa puhua ... ja alkaa puhua hänelle, pannen käsivartensa hänen ympärilleen, jne., ja hän näytti olevan unfazed sen ... ja naurahti itsellesi, miten kaveri oli perse ja oli vain inhottava ja ei saa mitään? Treffit oppaan ja dating verkossa .

Sitten myöhemmin samana iltana löydät hänet lämpenemässä hänelle, etsien häntä, hymyillen, antaa ulos hänen numeronsa, jne. .. ja koskaan miettinyt, miten hän voisi ottaa sisään hänen lame "rutiini"?

Hän oli häneen alusta alkaen. Aikana sananlaskun "7 sekuntia", hän oli jo päättänyt, että tämä kaveri teki ensimmäisen leikata. Siitä lähtien se oli vain testi hänen pysyvyys, onko hän luotti siihen, että hän oli todella paljon tai jos hän olisi ohittanut hänen epävarmuus vastauksena hänen välinpitämättömyys ja riisua.

Liian monet kaverit tekemään ensimmäisen leikata, mutta kuuma tyttö hän puhuu tarjoaa vähän niin rohkaisua. Tämä on "peili-testi". Joilla ei ole positiivista palautetta, mies saa mitään viitteitä hänen oman arvomme nainen, joten hän on johtaa se itselleen.

Jos hän katsoo itseään ja näkee joka ei ansaitse naisen hänen eteensä, niin hän hylkää itsensä. Hän odottaa merkki kiinnostusta tai rohkaisua ja vastaanottaa mikään, hän anna periksi naiselle, että hän olisi voinut helposti vietteli. Jos hän todella uskoo, että hän on se mitä vietellä tyttö, hän on olemassa, kunnes suoralta kädeltä hylätä.

Tämä on mitä on "kova" noin lähestyy, noin paljastava kiinnostusta, ja noin lisääntyvät. Tämä on mitä useimmat kaverit ovat niin paljon vaivaa ... ottaen hallita omaa elämäänsä, kun kannustusta ei heille tarjotaan.

Älä kysy, "Onko hän kiinnostunut minusta?" Selvitä.

Älä odota merkki kiinnostusta. Oletetaan hän on kiinnostunut.

Älä odota oikeaa hetkeä. Tehdä.

Jos puute rohkaisua pakottaa sinua lopettamaan milloin jotain niin yksinkertaista kuin poimien tyttö ... Mitä hän pitäisi ajatella aiot tehdä, kun todellisia ongelmia keksiä, kun menee läpi vaikeuksia nostaa lapset ja määrätään heidän hyvinvointinsa?

Toimivat kuin sinulla pari. Älä luota muiden ihmisten luo oma itsetunto sinulle.