lauantai 23. heinäkuuta 2011

Octopus Sex kehittyneempi kuin Arm-Wrestling


Vuosikymmenien ajan tutkijat ovat suhtautuneet mustekaloja niin unromantic yksinäisiä susia, jossa astutus tottumukset lähes vailla monimutkaista käyttäytymistä. Mutta uusi tutkimus siitä University of California, Berkeley, on todennut, että vähintään yhdellä lajilla Octopus aloittaa tällaisten hienostunut rakastelu taktiikkaa flirttailu, intohimoinen handholding ja pitää kilpailijat at arms "pituus.

Sillä UC Berkeley tutkimus, äskettäin julkaistu lehdessä meribiologian, biologit todistamassa joukko monimutkaisia ​​parittelua käyttäytymistä, sillä ne snorkeled kahden metrin tai vähemmän yläpuolella matala riuttojen Pohjois Sulawesin tilanteesta Indonesiassa. Useita viikkoja, seuratut Octopus Abdopus aculeatus, päivittäinen laji pääjalkaisten että tyypillisesti urheilu kiukkuinen rusketus ruumiin koon pienen appelsiinin ja 8-to-10 cm pitkiä sucker-vuorattu aseita.

"Tämä ei ole ainutlaatuinen laji mustekala, mikä viittaa siihen, toiset käyttäytyvät tällä tavalla", sanoo Roy Caldwell, professori integroiva biologia Berkeleyn ja mukana kirjoittamassa tutkimuksessa.

Luonnossa Tutkijat havaitsivat macho mustekaloja, että ei vain perämies ja ensimmäinen naispuolinen, joka ylitti niiden tiellä. Monet poiminut erityistä sukupuolta olevan kumppanin ja varjelivat hänen den useita päiviä ja torjuttava kilpailijat pisteen kuristaa heitä, jos he saivat liian lähelle. Kun flirttailu tai taistelevat, he viestivät miehisyys näyttämällä raidallinen kehon kuvioita.

Tutkijat näkivät myös pieni "Sneaker" uroksia että muutti on hyväuskoinen valloituksista naamioitu naisilla. He tekivät tämän uimalla matalaraajainen ja naisellinen muoti ja näy heidän "mies" ruskea raita. Plus, että miehillä, koko oikeastaan ​​väliä: "Jos aiot viettää aikaa vartiointi nainen, haluatko mennä suurin naisten löydät koska hän aikoo tuottaa enemmän munia", Caldwell sanoi. "Se on pohjimmiltaan sijoitusstrategia."

Caldwell sanoi useimmat mitä tiedämme mustekaloja tulee laboratorio havaintoja vain muutamia lajeja, jotka on koottu kirjoja, kuten "Pääjalkaiset käyttäytyminen" Roger Hanlon ja John Messenger (Cambridge University Press, 1996).

Koska ne ovat niin kaino merenelävät, mustekaloja "pariutumisen rituaalien on vaikea saada käsitellä. "He ovat pakkomielteisesti salamyhkäinen, yksinäinen ja melko pelottava", Caldwell sanoi. "Jos katsot heitä, he katsovat sinua takaisin. On vaikea tutkia niitä."

Joten, kun Berkeleyn jatko Christine Huffard, nyt post doc-tutkijana Monterey Bay Aquarium Research Institute Moss Landing, Kalifornia, löysi elävään yhteisöön Abdopus aculeatus taas tekee hänen Ph.D. kenttätyöhön Sulawesi, hän oli haltioissaan.

"Jokainen päivä vesi, opimme jotain uutta Octopus käyttäytymistä, luultavasti kuin mitä ornitologeja on täytynyt jälkeen keksintö kiikarit", sanoi Huffard, tutkimus johtaa tekijä. "Olemme nopeasti, että Abdopus aculeatus rikkoi kaikki" säännöt "â €" tekee lähes päinvastainen jokaisen hypoteesin olimme muodostunut perustuu akvaario tutkimuksiin. "

On lähes 300 lajia Octopus maailmassa aina jättiläinen mustekala Tyynellämerellä pieni Octopus wolfi tropiikissa. Astutus on kirjaimellisesti mustekala elämäntyö ja voi tapahtua useita kertoja päivässä, kun eläin saavuttaa sukukypsyyden. Se alkaa tavallisesti mies Octopus tönäisi naisen kanssa hänen pitkä, joustava, hectocotylus varsi ja sitten luistaa sen hänen viittansa onkalo.

Kun spermaa paketti on talletettu, naaras eläkkeelle hänen den ja vahvistetaan kymmeniä tuhansia munia, jotka hän punoo osaksi jousille ja kiinnittyy kattoon hänen vedenalainen asunnon. Hän pitää munat puhtaana puhaltamalla vesisuihkuja niistä eikä pysty lähtemään hänen den etsimään ruokaa tänä aikana. Noin kuukausi, munat kuoriutuvat ja heikentynyt äiti mustekala kuolee. Isä myös kuolee muutaman kuukauden pariutumisen, jolloin vastasyntyneet oman onnensa nojaan.

"Se ei ole seksiä, joka johtaa kuolemaan, Huffard sanoi. Se on vain, että mustekaloja tuottaa jälkeläisiä kerran hyvin lyhyen elinkaaren aikana. Ja kuten tutkimusryhmä havaitsi, että kerran-in-a-lifetime rakastelu istunto on paljon enemmän kuin vain kädenvääntö.

"Tämä on ensimmäinen tutkimus, joka osoittaa hienostuneisuus ei aiemmin tunnettu seksuaalisen käyttäytymisen mustekala", Caldwell sanoi. "Saimme väärin ennen, ja mitä tämä kertoo meille, että meidän täytyy tehdä paljon enemmän kenttätyötä."

Sahte Kusma sonra çift, kesik kesik Purse


maanantai 18. heinäkuuta 2011

Sukkahousut fetishist jalalla Virginia


Boudoir murtovaras on vapaalla jalalla Charlottesville, Virginia.

Poliisi sanoa joku rikkoo koteihin, ja te ette usko, mitä he tekevät.

Neljä asutusta on jaettu kolmen viime kuukauden aikana. Kaksi ensimmäistä olivat Monte Vista Avenue. Muut olivat Sixth Street Kaakkois ja Porter Avenue.

Poliisin Sukkahousut Bandit eletään naisten lipastot ja sitten säätävä vaatteita, kuten alusvaatteita ja kenkiä, sängylle kotona.

"Eräässä tapauksessa oli kuva perheenjäsen, naispuolinen perheenjäsen myös säädettyihin sängylle", sanoi kapteeni Chip Harding kanssa Charlottesville poliisista.

Toistaiseksi poliisi ei ole epäillyt eikä johtaa, mutta tutkijat etsivät yli rap levyt ihmisille, jotka voivat olla juuri sopiva ottaa vaatteet fetissi.

Naisyrittäjä - Banu Ozden (Smart Medical Consumer)

iWould Ret-Free Romance Promises