keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Uusi Treffit osumien perustuu omaan Klout Pisteet


Vihdoinkin! Dating sivusto vastaamaan kauheaa mainostaisi itseään tuntemaastaan ​​alls toisiinsa. Tawkify, uusin online romanssi-havainto työkalu tuo ihmiset yhteen perustuu niiden Klout tulokset.

Kyllä, aivan oikein. Se paria lemmestä riutuva toisiinsa joukko, jotka osoittavat verkossa vaikutusvaltaa. Jos tämä ei kuulosta huonoin tapa löytää kaveri, no, ehkä Tawkify on hyvä ratkaisu. Kun vastaat 10 kysymykseen ja lähettämällä kuva, ehdokkaat haastatellaan puhelimitse, sitten perustettu päivänä. Kuvittele, että palvelin pöytään.

Yhdessä perustama Elle-lehden kolumnisti E. Jean Carroll sivusto käyttää vaikutusvaltaa ilmaisin pelata virtuaalinen Yenta koska "ei voi valehdella oman Klout pisteet." Right. Ainakin haluat mennä päivä tietäen että molemmat osapuolet ovat täysin itsenäinen mukana paskiaiset.

Carroll kertoo:

Olemme huomanneet, että Klout Scores ovat aitoja mittaus hienostuneisuutta, nokkeluutta, kulttuuri taju, ja muutoksenhaku-paljon oikeampi ja luotettavampi mittaus kuin tyypillinen on-line (sic) Treffit bull-jääkiekko-tekijät pituuden painon ja tuloa.

Ja kuka välittää arvoista? Vai moraali? Vai elämän tavoitteita?

Olemme hiljattain käytetty Twitter kampanja manipuloida Klout osaksi tekemällä Kyle Wagner vaikutusvaltaisin äiti internetissä, joten ehkä Tawkify voi liittää vasta-kruunasi päälle matriarkka web hänen ikioma MILF. Ja ainakin se voisi auttaa suodattamaan joitakin pellejä pois OKCupid.