torstai 16. syyskuuta 2010

Parit kääntyvät online vakoilu


Tutkimus toteutetaan Oxfordin yliopistossa ehdottaa, että yhä useammat ihmiset ovat vakoilevat kumppaneitaan verkossa.

Yksi viidestä parit otettu käsittelyyn kumppanin sähköpostia tai tekstiviestejä ja 13 prosenttia tutki heidän kumppaninsa internet selaushistorian. Yli 2400 ihmistä kyseenalaiseksi tutkimuksen.

Kuusi prosenttia pariskunnista oli tutustunut netissä, joista yli kolmasosa oli tapasivat internet dating sivuston ja 19 prosenttia chat.

Online daters valita enemmän erilaisten kumppanien, mukaan tutkimukseen, koska 36 prosenttia "online" parit olivat eri koulutusasteilla verrattuna 21 prosenttia "offline" parit.

Bill Dutton johtaja Oxford Internet Institute, sanoi: "Tämä tutkimus on dramaattinen esimerkki mahdollisuuksia internetin reconfigure sosiaalisia suhteita."

Kyselyssä kävi myös ilmi vahvaa näyttöä siitä, että parit uskoa "online" suhteita on aivan yhtä tärkeää kuin "offline" itse.

Noin 85 prosenttia vastaajista paheksui kumppani "flirttailu" online jonkun toisen kanssa.

Tämä nousee 89 prosentin "viestiä suhde häiritä toisten, 94 prosentin", joilla on cyber-sukupuoli-ja 97 prosentin "rakastuminen", mikä herättää mielenkiintoisia kysymyksiä kolme prosenttia, joka on hyvin tähän.

Yksi suurimmista aloilla erimielisyyttä on katsella pornoa verkossa. Noin 46 prosenttia pariskunnista olivat eri mieltä sen hyväksyttävyyttä, mutta miehet ovat ilmeisesti paljon suvaitsevampia kuin naiset tämän toiminnan.

???? ??? ?? ??