lauantai 9. kesäkuuta 2012

Online Dating Työskenteli Nämä kaksi Math opettajat!


DeSoto, Kan - numerot kaveri, Winnetonka lukion matematiikan opettaja Kaleb Stoppel, on tiukka kun se tulee suunnitteluun.

"Vanhempani ja veljeni olivat ehkä hieman väsynyt minua muistuttaa heitä siitä, mitä heidän tarvitsi tehdä", Kaleb vitsaili.

Hän on menossa läpi jokaisen yksityiskohdan Ystävänpäivä viimeisen kuukauden tai niin, ja suuri hetki on tulossa. Kaleb-luvun alussa hikoilla hieman.

Kuoro on paikallaan ja niin on hänen tyttöystävänsä, Allison Blanchard, matematiikan opettaja Mill Valley High School.

Hän ponnahtaa kysymys.

"Sinä olet minun ainoa todellinen rakkaus. Olet paras ystäväni, ja minä Olisi kunnia viettää loppuelämäni kanssasi. Voisitko kanssani naimisiin? "Stoppel kysyi, toiveikas hän jo tiesi vastauksen.

"Kyllä minä naimisiin", Allison sanoi kyynelsilmin.

Koska vain minuutti sopeutua iloisia uutisia, Blanchard sanoi sen aika!

"Olen antanut hänelle hieman vaikea siitä, mutta ei, minulla ei ollut aavistustakaan se tapahtuisi tässä ja tällä tavalla", hän sanoi.

"Olen todella järkyttynyt siitä, että te kaikki olette täällä. Tämä osa I hiipi-I hiipi sisään "

Nämä kaksi ovat olleet yhdessä viisi kuukautta, mutta he sanovat että se tarpeeksi kauan.

"Kun tiedät, tiedäthän", hän sanoi.

"Kyllä. Ei epäilystäkään mielessäni siitä. Rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta ", hän sanoi.

Allison ei aina niin varma. Kaksi kokoontui Match.com, ja kun hän osoitti kiinnostusta, Allison teki Kaleb odottaa viikkoa aikaa vastata hänen sanomaansa.

"Hän on hieman nuorempi kuin minä, enkä halua college frat poika", hän sanoi.

Kun kolmas päivä Allison sanoo hän tiesi hän halusi naimisiin Kaleb. Pari on jo asetettu päivämäärää joskus tänä kesänä. He sanovat he ovat noin 90 prosenttia viimeistellä suunnitelmat.


perjantai 8. kesäkuuta 2012

Online dating vs. Perinteinen Treffit


Bloomington - Ystävänpäivä saattaa tuoda joitakin tunteita tarpeesta olla romanttinen kumppani.

Kun tietokoneet halpenevat, pienempiä ja tehokkaampia, ja Internet kasvaa ja kasvaa, uuden sukupolven dating sivustoja on syntynyt.

Illinois State University sosiaalipsykologian professori Susan Sprecher on ollut mukana kirjoittamassa "linjoilla: kriittinen analyysi näkökulmasta Psychological Science.", Hän sanoi halu löytää joku Ystävänpäivä tulee median.

"Ihmiset ovat pohjamaalataan ajatella, koska tiedotusvälineissä, koska korttien kaupoissa ja niin edelleen", Sprecher sanoi. "Joten en usko, että ihmiset jotka eivät ole suhteessa noin Ystävänpäivä miettiä enemmän, ja ajatella," Pitäisikö minun olla? " tai "Pitäisikö minun yrittää kovemmin?"

Dating sivustot tarjoavat joitakin yhdistelmä saatavuutta, viestintä-ja matchmaking kaikki samassa paikassa. Sprecher mainittu on joitakin eroja alussa suhde ei linjoilla verrattuna tavanomaiseen tapaan.

"Erot todella esiintyy alussa, prosessi on erilainen ja ehdoiltaan takaisin Ystävänpäivä" Sprecher sanoi. "Jos joku ajatteli he halusivat olla suhteessa, pääsy online dating tekee siitä tehokkaampaa."

Artikkelin mukaan Sprecher mukana kirjoittamassa, ensimmäinen sukupolvi alkoi Match.com vuonna 1995.

Sprecher sanoi Jotkin näistä sivustoista voivat johtaa käyttäjiä uskoa käsitteeseen yksi sielunkumppani, joka ei ole olemassa.

"Se voi olla hieman huonosti, sillä silloin kun asiat menevät pieleen suhde ja sinä luulivat sielunkumppanin, niin voit lopettaa sen heti, koska olet mielestäsi tarvetta löytää todellisen sielunkumppanin kun tosiasiassa suhteet tarvitsevat työtä ja ei luultavasti ole sellainen asia kuin todellinen sielunkumppani ", hän sanoi.

Sprecher sanoi suurin väestörakenteen online dating on yleensä keski-ikäisillä.

"On ihmisiä, jotka päätyvät puolilla maata, työtä tiettyjen töiden tai muita rajoitteita kuin heillä on lapsia, he eivät voi mennä yhtä baaria yöllä tai jotain, joka saattaa johtaa tietyt ihmiset todennäköisemmin käyttää sen, koska tämä on keino etsiä kumppaneita ", hän sanoi.

Sprecher sanoi yleisen liikenteen sivustoissa kuten nämä, se voi olla ylivoimainen yksittäisten läpi kaikkien profiileja.

"Se voi johtaa tunne vyöryy ja yli voi johtaa huonoja valintoja, koska alatte olla varma siitä, mitä pitäisi Korostamme ja kaventaa uima entisestään."

Sprecher sanoi myös, että vaikka kätevä, online dating on joitakin haittoja.

"Yksi huono puoli, että se johtaa ostos mentaliteetti ja että kohtelet ihmisiä jonkin verran hyödyke ja saat käsitelty jossain määrin kuin hyödyke ainakin aluksi ja uudestaan, en usko, että näin tapahtuu kun päätät tämä on henkilö haluat mennessä ", hän sanoi.

Amanda Pigott osallistuivat tämän tarinan.