perjantai 21. toukokuuta 2010

Merkkejä Olet huono Dating


Olen huono sitoutuminen. Pahus, minä tuskin kirjoittaa sen. En kuitenkaan tiedä, olen hyvä seurustella. En ole koskaan sanonut minä rakastan sinua, mutta viime viikolla antoi kolme kaveria minun numero. Älä tule minun etsivät ratkaisuja teidän suhde ongelmaan, mutta jos haluat tietää miten kytkeä mihinkään on lomaa, minä olen teidän tyttö. Joten, jos olet yksi ja et ole varma todellakaan tiedä, miten sekoittaa, tarkasta tämä kova rakkaus kokeile jos olet paremmin ompelu painikkeita kuin sinun siemenet.

1. Voit mennä Crowded baari ja täytä Joku

Kuumaa kamaa, kaikki sinun täytyy tehdä on hymy noin kaveri, ja hän tulee sulattaa kuin voin. Bonuspisteitä jos voit itse saada lause pois.

2. Funky Chicken

Jos olet vaivautunut siitä, miten te tanssi, et ole hauska ruuvi. No, ainakin se mitä kurkkimassa, jotka seuraavat teidän hankala liikkuu ajatella. Jos haluat tehdä horisontaalista Mambo, sinun pitää aloittaa kerroit itse saada alas pystysuunnassa. Luottamus on houkuttelevampi kuin korkokengät, alusvaatteet, ja rahaa.

3. Niin lähellä, mutta niin Far Away

Oletteko koskaan nousta bar yksin ja tilaa vieressä yo? Onni on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja niin alkaa "er tehty. Jos odotat kohtalo pudota miehen sylissä, et näe, kuinka moni on jo laskeutunut ympärilläsi.

4. Älä kadehtisi, saada jopa

Onko sinulla ystävä, joka saa sen kaksi kertaa niin paljon kuin sinä ja sinä et ymmärrä miten? Jos näin on, aloita hänet wingwoman. Ja tehdä muistiinpanoja, jos haluat, mitä näet.

5. Mixin "työ ja huvi

Sinä ojenna kortti kaverit haluat soittaa. Olen henkilökohtaisesti koko minun vuotta kulkuri, ikinä ollut kaveri soittaa minulle luovuttamisen jälkeen hänelle käyntikorttini ja ojensin kaikki 250! Sama asia pätee laittaisit numeron lautasliina. Sinun täytyy katsoa niitä laittaa tiedot suoraan heidän puhelimeen. Muuten he menettävät kortti-ja te-ikuisesti.

6. Olet huono Breakups

Jos et voi jättää kaveri et tulee hyvin, niin olet uudisasukas, uppoaminen on pehmeä suhteessa juoksuhiekkaan. Ei päivämääriä sinulle!

7. Just Teasin "

Oletko kiusaaja? Jos vastaus on ei, teet sen väärin. Aivot ovat suurin erogeeninen alueella. Jos et tiedä miten sotku kanssa miehen mieli vähän, ettet koskaan hänen mielikuvituksensa tyttö. Enkä puhu pelin pelaaminen, puhun suoraan ylöspäin seksikäs nokkeluus.

8. Kuolleiden lähestymistavan

Haluatko sanoa hi ihmisille ohitat joka päivä, kuten vartijat, jätkä että paahtoleipää sinun leivos, ja kassalle tyttö huumeiden tallentaa? No, sinun pitäisi. Se ei vain saa sinut lähestyttäviä heille, mutta muut seksikkäitä ihmisiä ympäri huomaavat, että olet ystävällinen, avoin ja helppo puhua.

9. Tasainen purjehdus Friendship

Oletko koskaan menettänyt ystävän, koska ne olivat murskaus teitä ja kääntämällä suhde jotain vakavampaa ei? Olen samaa mieltä meidän Mind of Man. Ystävät pitäisi kuulua sinulle ja päinvastoin. Jos he eivät jotain on mätää tilasta kykyysi romantiikkaa. Etsimään lisää itsensä toteuttamista.

10. Yritys Man

Puhuminen teidän mies ystäviä, jotka platoninen vastaavien voidaan liima joka pitää yhdessä, mutta älä mene heidän kanssaan koko ajan. Vaikka he homoja, he c ** k-esto sinua.

11. Vaihda vaatteet ja Go

Älä aina mennä ulos samoissa vaatteissa mennä töihin sisään En sano sinun pitäisi näyttää muunlaista työtä tyttö happy hour juomia, mutta täytyy tuntea seksikäs katsomaan sitä. Ja tämä on vain ei tule tapahtumaan tämän painikkeen ylös pusero ja mukavia toimisto mokkasiinit.

12. Calvin Klein ei ole ainoa One luominen Obsession

Kun tapasin hänet olet jo syödä ihmettelevät, miksi hän puhuu sinulle. Onko hän vain haluaa nopeasti ruuvi? Vai onko hän sinun mahdollinen vauvan isä? Voiko äitisi kuin hänelle? Sheesh, chill out. Ensin täytyy tutustua häneen! Katso mitä hän on valmistettu ennen kuin lähdet liioin etiketissä. Älä lakkaa olemasta hupsu rakkaudesta. Voit selvittää kaikki myöhemmin.

13. Olet Bitter Betty

Jos olet lausunut lauseita kuten "Miehet imeä," Will nämä kaverit koskaan kasvaa? "Ja" olen niin kyllästynyt miesten, "No, mantra on melko negatiivinen. Se on helppo saada uupunut, mutta kääntyy suoraan ylöspäin sovinismia ei aio purkaa Oletko yksi niistä kaverit sinua stereotypia ja vähätellä ulos turhautumista. Sinun asenne on ainoa asia ruuvaamalla sinua.

14. Älä pelkää tehdä virheitä

Pitäisikö minun todella mennä tämän miehen? Kyllä, tyttö, anna hänelle mahdollisuus! Ellei hän viruminen, obvi. Ja haluan kertoa teille kokemuksesta tiedän, dating kaveri suosikki pizza paikka tarkoittaa sinun täytyy välttää sinne jos hajottaa. Tear. Mutta se ei ole mitään syytä olla maku-testi häntä miehesi. Joskus on otettava riskejä. Pahimmassa tapauksessa: Sinun täytyy löytää uusi herkullinen siivu.

15. Ole Lady

Kyse ei ole siitä, nukut jokaisen kaveri tai ei, tämä on siitä, miten voit tehdä itse. Ei parempi testi tilanne kuin törmään ex! Kohdella heitä ja itsesi suhteen. Aina kohteliaasti sanoa hei kun näkee toisiaan julkisesti, riippumatta siitä, mitä he tekivät (paitsi se riski sinun fyysinen hyvinvointi). Varsinkin jos päivä paljon, sinun on hyvä tehdä armollinen uloskäyntien tai draama seuraa sinua kaikkialle ja pilata peli. Nyt emme voi olla, että voimme?


Teet Nämä Classic Dating Mistakes?


Joskus muuten miellyttäviä päivä voi tuntua mennä pieleen ilman näkyvää syytä. Tässä on pieni lipsahdus-ups ja virheet, jotka saattavat olla tilalla sinut takaisin dating menestys.

Katse yli oman päivämäärä olan

Onko jotain kiehtovaa käynnissä heti taakse päivä? Ehkä tarjoilija liukastui dramaattisesti banaani-iho, tai George Clooney istuu vastapäätä Cameron Diaz ja ne ovat molemmat päällä laatia hattuja. Anna sen mennä. Katse yli oman päivämäärä olkapäähän törmännyt niin alkeellinen, ja henkilö olet dating tuntevat loukkaantunut ja ajatella sinua ei kiinnosta heitä.

Puhutaan ex

Kuvitelkaa muuttaa uuteen taloon ja löytää se on edelleen täynnä edellisen oleskelleen kolmannen maan kansalaisen omaisuus - hieman pettymys ja paljon kovaa työtä edessä yrittää käsitellä kaiken vanhan matkatavarat. Tämä on samanlainen tunne henkilö saa kun dating joku on vielä huolissaan ajatuksilla heidän ex. Keskustelut exes välillä olisi pidettävä ystäväsi, dating kumppani ei todellakaan tarvitse tietää.

Dirty kynnet

Kun dating joku uusi, on tärkeää olla todella siistin. Dirty kynnet ei ole väliä niinkään ystävien kesken tai pitkäaikainen suhde, mutta ensimmäinen, jona ne ovat off-laskemisesta, koska ne merkitsevät yleensä huono hygienia ja eivät ole kovin mukava katsoa päivällisen aikana. Kuten useimmat dating vinkkejä, yhteydessä on tärkeää - jos ensimmäinen päivä sattuu olemaan iltapäivällä mansikka-picking, likainen kynnet on vähemmän kysymys!

Ei kuuntele

Seurustelu voi olla hermoja wracking, ja usein se tuntuu kaikkein tärkeintä on pitää keskustelu käynnissä ja välttää hankalat aukoista, hinnalla millä hyvänsä. Mutta yritetään keksiä jotain uutta ja loistava sanoa, kun päivämäärä on puhuminen on suuri virhe. Heidän puolellaan, toteuttamisessa henkilö, jonka vuodelta ei ole oikeastaan kuunnellut sanaakaan he sanoneet on turhauttavaa. Sen sijaan, kuuntele tarkasti, mitä päivä sanoo ja tehdä harkittuja ratkaisuja.

Joutava

Jälleen yhteinen vastaus hermostuneisuus, jatkuva joutava tai siirtämällä noin teidän paikka tekee näytätte hämmentynyt ja levoton, mikä ei ole hyvä näyttää, kun dating. Se voi olla hyödyllistä laittaa kädet sylissä tai syleillä niitä yhdessä vähentää halu viulu, jolloin teidän päivä keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten mitä sanot.

Puhutaan työstä

On aina mielenkiintoista tietää, mitä joku tekee työkseen. Kuitenkin valtaosa työpaikoista täytetään toimialakohtaiset ammattikieltä ja tietoa, joka on niin niche, että se ei merkitse mitään jonkun ulkopuolella erityisesti alan työtä. Saatat olla käytetty koko päivän kokoamiseen "WENUS" (Weekly ennakoitu käyttö Systems), mutta sinun dating kumppani luultavasti koskaan kuullut jotain tällaista, ja koko aihe katoaa niihin. Ole erittäin varovainen siitä puhun liikaa työsi, ja yrittää pitää keskustelua alueiden teillä molemmilla on kokemusta tuumaa

?? ??? 76 % ??? ????


Kieltäminen homo rabbit voidaan nostaa


Rachel Zoll, AP Uskonto Kirjoittaja

Keskeinen konservatiivinen juutalainen johtaja järjestää neuvotteluja valtakunnallinen kertoa synagogia että liike todennäköisesti perua antamansa kiellon ordaining avoimesti homo rabbit vuoden loppuun mennessä.

Hän ja kaksi uskonnollista lakia asiantuntijaa yhdistää hänet kokouksissa yrittävät auttaa seurakuntaa valmistautumaan sekaannusta ja epämukavuutta seurata.

Rabbi Jerome Epstein, varatoimitusjohtaja Yhdistyneiden synagoga konservatiivien juutalaisuus, sanoo valiokunnan tutkijoita, jotka tulkitsevat juutalainen laki liike todennäköisesti irtoaa kielto kun he äänestävät joulukuussa.

Samaan aikaan, Epstein odottaa tutkijoiden tulee hyväksyä politiikkaa, jonka tavoitteena säilyttää perinteisen seurakuntien sisällä kertaiseksi. Synagogia että usko juutalaisten laki baarit samaa sukupuolta olevien suhteita edelleen voi palkata rabbit, jotka samaa mieltä heidän kanssaan.

Äänestys valiokunnassa juutalaisen lain ja standardit testaa mitä konservatiivipuolueen johtajat kutsuvat "iso sateenvarjo" â € "avulla erilaisia käytäntöjä yhdellä kädenliikkeellä. Lisäksi signaalin laajemmalle yhteisölle, missä määrin konservatiivinen haara menee tulkitsemaan juutalaisten lakia.

"Valiokunta voi hyväksyä â €" hyväksyy, mielestäni â € "kaksi tai useampi" politiikkaa, Epstein sanoi 24 elokuu kokouksessa New Yorkissa konservatiivien juutalaisten johtajia. "Yksi, joka todella vahvistaa nykyisen sijainnin ja ainakin yksi, joka vapauttaa sen."

Vaikutus ristiriitaisia toimet että paikalliset juutalaisten vapaammin. Konservatiivien seminaareja yhdessä liikkeen arviolta 750 synagogissa ja yli 1000 Pohjois-Amerikan rabbit, saa päättää, mitä politiikkaa seurata.

"Se voisi aiheuttaa sekaannusta, se voi aiheuttaa valtavaa ahdistusta, se voi aiheuttaa valtavaa jännitettä, se voi aiheuttaa valtavaa eri mieltä", Epstein sanoi.

Äänestys tulee niin liike yrittää pitää kiinni kutistuu välimaastoon innovaation ja tiukka perinne American juutalaisuus. Konservatiivien haara seuraa juutalainen laki, ja samalla rajoittaa muutosta nykyajan olosuhteisiin.

Se on ollut vaikea tie seurata. Monet konservatiivit juutalaiset ovat liittyneet enemmän liberaali uudistus virta, joka on viime aikoina ylittänyt konservatiivinen haara suurimpana Amerikassa. Uudistuksen liike ordains homot ja myönteisemmäksi uskontojen parit.

Konservatiivisia juutalaisia haluaa tiukempaa noudattamista, Ortodoksinen sivuliike on tullut suosittu valinta. Ortodoksinen tiukasti kiinni perinteisistä tulkinnoista juutalaisen lain, jolla kielletään naisten ja homojen tulemasta rabbit.

Rabbi Joel Roth, johtava uskonnollinen tutkija ja konservatiivipuolueen jäsen lakivaliokunnan, epäili ihmiset perinteisten juutalaisten näkemykset seksuaalisuudesta säilyy, vaikka paneeli mahdollistaa synagoogissa liikkumavaraa hyväksyä tai hylätä homo suhteita. Roth sanoi hän on "demonisoitu" sanon, että hän tulkitsee uskonnollista oikeuden esto samaa sukupuolta sukupuolta.

"Tiedän laki sellaisenaan aiheuttaa kipua", hän sanoi. Mutta kipu ei voida rinnastaa moraalittomuutta. "

Rabbi Elliot Dorff, varapuheenjohtaja lakivaliokunnan ja kunnioitetaan tutkija, kannattaa ordaining homot, sanoi: "Se ei yksinkertaisesti ole luonnollinen" vaatia, että ne pysyvät selibaatissa.

"Meidän täytyy tulkita Jumalan tahto meidän aikanamme", Dorff sanoi.

Dorff ja Roth kanssa matkustavien Epstein, enemmän pysähtyy tarkoitus Atlanta, Philadelphia, Los Angeles ja Washington, DC trio myös puhui viime kuussa Torontossa.

Keskustelussa keskitytään merkitystä Mooseksen 18:22, jossa sanotaan "Älä valehtele kanssa mies on yksi kuuluu nainen," ja 20:13, jossa sanotaan tällainen teko ole rangaistava kuolemalla.

Viimeinen suuri lakivaliokunnan äänestyksessä homo suhteet tulivat vuonna 1992, jolloin paneeli päätti suurella enemmistöllä pitää kieltoa avoimesti homo rabbit.

Viimeisimmässä keskustelussa 25-jäseninen valiokunta käsittelee oikeudellisia lausuntoja kutsutaan teshuvot "puolesta ja vastaan muutoksen. Politiikka on kuusi ääntä voidaan hyväksyä. Vaikka sitä esiintyy harvoin enemmän kuin yksi mielipide voidaan hyväksyä, jolloin paikalliset johtajat päättää, mitä seurata. Tämä on tulos Epstein odottaa.

Arnold Eisen, tuleva kansleri juutalaisten teologisessa seminaarissa New Yorkissa lippulaiva koulu konservatiivinen juutalaisuus, henkilökohtaisesti kannattaa ordaining homoja. Mutta hän aikoo keskustella asiasta tiedekunnan ja opiskelijoiden ennen tunnustuksia sääntöjä muutetaan.

University of juutalaisuus Los Angeles, joka myös junat konservatiivien rabbit, sanoo vain, että se seuraa mitä politiikka valiokunta hyväksyi. Kuitenkin Dorff on koulun rehtori ja monet odottavat seminaarin, jos se sallitaan, myönnän avoimesti homo opiskelijoille.

Konfliktiin homoseksuaalisuus peilit taisteluissa yli kysymys yleisissä protestanttiset ryhmät mukaan lukien episkopaalinen kirkko ja presbyteerikirkolta (USA). Kymmenet yksittäisten kirkkojen lähtevät kristinuskon vuoksi riitoja.

Roth sanoo monet konservatiivit juutalaisten synagogissa jo tuntevat kantaa asiaan, mutta toiset olivat ristiriidassa jälkeen valiokuntaäänestyksissä.

"Komitea juutalaisten lakeja ja standardeja", hän sanoo, "keskustellaan tulevaisuuden koko liike. Vähempään."

Igazs�g-in-randi webhely elv�lasztja a t�nyeket a megj�tssza mag�t