perjantai 21. toukokuuta 2010

Teet Nämä Classic Dating Mistakes?


Joskus muuten miellyttäviä päivä voi tuntua mennä pieleen ilman näkyvää syytä. Tässä on pieni lipsahdus-ups ja virheet, jotka saattavat olla tilalla sinut takaisin dating menestys.

Katse yli oman päivämäärä olan

Onko jotain kiehtovaa käynnissä heti taakse päivä? Ehkä tarjoilija liukastui dramaattisesti banaani-iho, tai George Clooney istuu vastapäätä Cameron Diaz ja ne ovat molemmat päällä laatia hattuja. Anna sen mennä. Katse yli oman päivämäärä olkapäähän törmännyt niin alkeellinen, ja henkilö olet dating tuntevat loukkaantunut ja ajatella sinua ei kiinnosta heitä.

Puhutaan ex

Kuvitelkaa muuttaa uuteen taloon ja löytää se on edelleen täynnä edellisen oleskelleen kolmannen maan kansalaisen omaisuus - hieman pettymys ja paljon kovaa työtä edessä yrittää käsitellä kaiken vanhan matkatavarat. Tämä on samanlainen tunne henkilö saa kun dating joku on vielä huolissaan ajatuksilla heidän ex. Keskustelut exes välillä olisi pidettävä ystäväsi, dating kumppani ei todellakaan tarvitse tietää.

Dirty kynnet

Kun dating joku uusi, on tärkeää olla todella siistin. Dirty kynnet ei ole väliä niinkään ystävien kesken tai pitkäaikainen suhde, mutta ensimmäinen, jona ne ovat off-laskemisesta, koska ne merkitsevät yleensä huono hygienia ja eivät ole kovin mukava katsoa päivällisen aikana. Kuten useimmat dating vinkkejä, yhteydessä on tärkeää - jos ensimmäinen päivä sattuu olemaan iltapäivällä mansikka-picking, likainen kynnet on vähemmän kysymys!

Ei kuuntele

Seurustelu voi olla hermoja wracking, ja usein se tuntuu kaikkein tärkeintä on pitää keskustelu käynnissä ja välttää hankalat aukoista, hinnalla millä hyvänsä. Mutta yritetään keksiä jotain uutta ja loistava sanoa, kun päivämäärä on puhuminen on suuri virhe. Heidän puolellaan, toteuttamisessa henkilö, jonka vuodelta ei ole oikeastaan kuunnellut sanaakaan he sanoneet on turhauttavaa. Sen sijaan, kuuntele tarkasti, mitä päivä sanoo ja tehdä harkittuja ratkaisuja.

Joutava

Jälleen yhteinen vastaus hermostuneisuus, jatkuva joutava tai siirtämällä noin teidän paikka tekee näytätte hämmentynyt ja levoton, mikä ei ole hyvä näyttää, kun dating. Se voi olla hyödyllistä laittaa kädet sylissä tai syleillä niitä yhdessä vähentää halu viulu, jolloin teidän päivä keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten mitä sanot.

Puhutaan työstä

On aina mielenkiintoista tietää, mitä joku tekee työkseen. Kuitenkin valtaosa työpaikoista täytetään toimialakohtaiset ammattikieltä ja tietoa, joka on niin niche, että se ei merkitse mitään jonkun ulkopuolella erityisesti alan työtä. Saatat olla käytetty koko päivän kokoamiseen "WENUS" (Weekly ennakoitu käyttö Systems), mutta sinun dating kumppani luultavasti koskaan kuullut jotain tällaista, ja koko aihe katoaa niihin. Ole erittäin varovainen siitä puhun liikaa työsi, ja yrittää pitää keskustelua alueiden teillä molemmilla on kokemusta tuumaa

?? ??? 76 % ??? ????