sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Star Wars duo vähiten vakuuttava "


Star Wars pari Natalie Portman ja Hayden Christensen on äänestetty olevan vähiten uskottava näytön kemiaa elokuvien ystäville.

Pari ehkä Ben Affleck ja Jennifer Lopez suorituskykyä Gigli - joka tehtiin, kun he olivat tosielämän pari - toiselle sijalle.

Entinen duo Tom Cruise ja Nicole Kidman myös luettelo Eyes Wide Shut.

British pariksi Keira Knightley ja Orlando Bloom koettiin "liian jäykkä ylähuuli" Pirates of the Caribbean.

3000 elokuva-kävijöistä, jotka kartoitettiin Pearl ja Dean sanoi niiden kuvaruudun suhde oli noussut liian paljon vanhanaikaisia romantiikkaa ja "ei riitä himo".

Catherine Zeta Jones ja Sir Sean Connery suorituskykyä vastakkain vuonna 1999 on Entrapment purettu viidenneksi.

Oli 39-vuoden ikäero pari.

Affleck purettu sisällä top 10 toisen kerran, hänen kemiaa Kate Beckinsale Pearl Harbor ei ole vakuuttaa yleisölle.

Hugh Grant ja Andie MacDowell suhde on romanttinen komedia Neljät häät ja yhdet hautajaiset sijoittui kuudenneksi luetteloon.

Homo romantiikkaa välillä Heath Ledger ja Jake Gyllenhaal on Brokeback Mountain oli vakuuttava, vain 5% vastaajista sanoi, että se ei onnistunut voittamaan heidät.

Madonna myös esillä erittäin kyselyssä, jossa hänen dramaattinen suhde italialainen näyttelijä Adriano Giannini vuonna Swept Away ei onnistu piirtää katsojille.

Pop-tähti teki 2002 elokuvan ohjaaja aviomies Guy Ritchie, levittämisen osoittautumassa lipputulot floppi.

N�ha ez t�nyleg jobb adni ...


Kotiäiti Tuomittu paistamiseen Husband


Brasilian kotiäiti oli tuomittiin 19 vuoden vankeuteen perjantaina tappaa miehensä, pilkkominen hänen ruumiinsa pieniksi paloiksi ja paistamiseen se. Rosanita Nery dos Santos, 52, huumattiin miehensä unissaan, sitten puukotti hänet kuoliaaksi kaksi vuotta sitten Salvador noin 900 kilometriä koilliseen Sao Paulo, sanoi poliisin tiedottaja Idmar Bonfim.

Sitten hän hakata Jose Raimundo Soares dos Santos elimistössä yli 100 kappaletta, jonka hän keitetty ja paistettu ennen piileskelee muovipussien alla portaikko hänen talossaan, Bonfim sanoi. Hän sanoi poliisi löysi ruumiinosat saatuaan nimettömän puhelun.

Bonfim sanoi tappaminen oli joko osa mustan magian rituaali tai yritys vaimo kerätä henkivakuutus arvo noin 34.000 dollaria.

Viitaten todistajalausunnon naisen sukulaiset, hän sanoi hän saattaa olla myös rikoksen "kostaakseen vuosien nöyryytyksen hänen miehensä." Hän ei annettu tarkempia tietoja.

Santos kielsi tappamista miehensä mutta sanoi silputaan kehonsa Bonfim sanoi.

"Hän väittää naamioitu hyökkääjät tulivat hänen talo, tappoi miehensä ja pakottivat hänet leikkaamaan kehon ja paista koska se estäisi löyhkä hajoavaa laitoksen varoittaa naapureita", hän sanoi.

Copyright 2007 Associated Press.