lauantai 1. syyskuuta 2012

"Sugar Daddy dating" Sivusto on käynnistetty UK


Internet dating sivusto, joka yhdistää rikkaat miehet nuoria naisia ​​- ja ylpeilee kansanedustaja kuin nk. "Sugar Daddy" jäsen - on käynnistetty kuningaskunnassa.

Brandon Wade, perustaja seekingarrangment.com, sanoo Yhdysvaltain sivusto on 80000 UK jäsentä. Sivusto väittää miljoonaa jäsentä Amerikassa, jossa 10 naista - nimeltään "sokeri vauvoja" - kullekin ihmiselle. Se vastaa köyhtynyt nuorten naisten vanhempien miesten, jotka voivat "hoitaa" heitä ostamalla lahjoja.

"Neljäkymmentä prosenttia sokerin vauvat ovat opiskelijoita, jotka tarvitsevat apua niiden lukukausimaksut", herra Wade sanoi. "Seuraavaksi suurin ryhmä on yksinhuoltajaäitejä. Sivusto on heijastusta epäkohtiin aikamme ... Jos se on hyväksikäyttöä sitten hyväksikäyttö on molemminpuolista. saan kysyi paljon jos se prostituutiota. Mutta sokeri vauvoja voi sanoa ei. "

Hän sanoi suurin dating sivustot ovat pinnallisia ja hänen sivusto ei ole eroa. Hän sanoi useimmat kuningaskunnan jäsenyyden perustuu tällä hetkellä Lontoossa.

"Sokerin daddies" ovat pääasiassa pankkiirit, yrittäjät ja toimitusjohtajat niiden varhaisessa 40s joiden keskitulot £ 170000 vuodessa. He viettävät £ 2862 vuodessa "sokeri riippuvuus" ja on 13 vuotta vanhempi kuin naiset - mutta myös nuorempia perillisiä omaisuuksia ja yksi kansanedustaja, hän lisäsi.

Siobhan Freegard, perustaja netmums, pelkäsi uusi sivusto saattaa hämärtää välillä prostituution ja aito suhteita. "Ongelma sivuston kuten tämä on, että valta saldo on vinossa alusta", hän sanoi.

Agony täti Virginia Ironside löytänyt mitään "moraalisesti väärin" sivuston kanssa. "Naiset ovat paljon käytännöllisempiä seksistä, vähemmän tunteileva kuin miehet. Jos olet kova-up single mum ja siellä oli joku löysit ole liian epämukavat ja ei mene enempää kuin haluat, en näe mitään olennaista vikaa. "