tiistai 24. toukokuuta 2011

Turvallinen Dating Säännöt Miehille


Lähes kaikki mitä lukea Virtuaalitreffailun turvallisuusvinkkejä on suunnattu naisille, mutta miesten on huolissaan myös. Perverssit, seksuaalinen saalistajien ja weirdoes ovat molemmilla sukupuolilla, kaikenkokoiset ja kaikenikäiset ... samoin, valehtelijoita ja huijareita. Niin miehet täytyy pysyä varuillaan, liian.

On yleisesti tiedossa, ei helposti anna henkilökohtaisia ​​tietoja tuntemattomille. Syy olla tekemättä niin on yhtä suuri kuin määrä muukalaisia, jotka haluavat, että tiedot. Jos törmäät henkilöä annat henkilökohtaisia ​​tietoja ja pyytää muita tekemään samoin, dona € ™ t tehdä sitä. Olet dona € ™ t tiedä, mitä he haluavat käyttää sitä ... ja sinun olisi parasta uskoa he haluavat käyttää sitä jotain. Että â € œsomethingâ € ei sinun eduksesi. Miehet myös, on varauduttava niiden oikeilla nimillä, osoitteita, puhelinnumeroita ja työpaikka. Älä anna näitä tietoja kenellekään online kunnes olet varma, että he ovat keitä he sanovat.

Miehet, varoa naisia, jotka näyttävät liian taloudellisesti tarvitseville. Jos he pyytävät rahaa, joka on kymmenkunta miten naiset voivat pyytää rahaa, leikkaa suhteesta pois välittömästi. He eivät etsi rakkautta tai edes ystävyyden ... he etsivät taloudellista apua.

Jos nainen antaa sinulle yhteyttä numeroon, mutta et voi koskaan saavuttaa hänet, että numero, varokaa. Jos sinulla on aina sivulle niitä tai tekstin niitä ja ne soittaa sinulle takaisin, tämä voi olla merkki siitä, että mitä he kertovat sinulle ei ole koko totuutta.

Täytyy mennä naimisiin ja turvattomuus ovat muita merkkejä miesten pitäisi olla hyvin varovaisia. Jos nainen ajaa liian kovaa sitoutumista sinun areenalla € ™ t valmis tekemään, se voisi olla hyvä aika suunnata lähimpään exit.

Texting e Amizade