keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kipulääkkeet sidottu riski erektiohäiriön


Riippumatta syystä niiden ottamisen kipulääkkeitä luokiteltu steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) ilmeisesti lisää todennäköisyyttä, että keski-ikäisten ja ikääntyvien miesten kehittää Erektiohäiriöistä mukaan uusi raportti.

Tulehduskipulääkkeet kuuluu useita laajasti käytetty huumeiden, kuten ibuprofeeni tai naprokseeni.

Yrittäessään selvittää, onko tietyn lääkkeen aiheuttaa erektiohäiriöitä, on vaikea selvittää vaikutukset lääkkeen niistä, joilla sairaus, johon lääke otetaan, tohtori R. Shiri ja kollegat merkille lehdessä urologian.

Aiemmat raportit ovat yhdistäneet niveltulehdus on erektiohäiriö, mutta onko tulehduskipulääkkeitä, joita usein käytetään hoitoon niveltulehdus, aiheutti erektiohäiriö on epäselvä.

"Tietääksemme ei ole aikaisempia tutkimuksia esiintyvyydestä erektiohäiriöiden suhteessa NSAID käyttöä, eli tutkimuksia tulehduskipulääkkeiden käyttöön kirjataan ennen esiintymistä erektiohäiriöiden" Shiri tiimi, alkaen Tampereen yliopisto Suomessa, toteaa ulos.

Niiden tutkimukseen osallistui 1126 miestä, 50-70-vuotiaita, joilla ei ole erektiohäiriöitä vuonna 1994, kun he suorittivat kyselylomakkeen, joka sisälsi muun muassa kysymyksiä erektiota ja lääkitys käyttö. Kysely sitten aloittaa uudelleen viisi vuotta myöhemmin.

Tutkijat havaitsivat, että erektiohäiriö oli 93 tapausta 1000 henkilöä kohti vuodessa keskuudessa tulehduskipulääkkeitä käyttävillä verrattuna vain 35 tapausta keskuudessa nonusers.

Niveltulehdus oli yleisin syy tulehduskipulääkkeiden käyttö, ja miesten kanssa niveltulehdus vastaaviin korkoihin ja erektio-häiriö oli 97 ja 52 / 1000 henkilövuotta.

Jostain syystä ne on otettu, tulehduskipulääkkeitä noin kaksinkertaistuivat riski erektiohäiriön verrattuna ei-käytössä. Läsnäolo niveltulehdus ilman NSAID käyttö lisäsi riskiä erektio vaikeuksissa vain 30 prosenttia, tutkijat selittävät, ja ne näin ollen, että tulehduskipulääkkeet ovat pitkälti syyllisiä yhteys niveltulehdus ja erektiohäiriö.

LÄHDE: lehti urologian, toukokuu 2006.


Yllättävää tiedot Christian Dating


Houston, TX - (MARKKINAT WIRE) - 11 joulukuu 2006 - ChristiaNet.com (http://www.christianet.com), maailman suurin kristillinen portaali kaksitoista miljoonaa kuukausittaista sivunlatausta pyysi lukijoitaan vastaamaan Tuoreen tutkimuksen siitä suudella kun dating. Monet osanottajat olivat yksimielisiä siitä, että se on hyväksyttävissä, mutta se on kurinalainen. Christian dating olisi säänneltävä, mitä Jumalan sana sanoo käyttäytymisestä. Pari olisi keskusteltava ohjeet varhaisessa suhdetta ja sitoutumista ylitä näitä rajoja. Yksi osallistujista sanoi: "Yksi hedelmistä Pyhän Hengen itsehillintää." On tärkeää ymmärtää, että elimistö ei ole oma. Se on Jumalan temppeli ja sitä tulisi käsitellä sen mukaisesti. (Http://www.christianet.com/christiandating/)

Ei 271 vastaajasta 134 vastasi kyllä, että suudella on hyväksyttävää, kun dating. Seitsemänkymmentäyksi äänestivät, ja 66 oli epävarma. Monet vastaajat, joiden mielestä se ei ole hyväksyttävää tehdä pisteeseen, että se on houkutus, ja voi johtaa syntiin. Yksi osallistuja totesi, että "Jumalan Sana sanoo, että meidän ei pitäisi tehdä mitään määräystä lihaksi." Christian Dating käyttäytyminen olisi sisällytettävä ihmisarvoisen ja käyttäytymistä. Maailma seuraa, ja monet voisivat voitti pelkästään jumalallisia esimerkiksi elää elämää kunniaksi Häntä.

Kommentit äänestäjistä, jotka olivat epävarmoja mielestä sitoutuminen suhteeseen pitäisi auttaa määrittelemään, onko suudella on hyväksyttävää käyttäytymistä Christian dating. Kuitenkin monet osallistujat korostivat myös sitä, ettei jonka kiintymystä käsistä. Pari on rehellisiä toisilleen ja jos ne eivät ole samaa mieltä niin ne täytyy ottaa aikalisä ja rukoilla, ovatko ne oikeassa toisilleen.

Monet ihmiset meidän kulttuurissamme tänään turtuu siihen, mikä on oikein ja mikä väärin. Tämä tilanne on syntynyt, koska näyttää meidän televisiosta ja mitä näemme muut tekevät. Jumalan lapsi on perustettava toimintansa, mitä Raamattu sanoo ja ei mitä yhteiskunta sanoo. Tämä on haastava maailmassamme, mutta Pyhä Henki antaa meille voimaa ei anna periksi houkutukselle jos olemme vilpittömiä noin tekee, mikä on oikein. Yksi vastaaja kiteytti tämän hyvin kauniisti sanoen: "Kuuliaisuus ja noudattaminen Jumalan Sana merkitsee kaikkea."

Holding Hands Holding Hearts: palauttaminen raamatulliseen käsitykseen Christian Dating

Tiede Ostoskori

Find Out Who You Are Dating With DateCheck