keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Essential Speed ​​Dating Tips


Unohda kaikki mitä luulet tietäväsi dating kun se tulee Speed ​​Dating. Sinulla on erittäin lyhyt aika tehdä hyvän ensivaikutelman ja flirttailla asianmukaisesti, jos saatat olla kiinnostunut. Pidä tasainen katsekontakti sekä ylläpitää luottamusta ja luoda nopeita rapport. Voit koskettaa heidän käsi tai käsi kevyesti, ei-vihjailevalla tuntea kytketty. Käytä nimensä monta kertaa, tämä luo lisää valppautta keskusteluun. Luonnollisesti oltava tietoisia ei raakana tai seksuaalista. Tavoitteena tässä on yksinkertaisesti luoda perus ystävällinen aura väliin nopeuden dater tapaat.

Yksi hyvä idea, valmisteltaessa nopeus dating tapauksessa on tehdä lista kysymyksiä semmoista olet kiinnostunut tietämään ja pitämällä se käsillä. Näin voit oppia paljon henkilön nopeasti ja pitääkseni keskustelua vähiten taukoja. Tämä on nopeus dating joten nopeus on tärkeää. On hyvä olla ainakin yksi tai kaksi kysymystä, joka huvittaa tai yllättää nopeus päivämäärä, jotain kukaan muu ei todennäköisesti kysyä. Tämä asettaa teitä lukuun ottamatta muut sinut erottuu paremmin.

Essentials dating koskee myös Speed ​​Dating. Pukeutua hyvin, mutta ei liian hienosti pukeutunut. Älä pese itseäsi Kölnissä tai hajuvettä DAP voi olla enemmän kuin tarpeeksi. Pidä kynnet puhtaat ja hengitys minttu.

Koska sinulla on vain hyvin lyhyt aika saalis huomiota vastakkaista sukupuolta olet erottua joukosta ympärilläsi. Muista stand tall kanssa selkä suorana. Ajattele hyviä positiivisia ajatuksia pitää energian tasoilla ja ylläpitää säännöllistä hymy. Etenemällä kohti huoneen keskellä kävely alas keskelle polkua voit luoda tunne on osoitteessa "center" sosiaalisen ympäristön.

Väri vaatteet on toinen tekijä, sinun on otettava huomioon. Väri vaatteita voi tehdä sinusta näyttää lähestyttäviä, seksikäs tai edes syrjässä. Kun vähän aikaa teillä on speed dating sinun täytyy tehdä miellyttävän ensivaikutelman.

Tutkimukset värin konsultit ovat osoittaneet, että naiset tykkäävät väri sininen miehistä ne saattaisivat olla kiinnostuneita in Blue luo tunteen uskollisuus, vahvuus, luotettavuus sekä tunteen rauhan ja rauhallinen. Pidä väri koordinointi asianmukaisen loppuun vaikutus.

Naiset voivat käyttää vaaleanpunainen tai persikka väri tehdä hänen ihonsa näytä hehkua vaikka mitä hänen ihon sävy saattaa olla. Nämä värit myös auttavat luomaan aura pehmeyden ja heikkouden macho taansa mies viehättää. Voit luoda sädekehä voimaa ja halua mies tuntea se sitten kuluvat syvän punainen väri kuten luumu-tai viininpunainen. Varokaa keltainen ja vihreä, ne voivat usein olla hylkivä vaikutus.

Yksi väri teidän pitäisi olla tietoinen on punainen. Se voi olla voimakkaasti aistillinen väri, joka houkuttelee kaksi miestä, kun nainen pukeutuu sen. Red houkuttelee lähinnä niille miehille, jotka etsivät vahvoja naisia ​​tai jotka haluavat vain seksiä. Joudut tekemään paljon kitkemisen Jos pidät punaista mutta suhteet voivat olla intohimoinen.

Käytä taukoaika ja jälkeen Speed ​​Dating istunnonpituuden viisaasti samoin. Voit mennä ja jutella mielenkiintoisia ihmisiä sekä tutustua heihin paremmin tai parantaa vaikutelman, jos nopeus päivämäärä ei ollut yhtä suotuisa sinua kuin olisit halunnut. Vain rentoutua ja seurustella.

Yksi asia pitää mielessä on, että tämä ei ole paikka olla kiistanalainen. Vaikka vastaantulija samaa mieltä teidän näkökulmasta, saatat silti tuntua hieman liiaksi ideoita ja voisi irtoavat yli itsepäinen ja jopa itsekeskeisen. Pitää keskustelun valoa ja helposti menee.

Se menee lähes selvää, että sinun täytyy kertoa totuus. Maailma voi olla hyvin pieni paikka niin mitä sanot voi kiertää. Jäädä kiinni valhe voi olla hyvin kiusallinen ja aiheuttaa huonon ensivaikutelman monille saatat tavata.

Muista täyttää kortit saat lopussa nopeus päivämäärä. Se olisi typerää missaa kokouksessa joku uusi ja kiinnostava, koska surkea paperityötä.

Muista olet kokouksessa muukalaisia. Aina turvassa. Ole varovainen saamassa kotiosoitteesi ja varmista ystävät tietävät missä olet. Älä vainoharhainen vain tietää, että sinun täytyy saada tietää henkilön hieman ennen liian selälleen ja luottamukseen.

Ennen kaikkea älä pety, jos sinulla ei ole nippu päivämäärät rivissä. Speed ​​dating voi olla nopea tapa tavata ihmisiä, vaan siksi, että nopeus saatat tarvita jonkin verran kokemusta on onnistunut siinä. Ota aikaa sen kanssa ja muistaa lähestyä sitä seikkailumieltä, olihan se voisi olla aika tapaat "yksi" tai alku ihana romanssi. Se voisi olla huono ottelu, joka voi tulla osa kokemuksistanne tietää mitä haluat.


tiistai 28. kesäkuuta 2011

Neitsyet Hanki ilmaiset liput New York Pelaa


NEW YORK - Miten voit todistaa olet neitsyt kaupungissa, joka innoitti "Sex and the City"?

Tuottajia off-Broadway show antavat vapaalippuja kaikille, jotka voivat osoittaa hänen siveyden.

Tämä herättää kysymyksen: Just miten voidaan todistaa sellaista?

Ken Davenport, joka loi show "My First Time", ajattelee hän on vastaus. Hän on palkannut hypnotist seuloa ihmisiä seisoo jonossa vapaalippuja ulkopuolella Manhattanilla teatteri.

90 minuutin komedia, joka avaa torstai-iltana, perustuu vuosikymmenen ikäisen Web-sivusto, joka kutsuu ihmisiä anonyymisti jakaa tarinoita menettää neitsyytensä.

Copyright 2007 by Associated Press.


Se on loppuun esinahan kuin me sen tunnemme


Toinen C - ympärileikkaus - näyttää lisätään â € œAbstain, ole uskollinen ja Condomiseâ € hivin ehkäisyyn kampanjoiden jälkeen ratkaisevia todisteita esiin tällä viikolla, että poistamalla manaa € ™ s esinahka voi puolittaa hänen mahdollisuuksiaan kiinni HIV.

Kahdessa kliinisessä tutkimuksessa, Ugandassa ja Keniassa, ovat vahvistaneet aiemmat Etelä-Afrikkalainen tutkimusta suojaava voima ympärileikkaus.

Uutiset on ylistetty yhdeksi merkittävimmistä läpimurtoja HIV vuosia, joiden mahdollisuudet estää miljoonia uusia tartuntoja.

Ympärileikkaus kuin ennaltaehkäisy toimenpide ei ole osa Etelä-Afrikkalainen governmentâ € ™ s esitys strategiasuunnitelma hiv / aids, vaikka Aids Asiantuntijat odottavat tämän nyt muuttua nopeasti.

Tie on avoinna hallitukset ja vetäjiä roll out massan ympärileikkaus kampanjat ja useat suurimmista avustusjärjestöjä sanotaan olevan katsot tarjoamalla rahoitusta.

Ei Afrikkalainen maa ole vielä hyväksyneet massa ympärileikkaus kuin politiikka, vaikka useat maat ovat keskustelleet toimenpide. Ja jotkut, kuten Kenia, ovat luoneet tehtävänä joukkueet puuttua täytäntöönpanoon.

Swazimaa on € œcircumcision Sundaysâ € kannustaa miehiä käymään toimintaa.

Kenian ja Ugandan kliinisissä tutkimuksissa, keskeytettiin tutkimusten alussa, kun alustava tutkimus havaitsi, että ympärileikkaus oli niin turvallinen ja tehokas, että se olisi epäeettistä olla tarjoamatta operaation ympärileikkaamaton kontrolliryhmään.

Vuonna 2005 vastaava tutkimus Etelä Africaâ € ™ s Orange Farm oli myös pysähtyi eettisin perustein todettuaan vähintään kahden kolmasosan vähennys uusien hiv-tartuntojen joukossa ympärileikattu miehillä. Tutkimus onko ympärileikkaus suojaa myös naisten seksuaalinen kumppaneita HIV-infektio on käynnissä, vaikka on epäsuora näyttöä siitä se.

Mies ympärileikkaus kuin kansanterveyteen toimenpide on kiistanalainen, ja jotkut väittäen, että se on silpomista. On myös huoli siitä, että ympärileikattu miehet voivat käytännössä riskialttiimpia sukupuoli pois yli-luottamusta, ja että ympärileikkaus voidaan kulttuurisesti sopimatonta.

Kuitenkin tutkimukset Afrikassa osoittavat useimmat miehet olisivat operaation suojaa HIV, vaikka ympärileikkaus ei kuulu heidän kulttuuriinsa.

Anthony Fauci, johtaja National Institute of Allergiset ja tartuntataudit, joka valvoi uusinta tutkimustietoa, sanoi ei näyttänyt olevan merkittävää nousua riskialtista sukupuolen keskuudessa ympärileikattu miehillä, vaikka tämä olisi edelleen seurattava. Koska ympärileikkaus annetaan vain osittainen suoja, miehet ja heidän kumppaninsa ovat edelleen kehotetaan käytännössä turvallisempaa seksiä, erityisesti kondomin käyttö.

â € œThis Tieto aikoo laittaa jotkut ihmiset paikan päällä, â € sanoi Harvardin tutkija Daniel Halperin, joka on kannattanut laajentaa ympärileikkaus useita vuosia. â € œThe vastaus kansainvälisten järjestöjen ja avunantajien on ratkaisevan tärkeää. Monet ihmiset olivat periaatteessa sivuun Orange Farm tiedot ja sanoi Katsotaan mitä Ugandassa ja Keniassa osoittavat. Ita € ™ s nyt osoitettu olevan vähintään 50%: sta 60% tehokas. Ottaen huomioon, kuinka monta ihmistä kuolee tähän tautiin, joka on melko voimakas tuloksen. Ympärileikkaus palveluja olisi saatavilla, turvallinen ja edullinen.

â € œThe ihanteellinen skenaario nyt olisi nousu miesten ympärileikkaus ja lasku samanaikaisesti seksikumppaneita, luultavasti kaksi vahvinta asiat vaikuttavat hiv yhdessä johdonmukainen kondomin use.â €

Kenian tutkimuksessa, joihin osallistui 2 784 miestä, ympärileikkaus vähentää participantsâ € ™ riski saada HIV 53%. Vuonna Ugandan tutkimuksessa oli 48% pienempi joukossa 4 996 osallistujaa.

Suojaava vaikutus on seurausta poistaminen limakalvon vuori on esinahka, joka on paljon alttiimpia HIV-tartunnalle kuin emättimen limakalvojen. Ympärileikkaamaton penis tarjoaa myös viihtyisän ympäristön muilta sukupuolitaudeilta, puolestaan ​​tarjoaa portaali kehoon HIV.

Haasteena on nyt voidaan levittää uutisia miehiä ja heidän kumppaneilleen, ja toteuttamaan turvallisia massa ympärileikkaus kampanjoita. Yksi vaara on, että miehet voivat käyttää sääntelemättömän ja riskialtista ympärileikkaus tarjoajat, kuten â € œinitiationâ € kouluissa.

Etelä-Afrikassa, yleisin tapa on käyttää pinsettejä ja saksia siivu pois ei-toivotut pala ihoa. Haava on cauterised ja ommeltu liukeneva kierre, ja paranemista kestää enimmillään kuusi viikkoa.

Menettely tehdään usein paikallispuudutuksessa ruiskutetaan peniksen juureen.

Mutta on kasvava tutkimusta muilla tekniikoilla, kuten â € œbloodlessâ € menettelyt jossa esinahka pidetään tiukasti puristin useita päiviä, kunnes veri-ruokittu iho kuolee ja putoaa pois. Vastentahtoinen erektio voi kuitenkin häiritä menettelyä, kun taas erilaisia ​​clamp on mitoitettu sopivaksi kunkin yksittäisen ihmisen.

Muita vaihtoehtoja tutkitaan ovat kirurginen liima sijasta ompelemalla, koska se on nopea ja mahdollisesti vähemmän alttiita tartunnalle. Kuitenkin erittäin liima liima saattaa johtaa vakavaan - ja mahdollisesti pysyvä - ongelmia jos käytetään vahingossa väärään alueille.

Ympärileikkaus: maailmanhistoriassa kaikkein ristiriitaisin Surgery

Vestido para datar o sucesso


sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Oletko sabotointi Your Online Dating menestys


Jos, kuten tuhannet ennen sinua ovat uskaltautuneet kyberavaruudessa löytää ihanteellinen kumppani ja et ole ollut kovin onnistunut edes saamaan päivämäärä, saati löytää sielunkumppanin, niin se on korkea aika arvioida online dating lähestymistapa. Online dating on vain toinen muoto kommunikoida, eivätkä kaikki ole hyvä kommunikaattori. Mitä ilmeinen jossain, voi tulla täytenä yllätyksenä muille. Katsotaanpa katsomaan 10 vinkkiä lisätä onnistumisaste. Yksi eduista online dating voi samanaikaisesti olla yhteensä haittaa. On kirjaimellisesti tuhansia profiileja Web mahdollisia ehdokkaita, joista valita. Se on hienoa! Vai onko? Laita itsesi kengät Searcher - Mitä sinä tekisit jos joutuisi niin paljon valintoja? Aivan oikein, haluat tarkentaa hakua, ei sinua? Ensimmäinen asia, mitä pitäisi tehdä, on jättää kaikki profiilit, jotka eivät sisällä valokuvaa.
Vihje # 1: Aina lähetä valokuva! Tee se uudemmalla, jossa vähintään 3 / 4 naamasi näkyy selvästi. Älä käytä teistä ottanut Halloween, teidän puku valinta, tai yllään hattu tai lippis kaikenlaista. Kiva, salaa valokuvan johon olet hymyillen luonnollisesti toimii parhaiten.
Vihje # 2: Ellet halua houkutella väärä kaveri tai tyttö, vääristä syistä, valitse sopiva käyttäjätunnus. Pidä se neutraali, hauska on kunnossa, mutta pysy kaukana halpaa ja suggestiivinen. lue lisää