keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Essential Speed ​​Dating Tips


Unohda kaikki mitä luulet tietäväsi dating kun se tulee Speed ​​Dating. Sinulla on erittäin lyhyt aika tehdä hyvän ensivaikutelman ja flirttailla asianmukaisesti, jos saatat olla kiinnostunut. Pidä tasainen katsekontakti sekä ylläpitää luottamusta ja luoda nopeita rapport. Voit koskettaa heidän käsi tai käsi kevyesti, ei-vihjailevalla tuntea kytketty. Käytä nimensä monta kertaa, tämä luo lisää valppautta keskusteluun. Luonnollisesti oltava tietoisia ei raakana tai seksuaalista. Tavoitteena tässä on yksinkertaisesti luoda perus ystävällinen aura väliin nopeuden dater tapaat.

Yksi hyvä idea, valmisteltaessa nopeus dating tapauksessa on tehdä lista kysymyksiä semmoista olet kiinnostunut tietämään ja pitämällä se käsillä. Näin voit oppia paljon henkilön nopeasti ja pitääkseni keskustelua vähiten taukoja. Tämä on nopeus dating joten nopeus on tärkeää. On hyvä olla ainakin yksi tai kaksi kysymystä, joka huvittaa tai yllättää nopeus päivämäärä, jotain kukaan muu ei todennäköisesti kysyä. Tämä asettaa teitä lukuun ottamatta muut sinut erottuu paremmin.

Essentials dating koskee myös Speed ​​Dating. Pukeutua hyvin, mutta ei liian hienosti pukeutunut. Älä pese itseäsi Kölnissä tai hajuvettä DAP voi olla enemmän kuin tarpeeksi. Pidä kynnet puhtaat ja hengitys minttu.

Koska sinulla on vain hyvin lyhyt aika saalis huomiota vastakkaista sukupuolta olet erottua joukosta ympärilläsi. Muista stand tall kanssa selkä suorana. Ajattele hyviä positiivisia ajatuksia pitää energian tasoilla ja ylläpitää säännöllistä hymy. Etenemällä kohti huoneen keskellä kävely alas keskelle polkua voit luoda tunne on osoitteessa "center" sosiaalisen ympäristön.

Väri vaatteet on toinen tekijä, sinun on otettava huomioon. Väri vaatteita voi tehdä sinusta näyttää lähestyttäviä, seksikäs tai edes syrjässä. Kun vähän aikaa teillä on speed dating sinun täytyy tehdä miellyttävän ensivaikutelman.

Tutkimukset värin konsultit ovat osoittaneet, että naiset tykkäävät väri sininen miehistä ne saattaisivat olla kiinnostuneita in Blue luo tunteen uskollisuus, vahvuus, luotettavuus sekä tunteen rauhan ja rauhallinen. Pidä väri koordinointi asianmukaisen loppuun vaikutus.

Naiset voivat käyttää vaaleanpunainen tai persikka väri tehdä hänen ihonsa näytä hehkua vaikka mitä hänen ihon sävy saattaa olla. Nämä värit myös auttavat luomaan aura pehmeyden ja heikkouden macho taansa mies viehättää. Voit luoda sädekehä voimaa ja halua mies tuntea se sitten kuluvat syvän punainen väri kuten luumu-tai viininpunainen. Varokaa keltainen ja vihreä, ne voivat usein olla hylkivä vaikutus.

Yksi väri teidän pitäisi olla tietoinen on punainen. Se voi olla voimakkaasti aistillinen väri, joka houkuttelee kaksi miestä, kun nainen pukeutuu sen. Red houkuttelee lähinnä niille miehille, jotka etsivät vahvoja naisia ​​tai jotka haluavat vain seksiä. Joudut tekemään paljon kitkemisen Jos pidät punaista mutta suhteet voivat olla intohimoinen.

Käytä taukoaika ja jälkeen Speed ​​Dating istunnonpituuden viisaasti samoin. Voit mennä ja jutella mielenkiintoisia ihmisiä sekä tutustua heihin paremmin tai parantaa vaikutelman, jos nopeus päivämäärä ei ollut yhtä suotuisa sinua kuin olisit halunnut. Vain rentoutua ja seurustella.

Yksi asia pitää mielessä on, että tämä ei ole paikka olla kiistanalainen. Vaikka vastaantulija samaa mieltä teidän näkökulmasta, saatat silti tuntua hieman liiaksi ideoita ja voisi irtoavat yli itsepäinen ja jopa itsekeskeisen. Pitää keskustelun valoa ja helposti menee.

Se menee lähes selvää, että sinun täytyy kertoa totuus. Maailma voi olla hyvin pieni paikka niin mitä sanot voi kiertää. Jäädä kiinni valhe voi olla hyvin kiusallinen ja aiheuttaa huonon ensivaikutelman monille saatat tavata.

Muista täyttää kortit saat lopussa nopeus päivämäärä. Se olisi typerää missaa kokouksessa joku uusi ja kiinnostava, koska surkea paperityötä.

Muista olet kokouksessa muukalaisia. Aina turvassa. Ole varovainen saamassa kotiosoitteesi ja varmista ystävät tietävät missä olet. Älä vainoharhainen vain tietää, että sinun täytyy saada tietää henkilön hieman ennen liian selälleen ja luottamukseen.

Ennen kaikkea älä pety, jos sinulla ei ole nippu päivämäärät rivissä. Speed ​​dating voi olla nopea tapa tavata ihmisiä, vaan siksi, että nopeus saatat tarvita jonkin verran kokemusta on onnistunut siinä. Ota aikaa sen kanssa ja muistaa lähestyä sitä seikkailumieltä, olihan se voisi olla aika tapaat "yksi" tai alku ihana romanssi. Se voisi olla huono ottelu, joka voi tulla osa kokemuksistanne tietää mitä haluat.