sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Oletko sabotointi Your Online Dating menestys


Jos, kuten tuhannet ennen sinua ovat uskaltautuneet kyberavaruudessa löytää ihanteellinen kumppani ja et ole ollut kovin onnistunut edes saamaan päivämäärä, saati löytää sielunkumppanin, niin se on korkea aika arvioida online dating lähestymistapa. Online dating on vain toinen muoto kommunikoida, eivätkä kaikki ole hyvä kommunikaattori. Mitä ilmeinen jossain, voi tulla täytenä yllätyksenä muille. Katsotaanpa katsomaan 10 vinkkiä lisätä onnistumisaste. Yksi eduista online dating voi samanaikaisesti olla yhteensä haittaa. On kirjaimellisesti tuhansia profiileja Web mahdollisia ehdokkaita, joista valita. Se on hienoa! Vai onko? Laita itsesi kengät Searcher - Mitä sinä tekisit jos joutuisi niin paljon valintoja? Aivan oikein, haluat tarkentaa hakua, ei sinua? Ensimmäinen asia, mitä pitäisi tehdä, on jättää kaikki profiilit, jotka eivät sisällä valokuvaa.
Vihje # 1: Aina lähetä valokuva! Tee se uudemmalla, jossa vähintään 3 / 4 naamasi näkyy selvästi. Älä käytä teistä ottanut Halloween, teidän puku valinta, tai yllään hattu tai lippis kaikenlaista. Kiva, salaa valokuvan johon olet hymyillen luonnollisesti toimii parhaiten.
Vihje # 2: Ellet halua houkutella väärä kaveri tai tyttö, vääristä syistä, valitse sopiva käyttäjätunnus. Pidä se neutraali, hauska on kunnossa, mutta pysy kaukana halpaa ja suggestiivinen. lue lisää