lauantai 14. huhtikuuta 2012

Miksi Kevins Älkää tyttöystävänsä


Löytää rakkautta verkosta voi olla vaikeaa - varsinkin jos olet nimeltään Kevin.

Tutkijat sanovat, että ihmiset käyttävät dating sivustot ovat todennäköisesti jatkaa suhde jonkun nimeltä Mandy, Justin, Chantal tai Kevin, koska nimet ovat kaikki liittyy häirikkömielenosoittajia.

Alexanders, Charlotte ja Jacobs pärjäävät paljon paremmin, he sanoivat.

Psykologit Humboldt-yliopistossa Berliinissä saavutti päätelmien jälkeen testata kuinka usein 47000 dating sivuston jäsenten avaisi viestejä Englanti kuulostavia kosijaa.

Heidät lähetettiin ilman kuvia - vain nimet, iät ja postinumeroita.

Ne ihmisten kanssa "vähemmän houkutteleviksi" etunimiä saaneet huomattavasti vaivattomammin.

'Viestit lähetetään Alexander napsauttaneet 102 prosenttia useammin kuin niillä, Kevin ", sanoi tutkimuksen johtaja Jochen Gebauer.

"Yhden ihmiset näyttävät mieluummin jäädä yksin kuin tavata joku kutsui Kevin ja Chantal."

Huonoin nimet linjoilla: Kevin, Justin, Marvin, Dennis, Mandy, Celina, Chantal, Jacqueline, Mark.

Paras nimet linjoilla: Jacob, Alexander, Charlotte, Emma, ​​Hannah, Max, Marie, Peter.

Lisäksi kaksi tutkimusta, noin 4000 ja 6000 ihmistä tarjotaan suurempi valikoima nimiä tuottivat samankaltaisia ​​tuloksia.

Tutkijoiden mielestä se oli "todennäköistä", että tietyt henkilöt, jotka kuljettavat negatiivisia mielleyhtymiä kärsisi enemmän vastoinkäymisiä elämässä kuin positiivisesti katsoa nimiä, jotka vaikuttavat heidän luottamus ja itsetunto osaksi bargain.

Kaksi vuotta sitten tutkijat University of Oldenburg toteutettiin tutkimus osoittaa, että opettajat osoittivat ennakkoluuloja lapsiin "alemman luokan nimiä, kuten Kevin ja Mandy.