keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kysyä oikeat kysymykset ensimmäisen


OK. Sinulla on liittynyt pari dating palvelujen ja kirjallinen tappaja profiili. Youâ € ™ ladannut hyvän kuvan ja nyt aiot keskustella yhteystiedot. Mitä nyt? Miten aloittaa erottaa ne, jotka ovat todellista potentiaalia ja jotka dona € ™ t olla mahdollisesti ollenkaan? Sinun täytyy selvittää jotain, kuka tämä outo nainen todella on ja ei, kuka hän haluaa sinun uskovan hän on. Olisi mukavaa, jos naiset käyttivät merkintöjä, kuten â € œGold Diggerâ € tai â € œDaddyâ € ™ s girlâ € â € |. Mutta ne dona € ™ t joten ita € ™ s asti voit selvittää näitä asioita ja te canâ € ™ t vain kysyä suoraan kysymyksiä. Sinun täytyy tietää, mitä virheitä voi välttää ja miten vaikutuksen tämä nainen, jos päätät tehdä.

Kun olet ohi alkuperäisen small talk, kysyä häneltä, â € œWhat ovat suurimmat virheet pojat tekevät kun dating online? Â € Kuuntele tarkasti hänen vastauksiaan. Shea € ™ s kerron teille paljon itsestään ja hänen näkemyksensä miehiin yleensä.

Seuraavaksi sinun pitäisi kysyä häneltä, â € œWhat luuletko tosiaan noin online dating? Â € Nyt hän kertoo, jos hänellä on ollut huonoja kokemuksia dating o linjaa ja auttaa välttämään samoja asioita väärin.

Nyt kaikki tärkeät oneâ € | .. â € Mikä aiheutti hajottaa teidän viimeinen suhde? Â € Jos hän laittaa kaikki syyttää kaveri, sinun pitäisi luultavasti siirtyä seuraavaan etsintään. Jos hän ottaa kaikki syyllisiä itse, sinun pitäisi luultavasti tehdä samoin. Jos hän sanoo hajoamiseen oli yhteisellä tai että suhde vain wasnâ € ™ t oikeutta kummallekaan, youâ € ™ ve kuulla oikea vastaus. Edetä, mutta aina varoen.

Kysymällä oikeat kysymykset antaa sinulle tietoa ja tehdä sinulle enemmän itseluottamusta, kun tapaat naisen ensimmäistä kertaa.