lauantai 2. lokakuuta 2010

Internet Dating yhä hyvä vaihtoehto monille


By Maud Purcell

Oletko vielä "kaapissa" siitä, että olet Internet dater?

Jos näin on, se on nyt turvallista tulla ulos, Internet dating on tullut valtavirtaa. Ylivoimainen määrä yhden eronneiden ja leskien ihmiset ovat verkossa etsii neiti tai herra Oikea.

Marty tuli leskeksi noin 10 vuotta sitten. Hän pyysi apuani, koska vaikka hän oli murheissaan menetyksen vaimonsa, hän ei tiedä, miten edetä kokouksessa joku uusi.

Kuten monet ihmiset, joiden kanssa olen työskennellyt, Marty pelkäsi, että hän ei ole tietokoneen taju estäisi häntä pysty selata dating verkkosivuilla. Hän oli myös huolissaan siitä, millainen nainen hän oli kohtaavat tällaisen sivuston.

Nämä ja muut pelot usein pitää yhtenä ihmisiä satsauksen tuntemattomille vesille Internet dating.

Mitä Marty ja monet muut selvittää kuitenkin, että ei vain voi ne neuvottelevat näitä sivustoja, mutta on olemassa joitakin todellisia hyötyjä näin.

Internet dating

Tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita väestötiedot etsit on kumppani, joka säästää aikaa ja energiaa.

Voit muodostaa yhtäläisyydet ja mahdollinen päivä ennen kuin koskaan saada yhdessä heidän kanssaan. Tämä asettaa teille molemmille enemmän kotonaan, kun vihdoinkin tavata.

Auttaa välttämään "törkyä" tekijä, joka voi seurata jonkun, ensimmäistä kertaa baarissa. Sen sijaan, että päätöksiä kyseisen henkilön himmeästi valaistussa huoneessa arvostelukyvyn mukana pari juomia, sinulla on aikaa ja malttia arvioida henkilön selvemmin ja puolueettomasti.

On vähemmän todennäköistä, että sinun on yllättynyt ihmiset tapaat mennessä tapaat heidät.

Oikeastaan ei vastaa sinulle (joissakin sivustoissa) kyselyillä ja testejä hallinnoida.

Ollakseen oikeudenmukainen ja tasapuolinen, mutta tässä on joitakin puutteita luonnostaan internet dating ilmiö:

Voit sääntö potentiaalisen kumppanin ulos perustuu kuvan, ja näin menetämme tilaisuuden tutustua loistava henkilö.

Joku voi olla huono kirjallinen kommunikaattori, mutta loistava kaikilla muilla tavoilla, ja et koskaan selville.

Online dating voi vaatia käyttämään uutta tekniikkaa, joka voi aluksi tuntua hieman pelottavalta.

Internet dating vinkkejä

Ole itse. Kuva ei näytä läheskään tänään tulee vain kostautua, kun sinua saavuttamaan päivä henkilökohtaisesti. Joten ehkä myös saada todellinen sinä - syylät ja kaikki - siellä alusta alkaen.

Älä pelkää näyttää moniulotteisuuden. Se, että pidät vanhan uusintoja "The Brady Bunch" ja uskaltaa paljastaa tämän tosiasian verkossa voi olla juuri se asia, että saaliit potentiaalisen kumppanin huomiota.

Jos sinulla on vaikeuksia kirjoittaa oman profiilin, miksi ei saada ystäväsi tai rakastettusi tehdä sen sinulle? Ainakin, anna tärkeitä ihmisiä elämässäsi tarkistaa sen nähdä, jos olet kattaa tärkeimmät osa sinua.

Internet dating ei sovi kaikille. Mutta älä anna selvää uutuus tämän lähestymistavan saada omalla tavalla. Internet dating todella uudelleen käyttöön vanhentunut taiteen kirjeenkirjoituskampanja, ja näin pitää suhdetta vauhti hitaampi - vanhanaikaisesti.

Online Dating t�o honesto como Vida Real


torstai 30. syyskuuta 2010

Tuomari tilaukset Mies jättäneen Girlfriend kolme vuotta


Tuomari on todennut, että 24-vuotias kanadalainen mies ei saa olla tyttöystävä seuraavien kolmen vuoden aikana.

Tuomio tuli sen jälkeen Steven Cranley tunnusti syyllisyytensä tiistaina useita syytöksiä hyökkäys entinen tyttöystävä.

Cranley, joka on diagnosoitu riippuvainen persoonallisuushäiriö, hyökkäsi hänen tyttöystävänsä väitteen jälkeen hajoamiseen.

Hän yritti estää häntä soittamalla poliisin leikkaamalla hänen puhelinjohto ja löi ja potki häntä. Lopuksi hän puukotti itseään teurastajan veitsellä, kun poliisi on tullut, lävistävillä hänen aorta.

Lääkärit sanovat Cranley on vaikeuksia selviytyä hylkäämisen ja juoksee suuren riskin uudelleen loukata, jos hän on osallisena toisessa intiimissä suhteessa.

Oikeus Rhys Morgan sanoi Cranley "ei voi olla romanttinen suhde intiimi luonnon naispuolinen henkilö.

"Tämä on ainoa tapa näen väestön suojelemiseksi on voimassa, kunnes saat neuvontaa tarvitaan."

Cranley oli jo palvellut 146 päivää edeltävässä polku huoltajuutta, joka Morgan sanoi riitti vankilaan tässä asiassa.

Hänen asianajajansa sanoo, ei tyttöystävä tilaus on ensimmäinen laatuaan, että hän on kohdannut.


maanantai 27. syyskuuta 2010

Speed Dating-ja sukupuolierot


Naiset ovat paljon choosier kuin miehet, kun se tulee romanssi. Tämä on hyvin tiedossa, mutta syy tähän Ero on epäselvä. Evolutionary psykologien mielestä se johtuu takaisin esihistoriasta "Dating" oli paljon riskialttiimpia naisille. Miehet jotka teki harkitsematon valinta antiikin versio sinkkupaikka yksinkertaisesti ollut yksi kurja yö. Naiset, jotka valitsivat varomattomasti päätyä edessään vuoden äitiydestä ilman kriittistä apua että vakaa kumppani olisi ollut.

Tämä on vähemmän totta tänään, mutta naiset ovat paljon valikoivampia. Onko tämä ero jäänne aikaiseen syntyperä? Tai se voisi olla täysin liity lisääntymis riskiä, tulos jotain modernia ja maallisen? Pari Northwestern Universityn psykologit, Eli J. Finkel ja Paul W. Eastwick päätti tutkia tämän kysymyksen epätavallinen laboratoriossa: tosielämän nopeus-dating tapahtuma.

Ihmiset Motion

Saat maallikoita, Speed Dating on yhä suositumpi tapa miesten ja naisten tavata ja löytää mahdollisia yhteistyökumppaneita. Osallistujat osallistuvat sponsoroi tapahtumaa ja mennä useita hyvin lyhyt "päivämäärät" noin neljä minuuttia. Tyypillisesti naiset istuvat hajallaan ympäri huoneen, ja miehet tekevät kierroksilla. Jälkeenpäin sekä miehet että naiset ilmoittavat sponsori, jos he olisivat kiinnostuneita näkemään mitään muuta uudelleen. Jos kaksi "yeses 'täsmää, he saavat puhelinnumeroita ja that's it. He itse.

Miehet sanovat "kyllä" paljon enemmän kuin naisia. Tämä on odotettu, mutta Finkel ja Eastwick oli romaani teoria siitä, miksi. Ehkä se voisi johtua yksinkertaisesti yleissopimuksen miehiä seisoo ja lähestyy ja naiset istuu passiivisesti. Siellä on ollut paljon viime aikoina töitä keskinäisestä vaikutuksesta kehon ja mielen miten ilmentävät ajatuksia ja tunteita. Esimerkiksi kehon liikkeet voi alitajuisesti vaikuttaa ihmisten asenteisiin toinen rotu. Vuonna 2007 tutkimuksessa Yorkin yliopistossa Kanadassa psykologit totesi muun kuin mustan osallistujia, jotka oli koulutettu vetämään ohjainta kohti, kun he näkivät kuvan musta henkilö olisi myöhemmin vähemmän implisiittisiä (alitajunta) harhojen vastaan mustat kuin ihmiset, jotka oli koulutettu työntää ohjaimella pois tai vasemmalle tai oikealle. Vetämällä ohjainta oli samanlainen vuonna psykologisessa mielessä, että lähes yksilöiden kuvia ja kun ihmiset lähestyvät joku, heidän tuntemuksiaan siitä, että henkilö on yleensä lämmin.

Finkel ja Eastwick arveltu, että nopeus dating, fyysisesti lähestyy joku ehkä riitä tekemään mahdolliset päivämäärä houkuttelevammaksi romanttisesti ja näin, koska miehet yleensä lähestymistapa naisten tällaisiin tapahtumiin, jotta miehet vähemmän nirso yleistä.

Ne testataan tätä hypoteesia sarjassa 15 hetero nopeus-dating tapahtumat, joissa 350 nuorta miestä ja naista. Jokainen osallistuja meni noin 12 päivinä, mutta tutkijat muutti sääntöjä: seitsemässä tapauksessa naiset lähestyi miehiä, joten kaiken kaikkiaan molemmat sukupuolet lähestyivät toisiaan suunnilleen yhtä paljon. Kun jokainen päivä, osallistujat koki kumppaneita romanttinen toivottavaa ja romanttinen kemia. He kokivat oman tunnetta itseluottamusta mennessä. Loppujen lyhyt päivät olivat ohi, he päättivät peukalot ylös tai peukalot alas kunkin ehdokkaan.

Hei, Minä rakastan sinua

Tulokset olivat pisteet. Kuten raportoitu lokakuussa 2009 kysymystä Psychological Science tunnettu sukupuoliero kadonnut, kun miesten ja naisten oletetaan tasa-arvoisempi roolit-kun naiset tehty kierrosta ja miehet istuivat molemmat sukupuolet ovat yhtä nirso. Tämä toteamus ei ole täydellinen suunnanmuutos vanha sääntö kuitenkin, istuvat miehet eivät choosier kuin matkustaminen naisia, niin istuvat naiset choosier kuin miesten perinteinen nopeus-dating setup. Tämä viittaa siihen, että muinainen suuntaukset ovat edelleen olemassa, mutta se voi olla vähemmän vaikutusvaltainen kuin aiemmin on luultu, koska ne vahvistavat myös mielivaltaisia sosiaalisia normeja, kuten yleissopimuksessa että miehet yleensä lähestymistapa naisten, kun on mahdollista romanssi.

Mitä enemmän, pyytämällä osallistujia koron heidän itseluottamustaan, tutkijat jos tarkempi käsitys siitä, mitä nimenomaan siitä nopeus-dating setup johtanut siihen, että miesten ja naisten oltava entistä valikoivampia, kun he istuivat. Tutkijoilla oli miettinyt, onko teko istuu ja on lähestynyt pitkä jono jäsenten vastakkaista sukupuolta sai ihmiset tuntemaan olonsa erityisen toivottavaa, ja siksi, perustellusti choosier. Mutta he huomasivat, että ne, jotka kierretään ehkä enemmän itseluottamusta kuin ne, jotka istuivat, nixing ajatus että istujia käsitystä on kova kysyntä ajoi heidän suhteellinen choosiness. Sen sijaan vain pysyvä ja on liikkeellä kasvatti sukupuolet "luottamuksen siihen, mikä vuorostaan lisäsi heidän romanttinen vetovoima ihmisiä he lähestyivät.

Emme nopeus tasalla meidän läpi tosielämässä, tietenkin, mutta kaikenlaisia sosiaalisia yleissopimuksia sukupuoleen, ja nämä oletettavasti muoto romanttisia tunteita ja toimia. Ottaa miehet toimivat enemmän naisia ja naisia enemmän kuin miehiä näyttää supistuvan ainakin tämä sukupuolten välinen kuilu.

??? ???? ?? ? ???????


sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Häät crasher tekee pois pari kassaan


Garden Grove, Kalifornia â € "Anthony ja Jennifer Smith lähtivät Florida häämatka aiemmin tässä kuussa he luulivat olisin paljon rahaa lahjat yhdenmukaisuus ajan kuluttua matkaansa.

Mutta kun nuoripari palasi huonoja uutisia odotti: Useimmat häät rahat on varastettu kirjekuori-tarttuma varas, joka kaatui heidän vastaanotto ilman, että kukaan huomaa.

"Et koskaan ajatella se tulee tapahtumaan, tiedät, että olet" Anthony Smith sanoi tiistaina ABC: n Good Morning America. "Olet juhlii, hauskaa, ja sitten mennä teidän häämatka ja voit löytää joitakin kaveri vain päättää hänen on otettava kaikki."

Hyvin pukeutunut mies uskotaan tehneen pois niin paljon kuin 1500 dollaria käteisenä lahjoja, poliisi sanoi.

Hän oli tallennettu valvonta nauhalle lähestyy laatikon, jossa lahja kirjekuorta Smiths-17 elokuu hääjuhlan. Hän ensimmäisen kerran esiin laatikon kirjekuori oman, vaan kuin laittaa sen, hän käveli pois. Sitten hän palasi ja tarttui laatikon kirjekuoret.

"Hän meni suoraan ja rahaa", Jennifer Smith sanoi.

Varas ei edes tiennyt pukeutua sininen ja viininpunainen asu â € "aivan kuten vaatteet kuluneet jäsenten hääjuhlissa, hän sanoi.

"Ehkä hän löysi ulos vieras?" hän sanoi. "Emme ole aivan varma."

Top 10 Online Ismerked�s hib�k