lauantai 2. lokakuuta 2010

Internet Dating yhä hyvä vaihtoehto monille


By Maud Purcell

Oletko vielä "kaapissa" siitä, että olet Internet dater?

Jos näin on, se on nyt turvallista tulla ulos, Internet dating on tullut valtavirtaa. Ylivoimainen määrä yhden eronneiden ja leskien ihmiset ovat verkossa etsii neiti tai herra Oikea.

Marty tuli leskeksi noin 10 vuotta sitten. Hän pyysi apuani, koska vaikka hän oli murheissaan menetyksen vaimonsa, hän ei tiedä, miten edetä kokouksessa joku uusi.

Kuten monet ihmiset, joiden kanssa olen työskennellyt, Marty pelkäsi, että hän ei ole tietokoneen taju estäisi häntä pysty selata dating verkkosivuilla. Hän oli myös huolissaan siitä, millainen nainen hän oli kohtaavat tällaisen sivuston.

Nämä ja muut pelot usein pitää yhtenä ihmisiä satsauksen tuntemattomille vesille Internet dating.

Mitä Marty ja monet muut selvittää kuitenkin, että ei vain voi ne neuvottelevat näitä sivustoja, mutta on olemassa joitakin todellisia hyötyjä näin.

Internet dating

Tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita väestötiedot etsit on kumppani, joka säästää aikaa ja energiaa.

Voit muodostaa yhtäläisyydet ja mahdollinen päivä ennen kuin koskaan saada yhdessä heidän kanssaan. Tämä asettaa teille molemmille enemmän kotonaan, kun vihdoinkin tavata.

Auttaa välttämään "törkyä" tekijä, joka voi seurata jonkun, ensimmäistä kertaa baarissa. Sen sijaan, että päätöksiä kyseisen henkilön himmeästi valaistussa huoneessa arvostelukyvyn mukana pari juomia, sinulla on aikaa ja malttia arvioida henkilön selvemmin ja puolueettomasti.

On vähemmän todennäköistä, että sinun on yllättynyt ihmiset tapaat mennessä tapaat heidät.

Oikeastaan ei vastaa sinulle (joissakin sivustoissa) kyselyillä ja testejä hallinnoida.

Ollakseen oikeudenmukainen ja tasapuolinen, mutta tässä on joitakin puutteita luonnostaan internet dating ilmiö:

Voit sääntö potentiaalisen kumppanin ulos perustuu kuvan, ja näin menetämme tilaisuuden tutustua loistava henkilö.

Joku voi olla huono kirjallinen kommunikaattori, mutta loistava kaikilla muilla tavoilla, ja et koskaan selville.

Online dating voi vaatia käyttämään uutta tekniikkaa, joka voi aluksi tuntua hieman pelottavalta.

Internet dating vinkkejä

Ole itse. Kuva ei näytä läheskään tänään tulee vain kostautua, kun sinua saavuttamaan päivä henkilökohtaisesti. Joten ehkä myös saada todellinen sinä - syylät ja kaikki - siellä alusta alkaen.

Älä pelkää näyttää moniulotteisuuden. Se, että pidät vanhan uusintoja "The Brady Bunch" ja uskaltaa paljastaa tämän tosiasian verkossa voi olla juuri se asia, että saaliit potentiaalisen kumppanin huomiota.

Jos sinulla on vaikeuksia kirjoittaa oman profiilin, miksi ei saada ystäväsi tai rakastettusi tehdä sen sinulle? Ainakin, anna tärkeitä ihmisiä elämässäsi tarkistaa sen nähdä, jos olet kattaa tärkeimmät osa sinua.

Internet dating ei sovi kaikille. Mutta älä anna selvää uutuus tämän lähestymistavan saada omalla tavalla. Internet dating todella uudelleen käyttöön vanhentunut taiteen kirjeenkirjoituskampanja, ja näin pitää suhdetta vauhti hitaampi - vanhanaikaisesti.

Online Dating t�o honesto como Vida Real