keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Dress vaikutuksen Kun Dating


Oho! pahoillani kaksinkertainen postitse. Olen vain lisännyt joitakin videoita YouTube sijaan Google ja uudelleen lähetetty "dating test" podcast vahingossa. Se on jo bookmarked joten annan sen olla. Hienoja vinkkejä dating ja suhteet tulossa tulevaisuudessa. Tilaa tämän blogin RSS-syöte seurata eri aiheista. Audio podcast on saatavilla sivupalkissa ... pian.


maanantai 19. heinäkuuta 2010

Online Dating On Ei Contest


Online dating ei ole kilpailua keskenään kilpailevien urosten huomiosta nainen. Kasvaa. Muuta mieltäsi, jotka asetetaan € œwinningâ € â € œsearchingâ €. Tämä ISNA € ™ t lukio. Olet kaikki kasvaneet ja ovat jo jonkin aikaa, nyt. Sinun asenne on tärkein voimavara olet. Sinun pitäisi kuin itse eikä keskittyä kaikkien asiat areenalla € ™ t sinun käsityksesi täydellinen kaveri ... yksi kaikkien naiset haluavat.

Mikä on se, että naiset haluavat, sinä kysyt? Thatâ € ™ s iän vanha kysymys. Koska naisen suostuttelun itse, voin kertoa teille muutamia asioita naiset haluavat ja dona € ™ t haluta.

Naiset haluavat miehen olla varma ... ei ylimielinen ääliö. Thereâ € ™ s iso ero. Sinun täytyy kaltaisesi ja olla itse heikkeni, mutta te dona € ™ t kaivata törmännyt kuin uskot, että olet lahja heille Jumalan ja juuri pudonnut taivaalta. Ne dona € ™ t haluta sinun ajattelevan, että he vain putosi taivaasta ja on jonkinlainen täydellinen olento, joko. Ne canâ € ™ t elää tätä odotusta.

Naiset haluavat kommunikaattori. Â € œstrong hiljainen typeâ € todella ISNA € ™ t houkutteleva ollenkaan. He ajattelevat varmaan dona € ™ t olla alkuperäinen ajatus pään ja varmaan havenâ € ™ t kuulla sanan sanoivat, joko tai, että olet juuri dona € ™ t välitä mitä he sanoivat tai didnâ € ™ t edes kuule mitä he sanoi. He haluavat sinun olevan tarpeeksi kiinnostava haluavat tietää enemmän sinusta ja he haluavat sinun ajattelevan, että he ovat tarpeeksi kiinnostava esittää älykkäitä kysymyksiä, mikä on tärkeää niille, too.

Naiset eivät halua olla palkinnon voittaa. Ne dona € ™ t halua olla palkinto. He haluavat olla ainoa nainen, jonka haluat olla.


Kun sinun pitäisi naida?


Princeton, NJ - Gallup vuosittainen kysely on arvoja ja uskomuksia eläytyä aihe avioliiton tänä vuonna. Aikaisempi analyysi osoitti, valtaosa amerikkalaisista on naimisissa tai aikovat mennä naimisiin joskus, eniten sitä mieltä, että on erittäin tärkeää Maksusitoumusten parit mennä naimisiin, mutta monien mielestä se on vähemmän tärkeää unwed pareja avioliittoon erityisesti koska lta hankkiva lapsi. Uudet tiedot on vapautettava, että kysely toteaa, että keskimääräinen amerikkalainen uskoo, että 25 on ihanteellinen ikä nainen mennä naimisiin, mutta ihanteellinen ikä miesten 27. Amerikkalaisten näkemykset paras avioitumisikää on siirtynyt voimakkaasti viimeisten 60 vuoden aikana enemmän naisten kuin miesten.

08-11 05 06, selvityksessä kysyttiin amerikkalaisia mielipiteensä ihanteellinen ikä miesten ja naisten mennä naimisiin. Naisilla keski-ikä koska on 25 vuotta, kun se on 27 vuotta miehillä.

Kaiken kaikkiaan 20% amerikkalaisista kannattaa hyvin nuorille naisille mennä naimisiin (iän 21), kun taas 12% kannattaa vanhempi ikä 30 vuotta tai enemmän ennen sitomista solmua. Vain 11% amerikkalaisista sanoa miehelle on naimisissa ikä 21, kun taas lähes kolmasosa mieltä miehet juhlivat kolmaskymmenes vuotta ennen niiden häät.

Gallup kysyi samanlainen kysymys vuonna 1946. Tulosten perusteella Tutkimustulokset osoittavat mielipiteet ovat siirtyneet huomattavasti ajan myötä. Amerikkalaiset ovat paljon todennäköisemmin nyt kuin ne olivat 60 vuotta sitten sitä mieltä, että on aiheellista miesten ja naisten odottaa myöhempään ikään mennä naimisiin. Vuonna 1946 mediaani ihanteellinen ikä naisilla mennä naimisiin on 21, kun keski-ikä 25 tänään. Vuonna 1946 puolet Amerikkalaiset sanoivat naiset on naimisissa ikä 21, mutta vain 4% sanoi pitäisi olla yli 25-vuotiaita.

On ollut vähemmän muutoksia amerikkalaisten käsityksiä ihanteellinen ikä mies mennä naimisiin. Mediaani raportoitu ihanteellinen ikä miesten mennä naimisiin on 25 vuotta vuonna 1946, verrattuna keskimäärin 26 vuotta tänään (nykyinen keskimääräinen ikä 27 on hieman suurempi kuin mediaani, koska osa vastaajista ilmoitti erittäin vuotiaille miehille).

Vuonna 1946 70% amerikkalaisista uskoi miehen olisi naimisissa 25-vuotiaana, verrattuna 44%, jotka sanovat, että tänään. On ollut lähellä kolminkertaistui osuus amerikkalaiset uskovat paras ikä miesten solmia avioliitto jälkeen kolmaskymmenes vuotta (11% vuonna 1946 30%) tänään.

Vaikka muutokset vuodesta 1946, uskon, että miesten pitäisi mennä naimisiin myöhemmällä iällä kuin naisilla on ajan mittaan.

Lausunnot paras ikä avioliiton eivät vaihtele merkittävästi sen mukaan, vastaajan sukupuoli, ikä tai uskonnollisuus.

On huomattava ero käsitys ihanteellinen ikä nainen naimisiin mennessä koulutustasoon. Ne, joilla lukiokoulutuksessa tai vähemmän neljä kertaa todennäköisemmin kuin ne, joilla on ainakin jonkin verran college koulutus sanoa, että nainen olisi naimisissa ikä 21.

Tiedot viittaavat siihen, että itse tunnistaa liberaalit kannattavat myöhemmin ikäisille miehille ja naisille avioitua kuin maltillisia tai konservatiiveja. On vain pieniä eroja puoluekannasta riippumatta.

Nämä tulokset perustuvat puhelimitse haastattelemalla satunnaisesti valittuja kansallisia näytteitä noin 500 aikuista, jotka ovat iältään 18 vuotta ja vanhemmat, tehdään 08-11 05 2006. Tuloksiin perustuvat näistä näytteistä voidaan sanoa, että 95%: n varmuudella, että suurin virhe johtuu näytteiden oton ja muiden satunnaisten vaikutusten on ± 5 prosenttiyksikköä. Lisäksi otantavirhe, kysymys sanamuoto ja käytännön vaikeuksia suorittaa tutkimuksia voivat ottaa käyttöön virhe tai esiasetuksia tulokset mielipidemittaukset.

Gallup.Com